2010 Şubat Anneleri

çok çok üzüldüm.ama bu gibi durumlarda hemen kara vermek dogru degildir.çünkü insan bi binirle veya bi hırsla herşeye karar verebilir.durun.düşünün,kendiniz başbaşa kalarak kara vermeye çalışın.birde bebek gelecek.önceliklerinizi unutayın.umarım kara bulutlardan aydınlıga ulaşırsınız.

başınız sagolsun canım.mekanı cennet olsun.bol sabırlar diliyorum.

fatıma 38 canım rüyamda topikteki yazıları okuyomuşum.bi seni yazıyı hatırlayorum.çok mutluyum kızım olacakmış diyosun.epeydir giremidigim için dogrumu rüyam merak ettim.

papatya hoşgeldin canımm
senin kızış çok şaşırdım duyunca demekki yanılabiliyormuş doktorlar sen demiştin kendi doktruma güveniyorum die doğruymuş
hadi ev işlerindede kolay gelsin

Günaydın kızlar..

Bu haftasonu ne kadar dolu geçmiş. temizlikler yapılmış, kayınvalidelerin dedikodusu yapılmış. ıyi ve kötü haberler malesef..

Ben de haftasonunda mutfak temizliğine giriştim. bir de bayram alışverişi sıkıştırdım araya, yorgunluktan ölüyorum şimdi..

Fatoşcum, bizim de evde net var, fakat sabahtan akşama kadar bilgisayar başında olunca, akşam bilgisayarı açma fikri bile kötü :) zaten haftasonu da anca temizlikle,çarşı,pazarla geçiyor malesef,kk ya girmeye fırsat olmuyor.. ama doğum zamanı evden de takılırız inş.

teyzoşlaaaaaaaarrrrr
KIZIM GELıYOOOOOOORRRRR!!! :dance: :teytey: :sm_cool: hihoyyyt alkisalkisalkis delikafadulden sositososito :dance: :teytey: :hooray:

gözün aydın canım kızın.Rabbim kucağına almayı nasip etsin.

kızlarrr bende geldım 2010 subat annesı olucam ınsallah nasılsınız keyıfler nasıll :ecrin_bebek:

hoşgeldin canım. sen de bizim topik gibi kıpır kıpır birine benziyorsun maşallah. ınş sonuçların iyi çıkar, bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın. Allah yardımcın olsun canım.

mrh benim bebişim şubat 2010 da doğacak nasipse dr dediki belkide 14 şubat da doğarmış belki 15 belki 16 hihoyyyt

hoşgeldin canım. Rabbim sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin inş.

canım ya ne kadar üzüldüm anlatamam..benim de abim ve ablam boşandı, böyle boşanma konusu açılınca, içim cız ediyor, başıma ağrılar giriyor. Ablam aldatıldığı halde, 2 çocuğu için evliliğini devam ettirmek istedi düşün..Bence aldatılma değilse mesele, aileleleri karıştırmadan eşinle oturup konuş, bi çözüm bulacaksınız mutlaka. Bak hala deli gibi seviyorum diyorsun, sevgine yazık değil mi? Hamilelik dönemine gelmesi çok kötü olmuş, inş bir çözüme ulaşırsınız, bence ailesine kızıp, yıkıcı değil, bebeğini düşünerek yapıcı ol derim ben. Tabi en doğru kararı sen verirsin ama, bir defa dene bence.Bir de bence bir baba asla evlatına sırt çevirmez, o senin devam etmeni istemiştir ya da o anki üzüntü ile öyle konuşmuştur,elbettte destek olur merak etme.. Allah yardımcın olsun canım, şu mübarek günlerde in en kısa zamanda çözülür problemler..

canım başın sağolsun. Dediğin gibi hastalıktan kurtulmuş,mübarek günde vefat etmiş, mekanı cennet olsun.sen hamile halinle öğleden sonra gidip napcan, iyice üzülürsün, bence vefa borcun yok, biraz uzak dursan daha iyi olur volescim,senin ve kızın için..

fatıma 38 canım rüyamda topikteki yazıları okuyomuşum.bi seni yazıyı hatırlayorum.çok mutluyum kızım olacakmış diyosun.epeydir giremidigim için dogrumu rüyam merak ettim.

papatyaaaa, hoşgeldin şekerim..Topiğimize neşe geldii a.s.

Hayır olsun diyelim Papatyacım, ben daha ögrenemedim ama meraktan çatlıyorum valla, tersimi çıkacak acaba

ya kızlar, ben de haftasonunda çok yoruldum, bebek hiç hareket etmedi nerdeyse.. bugün çok şükür biraz kıpırdanmalar oldu da rahatladım.perşembe dr'a gidicem,inş dr'dan da iyi haberler alırım..hepimiz iyi haberler alırız inş.

canım lütfen ani kararlar vermeyin biraz zaman diyorum ben inanki ikiniz içinde en iyisi o,siz birbirinizle anlaşmaya konuşmaya bakın ve lütfen yapıcı olmaya çalışın bebek var ve onu düşünün sorun ne her nekadar bilmiyoruz ama aşılmıyacak kadar büyük değildir umarım dualarımız seninle canım..

başınız sağolsun volescim insan çok etkileniyo sevdiği birinin böle haberini alınca allah taksiratlarını affetsin hepimize hayırlı evletlar versin inşallah....

hamileliktendir cnm büyük ihtimalle birde uyku sorunundan olabilir iyi uyuyabiliyormusn?

aryacım nerelerdesin özlettin yaaa

günaydın arkadaşlar inşallah güzel bir hafta olur.
volescim başınız sağolsun.çok üzüldüm inan şu an ağlıyorum.allah her kese hayırlı mevlatlar nasip etsin.
yarencim sevindim canım anlıyorum haklısın.
papatyam hoş geldin canım özledik canım.testinde ii çıkmış gözün aydın canım.
evet kızlar bende 3 lünün sonucunu 1 de alıcam hakıımızdas hayırlısı.inşallah ii çıkacak.korkularım bitecek.

canım bende hafta sonu temizlik yaptım benimki kıpırdadı durdu dinlene dinlene yaptım temizliği şimdide çıt yok uyuyo herelde fıstığım
bende cumartesi gidicem doktora nasipse geçmez artık bu hafta bana inş. canım güzel haberlerle gelirizz

hepinezi teşekkür edirim kızlar ben çıkayımda işleime biraz yogunlaşayım.pepsini bitiremem bi kaç günümü alır zaten yavaş yavaş başlayayım..

fatoş ne yaptın üçlü sonuçlarını senide merak ettim

canlar öptüm sizi

Günaydın kızlarr. Herkese iyi haftalar. Geçmiş okumaktan yazamadım yaa:1shok:

Papatya07 hoşgeldin.
Voles başınız sağolsun canım.
Cinsiyet öğrenenlerin de gözü aydın.

Kızlar sahı sÖylemeyı unuttum sızlere cumartesı doktorum aradı ve sonuÇlarım temız ÇıkmıŞ Çok sevındım darısı herkesın baŞına ınŞallah

hoşgeldin tatlım nasıl deçti tatilin değişiklik iyidir herşeye değer

canım bugün 1de alıcam sonuçlarını hayırlısıyla.
Kızlar sahİ sÖylemeyİ unuttum sİzlere cumartesİ doktorum aradı ve sonuÇlarım temİz ÇıkmıŞ Çok sevİndİm darısı herkesİn baŞına İnŞallah
gözün aydın canım.
[/QUOT
günaydın canım mutluluk paylaştıkça ne kadar çoğalıyosa acılarda paylaştıkça okadar azalıyo.

GÜnaydın kızlar nasılsınızz bugÜn doktor kontrolÜm var 3lÜ test yapılcak ve bebeĞımı gÖrcem ınŞ. 10 gÜn oldu Çok Özledım onu.
SonuÇlarımı bıldırırım.
Çok gıremıyorum net'e. O yÜzden pek yokum. Kendınıze ıyı bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…