günaydın canlarım bugün ilk defa geçmişi okumadan yazıyorum sizlere... dün akşam çok kötü bi haber aldık... eşimin tarafından babaannemin kız kardeşi vefat etmiş uzak gibi gelebilir sizlere ama biz çok yakındık çok sevdiğim biriydi.. sessiz sakin çok iyi niyetliydi... çocuklarıda bi o kadar vefasızdı.. o yüzden elimden geldiğince arar sorardım onu.. sesimi duyunca mutluluğu sesine hemen yansıyodu... bebeğimiz olucağını duyunca çok sevinmişti... ben ona patik örerim dedi.. dün k.validemler akşam evine gittiler... patikleri görmüş beyaz örmüş cinsiyeti öğrenmeden önce dikmiş... telefonda bana söyledi nasıl kötü oldum sizlere anlatamam şu anda bile bi yandan ağlıyorum bi yandan yazıyorum... çok çekiyodu çok hastaydı Allah kurtardı ama elde değil insan üzülüyo... perş gecesi rüyamda gördüm onu... rüyamda ölmüş göya ama nasıl gelmiş buraya diyorum... ertesi günü aradım konuştum sesini duydum... annem ömrünü uzatmışsın dedi ama ......... bugün öğlen namazında kalkıcak o yüzden öğleden sonra yokum kızlar... kusura bakmayın sabah sabah içinizi karartmış oldum.... öpüyorum hepinizi....
günaydın canlarım bugün ilk defa geçmişi okumadan yazıyorum sizlere... dün akşam çok kötü bi haber aldık... eşimin tarafından babaannemin kız kardeşi vefat etmiş uzak gibi gelebilir sizlere ama biz çok yakındık çok sevdiğim biriydi.. sessiz sakin çok iyi niyetliydi... çocuklarıda bi o kadar vefasızdı.. o yüzden elimden geldiğince arar sorardım onu.. sesimi duyunca mutluluğu sesine hemen yansıyodu... bebeğimiz olucağını duyunca çok sevinmişti... ben ona patik örerim dedi.. dün k.validemler akşam evine gittiler... patikleri görmüş beyaz örmüş cinsiyeti öğrenmeden önce dikmiş... telefonda bana söyledi nasıl kötü oldum sizlere anlatamam şu anda bile bi yandan ağlıyorum bi yandan yazıyorum... çok çekiyodu çok hastaydı Allah kurtardı ama elde değil insan üzülüyo... perş gecesi rüyamda gördüm onu... rüyamda ölmüş göya ama nasıl gelmiş buraya diyorum... ertesi günü aradım konuştum sesini duydum... annem ömrünü uzatmışsın dedi ama ......... bugün öğlen namazında kalkıcak o yüzden öğleden sonra yokum kızlar... kusura bakmayın sabah sabah içinizi karartmış oldum.... öpüyorum hepinizi....
kızlar benim hep başım ağrıyor ya bide hemn geçmiyo hamilelikten mi acabaa
hamileliktendir cnm büyük ihtimalle birde uyku sorunundan olabilir iyi uyuyabiliyormusn?
slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm sadece buraya içimi dökebilirim
7.5 sene çıkıp kavuşmak için deliler gibi çırpındığımız askerde yokluğundan krizlere girdiğim 2 senelik kocamla canımın canı can bildiğim insanla ayrılık aşamasındayız bugün aileler geldi sözde sorun çözmek için ama babası sadece beni suçlayınca bende susmadım ve işler sarpa sardı.olmuyor diye sarılıp saatlerce ağladığımız tedaviler gördüğümüz ve uğruna çırpındığımız bebeğimiz bu evliliği kurtaramayabilir.kk da süper mutlu çift biz ayrılık aşamasındayız sanki kötü bir kabustayım dua edin benim için sizin dularınız kabul olur ALLAHın izniyle
sağolun kızlar... evet çok hastaydı artık tekerlekli sandalyeyle dolaşıyodu bacaklarından... sürekli ağrısı olduğunu söylüyodu... kalp hastasıydı oda bacaklarına vurup ödem yapıyodu... 2 oğlu var ikiside paracı ve bi o kadar hayırsız... ne yazıkki kendileri gibide birer kız almışlar... kadının ne oğullarından ne gelinlerinden yana yüzü gülmedi... erkek olsun kız olsun Allah hepimize evladın hayırlısını versin kızlar çok zor... yaşlı insanların bizden beklediği bişey yok kızlar bu saatten sonra onlar sadece hatırlanmak istiyo gidemiyosak bile en azından telefon edelim... benim şu an o kadar vicdanım rahat ki... eminim gelinlerinden çocuklarından görmediği yakınlığı ben bu kısa zamanda gösterdim ona.. tabi Allah bilir ama en azından ben öyle düşünüyorum...
bende anlamadım arkadaşım sadece dün tartıştık ve olaylar bu aşamaya geldi nasıl oldu anlamadım birileride içini kustu daha beter oldu babam ayrılırsan ne yapıcaksın nereye gidiceksin dedi yani kapısını bana kapattı ilk defa bu duruma geliyoruz biz askerden geldikten sonra kavga bile etmezdik ama tek bildiğim eşimi istemiyorum deli gibi seviyorum hatta şu anda ondan vazgeçmek için kendimle savaşıyorum deli gibi ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?