2010 Şubat Anneleri

maviyeşill canım ne desek şuanda boş Allah tez zamanda yuvanızı aydınlığa kavuştursun bence sadece ikiniz birbirnizi dinleyin başkalarını sokmayın taştışmanızaa Allah kolaylık versin canımm

günaydın canlarım bugün ilk defa geçmişi okumadan yazıyorum sizlere... dün akşam çok kötü bi haber aldık... eşimin tarafından babaannemin kız kardeşi vefat etmiş uzak gibi gelebilir sizlere ama biz çok yakındık çok sevdiğim biriydi.. sessiz sakin çok iyi niyetliydi... çocuklarıda bi o kadar vefasızdı.. o yüzden elimden geldiğince arar sorardım onu.. sesimi duyunca mutluluğu sesine hemen yansıyodu... bebeğimiz olucağını duyunca çok sevinmişti... ben ona patik örerim dedi.. dün k.validemler akşam evine gittiler... patikleri görmüş beyaz örmüş cinsiyeti öğrenmeden önce dikmiş... telefonda bana söyledi nasıl kötü oldum sizlere anlatamam şu anda bile bi yandan ağlıyorum bi yandan yazıyorum... çok çekiyodu çok hastaydı Allah kurtardı ama elde değil insan üzülüyo... perş gecesi rüyamda gördüm onu... rüyamda ölmüş göya ama nasıl gelmiş buraya diyorum... ertesi günü aradım konuştum sesini duydum... annem ömrünü uzatmışsın dedi ama ......... bugün öğlen namazında kalkıcak o yüzden öğleden sonra yokum kızlar... kusura bakmayın sabah sabah içinizi karartmış oldum.... öpüyorum hepinizi....

canım baiınız sağolsun Allah sabır versinn rahmet etsin mubarek günlerde vefast etmiş iyi insanmış

volescim başınız sağolsun ama bir de şu yönden düşün çok hastaydı diyosun bu onun için kurtuluş olmuş kendinide bebişide üzme hem bak ne güzel zamanda vefat etmiş

Cnm başın sağolsun Allah rahmet eylesin güzel zamanlarda vefat etmiş bebişini üzme emin ol o biryerlerden görüyordur sizleri.sanada malum olmuş kıyamam iyki aramışsın son kez Allah sabır versin:Saruboceq:

sağolun kızlar... evet çok hastaydı artık tekerlekli sandalyeyle dolaşıyodu bacaklarından... sürekli ağrısı olduğunu söylüyodu... kalp hastasıydı oda bacaklarına vurup ödem yapıyodu... 2 oğlu var ikiside paracı ve bi o kadar hayırsız... ne yazıkki kendileri gibide birer kız almışlar... kadının ne oğullarından ne gelinlerinden yana yüzü gülmedi... erkek olsun kız olsun Allah hepimize evladın hayırlısını versin kızlar çok zor... yaşlı insanların bizden beklediği bişey yok kızlar bu saatten sonra onlar sadece hatırlanmak istiyo gidemiyosak bile en azından telefon edelim... benim şu an o kadar vicdanım rahat ki... eminim gelinlerinden çocuklarından görmediği yakınlığı ben bu kısa zamanda gösterdim ona.. tabi Allah bilir ama en azından ben öyle düşünüyorum...

hamileliktendir cnm büyük ihtimalle birde uyku sorunundan olabilir iyi uyuyabiliyormusn?

uyku sorunum yok canım ya uyuyup kalkıyorum gene ağrıyo bazen 2 3 gün sürüyo ara ara ağrıyo kendiliğinden geçiyo mide bulantısıda yapıyo migrenmidir nedir

canım çok üzüldüm ama olay şimdi çok sıcak biraz zaman verin birbirinize ve evliliğinize...
dualarım sizinle

canım kız erkek farketmiyo bu insancağızdan görüyoruz ki evlat hayırlı olsun isterse hepsi kız olsun
sen gereken şeyleri yapmışsın artık dualarını eksik etme canım benim

dün bebeğim öğlende tekmeledi en son saat akşam 8-8:30 oldu hiç hareket yok ya volkan niye tekmelemiyo bu çocuk acaba dedim bırak çocuğu rahat uyuyodur sürekli tekmeliycek hali yok ya dedi... o sırada acı haber telefonu geldi... ben başladım ağlamaya... baktım o zaman tekmelemeye başladı kızlar gerçekten bebeklerimiz üzüntümüzü hissediyolar.. o zaman daha çok ağlamaya başladım... volkanda diyo ki üzüldüğünü anladı sana moral vermeye çalışıyo...

günaydın kızlar voles başın sağolsun rabbim kalanlara sağlıklı ömür nasip etsin

Volescim başın saolsun cnm. Allah geride kalanlara sabır versin. Sen de çok üzme kendini bak kızında üzülür sonra annesi...

canım çok zor bir durumu heleki arada daha dogmamıs bir bebek varken. Bak biz de sizin gbii zorluklarla evlendik herkese karşı çıktık ama gun geldi bizim de çok zor günlerimiz oldu ama aştık. Lutfen araya kimsenin girmesine izin vermeyin iş dönülmez noktalara gelir yoksa. Siz aranızda eminim ki halledersiniz belki de buyukler girdiği icin daha buyudu olaylar. Tabii olayı tam bilmedigimiz icin yorum yapmak da yanlıs aldatma haricindeki konularda bence daha toleranslı dusun tabii eger aldatmaysa o daha zor. Allah yardımcınız olsun canım benim. Uzme kendini de cok bebis de etkileniyor bak..

günaydın anneler..
5 güncük tatille beraber evdeyiz artık.kociş işe gitti.tatil ama ben yorgunluktan ölüyorum.zaten hatırına gittim.ay çocukla zor oluyo.valla en eglenen zeyno oldu.biz onun peşinde harap olduk.yok yemegi yok uykusu.ay koşuyor terleyecek.bide hamilelik.valiz boşalt.çamaşır at.evi temizle.ütü yap.ayy birsürü işim var.
bi size bakayım dedim.geçmişi okumamam mümkün degil.80-90 sayfa yapmış.herkes iyimi.şöye iki üç geriye gideyim bari.
ben iyim.bebişimde iyi,üçlümüzde temiz çıktı bi problem yok yani.artık cadı ufak ufak gezinmiyo.ay resmen tekmeliyo ya.otelde bi tekme attı ben bi çıglık attım.arkadaşlar yanıma koştu ne oldu diyekaydirigubbakcemile3ay biranda utandım.yok bişey içerdeki rahat durmuyo dedim.yaramaz bu .zeynom çok usluydu.

e siz anlatın cinsiyetler belli olmuştur.güncellendiyse bi bakayım kimin neyi varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…