2010 Şubat Anneleri

kızlarr azcık cıktım bende mıdem fena oldu sımdı normale dondu ya bende anlamadım bı anda cok kotu oldum sımdı normalım kafamçokkarıştı

kızlar merhaba bende yan komsunuz mart annelerinden
15 haftalık hafatalık hamileyim sizlere birsey sormak istiyorum sizin bebislerin hareketleri ne zaman basladı ben daha birsey hissetmiyorum normal mi daha cok varmı bu benim ilk hamileligim

merhaba hoş geldin komşu ben 16. haftamın sonunda hissettim ama 17. 18. haftasında olup henüz hissetmeyen arkadaşlar var canım

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm sadece buraya içimi dökebilirim
7.5 sene çıkıp kavuşmak için deliler gibi çırpındığımız askerde yokluğundan krizlere girdiğim 2 senelik kocamla canımın canı can bildiğim insanla ayrılık aşamasındayız bugün aileler geldi sözde sorun çözmek için ama babası sadece beni suçlayınca bende susmadım ve işler sarpa sardı.olmuyor diye sarılıp saatlerce ağladığımız tedaviler gördüğümüz ve uğruna çırpındığımız bebeğimiz bu evliliği kurtaramayabilir.kk da süper mutlu çift biz ayrılık aşamasındayız sanki kötü bir kabustayım dua edin benim için sizin dularınız kabul olur ALLAHın izniyle

sıkma canını arkadaşım
her evlilikte sorunlar oluyor inş. aşarsınız.
ama nasıl bu duruma geldiniz.
sorun aranızdamıydı başkaları mı sebep.

bende anlamadım arkadaşım sadece dün tartıştık ve olaylar bu aşamaya geldi nasıl oldu anlamadım birileride içini kustu daha beter oldu babam ayrılırsan ne yapıcaksın nereye gidiceksin dedi yani kapısını bana kapattı ilk defa bu duruma geliyoruz biz askerden geldikten sonra kavga bile etmezdik ama tek bildiğim eşimi istemiyorum deli gibi seviyorum hatta şu anda ondan vazgeçmek için kendimle savaşıyorum deli gibi ağlıyorum

sorun büyük demekki aillerde karıştığına göre.
bence hemen boşanmayı düşünme
şuan sende oda sinirlisiniz
olurmu hemen ayrılmak .
sakin ol derim kocanın seni sevdiğini düşünüyorsan sanada
onada zaman ver derim.

canım dualarım seninle ama lütfen sabırı ol ani kararlar verme bi imtihandır hemen geçer inşallah ağlama lütfen sakin ol rahatça düşünmeye çalış eşinin yerine kendini koyup düşün belki onun açısından bakarsan olaya daha farklı düşünürsün. öfkeyle kalkan zararla oturur. kendini yıpratmadan çıkış yolu düşün ama lütfen üzülme.

Canım benim de dualarım sizinle.İnşallah en kısa zamanda aşarsınız sorunlarınızı. meleğinizin yüzü suyuna düzelecktir her şey. Sakin olup zamana bırakmak en iyisi.

canım ne oldu nazaramı geldiniz çok üzüldüm valla allah yar ve yardımcın olsun inşallah geçer tatlım kendini yıpratıp bebişinide üzme.

üzülme canım bende buraya arada takılıyorum görünce dayanamadım yazayım dedim.bu tarz şeyler oluyo evlilikte ama düzeliyo hepimizin başına geldi.sen üzülme bebişi de düşün.herşey düzelir inş. Allahın izniyle canını sıkma sen.olayların üzerine gitme zamana bırak bence

aramıza bir sürü yeni arkadaş katılmış ama ben gelemiyorum bu aralar misafirlerden inşallah herkes iyidir iyi geceler....

ah arkadasim dilerimm bi an once allah esine sana yardim ci olur da hersey o meleginiz icin iyi guzel olur esine sana allahin cok yardim etmesini diler bir an once o deli gibi sevginize geri donmenizi dilerim arkadasim bende 4 yıl ciktim esimle ayleme herkeze karsi geldim yetmedi taaa londradan kactim geldim evlendik tek bildigim tek sey var deli gibi sevgiler olmuyo bitmiyo allah hepimizi korusun her turlu nazarlardan dilerim bebeklerimiz annali babali saglikli mutlu buyusun allahimdan dileyim uzulme cnm:çok üzgünüm:

gunaydin kızlar a.s.hayirli gunler dilerim esimi ise gonderdim bi gunaydin diyeyim dedim

GÜNAYDIN canlaropuyorumnanaktan ne zamandır yazamıyorum size bu mis gibi bebiş kokulu topiğimi ve sizleri özledim tam geçmişi okuyamadım çok birikmiş umarım her şeyyolundadır Allahım herkesi nazarrlardan korusun.:Saruboceq:

Cnm sorun ne blmiyorum ayrılık aşamasına gelicek kadar ama :çok üzgünüm: Bak kendin diosun ne zorluklarla bu bebeğe sahip olduk büyük bir sınav vermişsiniz demekki bir büyük sınavın daha var burdan aile içine karışmak ne kadar doğru olur onuda bilmiyorum ama ben senin yerinde olsam aileleri karıştırmam eşimi alır karşıma sakin bir şekillde konuşurum.onun asıl istediği ne öğrenirim.ayrılmak istiyormu?anladığım kadarıyla senin istediğin ayrılık değil.kaç senenizi vermişsiniz kolaymı öyle gurur yapmayın sakın keskin sirke küpüne zarar.nazara gelmişsiniz belliki.ama her evlilikte böyle dönemler oluyor.sakın bebişini üzme ona hissettirme.eminim eşinde üzülüyordur.umarım en kısa zamanda çözersiniz.aileler nedense bu gibi durumlarda yapıcı değil yıkıcı oluyorlar birde büyük olucaklar.senin babanda yuvan yıkılmasın die öyle demiştir yoksa Allah korusun öle bir durum olsa kapısını açıcağına eminim.onlara güvenip ani karar vermeni istemedi demekki Allahım yardımcın olsun cnm:Saruboceq: :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…