2010 Şubat Anneleri

arkadaşlar biri vardı topikte, hayvansal virus kapmıştı kendisi be bebeği.. ne oldu o, bebeğini aldırdı mı? hatırlayan var mı?

ya ablamın bi arkadaşı da böyle olmuş. şimdi kararsız, aldırıp aldırmamakta. çünkü dr'lar net olarak doğduğunda şu kusur olacak diyemiyorlarmış.. Rabbim yardımcısı olsun..

ben de birkaç defa çiğ köfte ve pastırma yemiştim. korkmaya başladım şimdi..Kuzucuklarımız Allah'a emanet, her zaman söylediğim gibi, Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin, en acısı bu olsa gerek...

esmacım göbeğim çıkmıyor değil canım... iç karnımla ilgili bi durum değil yani
göbek çıkıyor ama alınan kilo yok hatta son dr dan geldiğimden beri yarım kilo daha gitmiş.. bu sıpa bana rejim mi yaptırıyor ne anlamadım sırnaşık şey

gerçekten ondan bi daha ses çıkmadı hiç.. neye karar verdiler, ne yaptılar acaba?

inşallah kızlar ertelemeyelim ama buluşalım birgün güzel olur bencede

kilo alamıyomusun yaa ben aldımda aldım kızlar 6 kg almışım çokmu.. Dün kıyafetlerimi denedim resmen olmuyolaaaarrryaa mafoldumben

biraz dikkat kızlar valla albüm oluruz sonra tuzluda yemeyin dikkat edin

kızlar sol kasıgıma acayip agrı girdi ve devam ediyor. yururken de agrıyı hissediyorum neden olabilir ?? ilk siddeti yok ama

valla bana uyar çokda güzel olur ne zaman isterseniz esmada uyar sorun olmaz doğumu acıbademdemi yapıcaksınız peki

ben inşallah öyle de aryanın durumları biraz karıştı, daha tam belli değil gene de..

esma tansiyonuna baktın mı? dediğimiz gibi kent meydanı hepimize uyucak galiba.. bir de limonn adlı bir arkadas var görüyorum bursa yazıyor şehrinde

Allah korusun şimdi ben de korktum. Ramazanın başında çıldırıp ben de pastırma yedim.. Az suda pişirmiştim inşallah bişi olmaz

fikirevi hoşgeldin canım

kızlar sol kasıgıma acayip agrı girdi ve devam ediyor. yururken de agrıyı hissediyorum neden olabilir ?? ilk siddeti yok ama

aynı problem bendede var sol kasığım ve boşluğum ağrıyo şuan.. doktora sormuştuk normal olur dedi. böbreklerim için bi ilaç vermişti kana karışmaz temizler demişti iyi geldi sayılır yani böbrekle alakası var galiba.

fatoşcum iyi haberlerle gelirsin inş ve bence öyle de olacak. topikçene halay çekelim burada :)
inşallah canım halay başını sana çektircem.

inşallah canım benim.

kızlar geçmişi tam okumadım teste giden arkadaşlar var heralde güzel haberlerinizi bekliyoruz en iyi dileklerim sizinle canlarım

günaydın cicişlera.s.herkes iyidir inşaallah,geçmişi okuyamadım...
fatoşcum güzel sonuçlarla geliceksin inşaallah canım:Saruboceq:

ŞENİZ BAŞIN SAĞOLSUN CANIM
FATOŞ GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞALLAH

günaydın hoşgeldiin

SELAM CANIM NASILSINIZ? KAYNATMIŞSINIZDA KAYNATMIŞSINIZ VALLA

günaydın bizler iyiyiz sen nasılsın canım?

VALLA BENDE PEK İYİ SAYILMAM TATLIM HASTALAR KERVANINA KATILDIM
SORMA BOGAZLARIM FENA ACIYOR
BURNUMDA AKMAYA BAŞLADI
GRİP OLDUM ANLAYACAGINIZ
HER TAVSİYEYE AÇIĞIM
SABAH KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ İLE SÜT İÇTİM BİRAZ YUMUŞADI
SANKİ BOGAZIM AMA :gitme:
HALA ACIYOR MİDEMDE BULANIYOR :sinifsinif:

Allah korusun şimdi ben de korktum. Ramazanın başında çıldırıp ben de pastırma yedim.. Az suda pişirmiştim inşallah bişi olmaz

fikirevi hoşgeldin canım

HOŞBULDUK CANIM BENDE MİDYE YEDİM BİR TANE
ZATEN KAVURMALI TOST YİYORDUM BULANTIM VARKEN BAŞKA ŞEY YİYEMİYORDUM
ALLAH HEPİMİZİN YAVRUŞLARINI KORUSUN :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…