MYDARLİNG - SNM2008 gözünüz aydın kızlar...
FATOŞum seninde iyi haberlerini alıcaz bugün eminim bitanem ...dualarım seninle
Perşembe gelseydide bende bebeğime kavuşsaydım yahuuu
maşallah fatoscum cok şirin duruyor göbüşün Allah nazarlardan saklasın
fatoşcum kaçta gidiyorsun dr. a bugün senden ve kurbişten hayırlı haberler duymaya çok ihtiyacım var canım....
mydarling hangi dr a gittiğini sormuştum ama görmedin canım
hayırdır inşallah havvacım
ben acıbademde cemile alçaya gidiyorum. aryaa da aynı dr a gidiyor bu cmst inşallah buluşucaz dr da. bursadaki diğer arkadaslarla da ortak bir gün belirleyip bir yerlerde buluşalım diyoruz
esma hiç sesin çıkmıyor bugün napıyorsun ya
günaydın canlarım bugün ilk defa geçmişi okumadan yazıyorum sizlere... dün akşam çok kötü bi haber aldık... eşimin tarafından babaannemin kız kardeşi vefat etmiş uzak gibi gelebilir sizlere ama biz çok yakındık çok sevdiğim biriydi.. sessiz sakin çok iyi niyetliydi... çocuklarıda bi o kadar vefasızdı.. o yüzden elimden geldiğince arar sorardım onu.. sesimi duyunca mutluluğu sesine hemen yansıyodu... bebeğimiz olucağını duyunca çok sevinmişti... ben ona patik örerim dedi.. dün k.validemler akşam evine gittiler... patikleri görmüş beyaz örmüş cinsiyeti öğrenmeden önce dikmiş... telefonda bana söyledi nasıl kötü oldum sizlere anlatamam şu anda bile bi yandan ağlıyorum bi yandan yazıyorum... çok çekiyodu çok hastaydı Allah kurtardı ama elde değil insan üzülüyo... perş gecesi rüyamda gördüm onu... rüyamda ölmüş göya ama nasıl gelmiş buraya diyorum... ertesi günü aradım konuştum sesini duydum... annem ömrünü uzatmışsın dedi ama ......... bugün öğlen namazında kalkıcak o yüzden öğleden sonra yokum kızlar... kusura bakmayın sabah sabah içinizi karartmış oldum.... öpüyorum hepinizi....
ben acıbademde cemile alçaya gidiyorum. aryaa da aynı dr a gidiyor bu cmst inşallah buluşucaz dr da. bursadaki diğer arkadaslarla da ortak bir gün belirleyip bir yerlerde buluşalım diyoruz
esma hiç sesin çıkmıyor bugün napıyorsun ya
volescim başın sağolsun canım..
fatoş ve kurbiş ben eminim ki iyi sonuçlarla geleceksiniz, yine de merakla bekliyorum dr dan gelmenizi..
ben hala kilo alamıyorum.. dr geçen hafta kızdı hafiften bakalım haftaya gittiğimizde ne diyecek??
volescim başın sağolsun canım..
fatoş ve kurbiş ben eminim ki iyi sonuçlarla geleceksiniz, yine de merakla bekliyorum dr dan gelmenizi..
ben hala kilo alamıyorum.. dr geçen hafta kızdı hafiften bakalım haftaya gittiğimizde ne diyecek??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?