inşallah canım sorma sabaha kadar sonuçlarla uğraştım kağıtlarda sonuçları gördüm durdum.
slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm sadece buraya içimi dökebilirim
7.5 sene çıkıp kavuşmak için deliler gibi çırpındığımız askerde yokluğundan krizlere girdiğim 2 senelik kocamla canımın canı can bildiğim insanla ayrılık aşamasındayız bugün aileler geldi sözde sorun çözmek için ama babası sadece beni suçlayınca bende susmadım ve işler sarpa sardı.olmuyor diye sarılıp saatlerce ağladığımız tedaviler gördüğümüz ve uğruna çırpındığımız bebeğimiz bu evliliği kurtaramayabilir.kk da süper mutlu çift biz ayrılık aşamasındayız sanki kötü bir kabustayım dua edin benim için sizin dularınız kabul olur ALLAHın izniyle
günaydın canlarım bugün ilk defa geçmişi okumadan yazıyorum sizlere... dün akşam çok kötü bi haber aldık... eşimin tarafından babaannemin kız kardeşi vefat etmiş uzak gibi gelebilir sizlere ama biz çok yakındık çok sevdiğim biriydi.. sessiz sakin çok iyi niyetliydi... çocuklarıda bi o kadar vefasızdı.. o yüzden elimden geldiğince arar sorardım onu.. sesimi duyunca mutluluğu sesine hemen yansıyodu... bebeğimiz olucağını duyunca çok sevinmişti... ben ona patik örerim dedi.. dün k.validemler akşam evine gittiler... patikleri görmüş beyaz örmüş cinsiyeti öğrenmeden önce dikmiş... telefonda bana söyledi nasıl kötü oldum sizlere anlatamam şu anda bile bi yandan ağlıyorum bi yandan yazıyorum... çok çekiyodu çok hastaydı Allah kurtardı ama elde değil insan üzülüyo... perş gecesi rüyamda gördüm onu... rüyamda ölmüş göya ama nasıl gelmiş buraya diyorum... ertesi günü aradım konuştum sesini duydum... annem ömrünü uzatmışsın dedi ama ......... bugün öğlen namazında kalkıcak o yüzden öğleden sonra yokum kızlar... kusura bakmayın sabah sabah içinizi karartmış oldum.... öpüyorum hepinizi....
inşallah canım sorma sabaha kadar sonuçlarla uğraştım kağıtlarda sonuçları gördüm durdum.
canım yaa kıyamam sanaa endişe etme olurmuu içini ferah tut canıum
sonuç alamya gidince ultrason bakıcakmı cinsiyetinide öğrenirsin belki çukuları yede öle gitt
Kızlar sahİ sÖylemeyİ unuttum sİzlere cumartesİ doktorum aradı ve sonuÇlarım temİz ÇıkmıŞ Çok sevİndİm darısı herkesİn baŞına İnŞallah
yok kuzum girmiycem ultrasona. inşallah içim rahat hayırrlısı diyom .
türk kahvesi hadi güzel haberlerle gel.
serapçım sağol canım inşallah.
sağol canım inşallh.fatoscum insallah iyi sonuclar alacaksın dualarım seninle canım benim zemuszemus
mydarling sen de mi bursadasın hangi dr a gidiyorsun
fatos merakla haber bekliyoruz içini ferah tut
kızlar bu arada askolsun hic sormuyosunuz cmt dr gidicektim cinsiyet noldu diye :))
neyse cmt gunu bi dr bulduk sgkdan gittik :)) bizim sıpa ters duruyomus ve cinsiyitini %100 göstermedi ama dr %80 erkek dedi. erkek diyen 3 dr sanırım oglusumuz kesinlesti :)) el salladı bize sabah erken gittigmiz icin mi ne pek hareketli degildi drdan cıktık kıpır kıpır oldu.. makineden makineye nasıl farkediiyor varya dogru duzgun secemedik bile bz.
bu arada 4.5 kilo almısım 1 ayda. basta kilo almadıgım icin sorun degil ama korktum birden kilo alınca sizde durumlar nasıl??
kızlar bu arada askolsun hic sormuyosunuz cmt dr gidicektim cinsiyet noldu diye :))
neyse cmt gunu bi dr bulduk sgkdan gittik :)) bizim sıpa ters duruyomus ve cinsiyitini %100 göstermedi ama dr %80 erkek dedi. erkek diyen 3 dr sanırım oglusumuz kesinlesti :)) el salladı bize sabah erken gittigmiz icin mi ne pek hareketli degildi drdan cıktık kıpır kıpır oldu.. makineden makineye nasıl farkediiyor varya dogru duzgun secemedik bile bz.
bu arada 4.5 kilo almısım 1 ayda. basta kilo almadıgım icin sorun degil ama korktum birden kilo alınca sizde durumlar nasıl??
sağol canım inşallh.
gelir gelmez yazacam canım.melisacım ben resim yüklersem topik çöker demişin benim göbüş mresmi sayfa 13 te bi bak bakım.şubat annelerinin göbüşlerinde.kaydirigubbakcemile3
Gozun aydın cnm.
günaydın canlarım bugün ilk defa geçmişi okumadan yazıyorum sizlere... dün akşam çok kötü bi haber aldık... eşimin tarafından babaannemin kız kardeşi vefat etmiş uzak gibi gelebilir sizlere ama biz çok yakındık çok sevdiğim biriydi.. sessiz sakin çok iyi niyetliydi... çocuklarıda bi o kadar vefasızdı.. o yüzden elimden geldiğince arar sorardım onu.. sesimi duyunca mutluluğu sesine hemen yansıyodu... bebeğimiz olucağını duyunca çok sevinmişti... ben ona patik örerim dedi.. dün k.validemler akşam evine gittiler... patikleri görmüş beyaz örmüş cinsiyeti öğrenmeden önce dikmiş... telefonda bana söyledi nasıl kötü oldum sizlere anlatamam şu anda bile bi yandan ağlıyorum bi yandan yazıyorum... çok çekiyodu çok hastaydı Allah kurtardı ama elde değil insan üzülüyo... perş gecesi rüyamda gördüm onu... rüyamda ölmüş göya ama nasıl gelmiş buraya diyorum... ertesi günü aradım konuştum sesini duydum... annem ömrünü uzatmışsın dedi ama ......... bugün öğlen namazında kalkıcak o yüzden öğleden sonra yokum kızlar... kusura bakmayın sabah sabah içinizi karartmış oldum.... öpüyorum hepinizi....
canım haklısın unutmuşum valla.gözün aydın canım .kilo çok almışın canım.ama dediğin gibi başta verdiğin için dengelemişin.
gözün aydın canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım evet bende başka dr gittim doğru düzgün göremedim bebişimi en son usg yi bana çevirip gösterdi ama bişey anlamadım kendi drumdaki usg çok güzel bir de tam karşımda ekran var ordan rahatlıkla görebiliyodum bebeğimi
essemayit;8936552 [COLOR="red" .!.:snm2008[/COLOR] canım gözün aydın bebişini görmüşsün erkek olma ihtmali yüksekmiş artık cicişler almaya başlarsınn :) usg makinları farkediyor evet bazıları çok küçük gösteriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?