canım kilo almıyorum die korkma iç karnın geniştir belki benim dar heralde karnım kocaman çıkıyo daha erken çıkması için die düşünüyorum saha ilerki aylarda toparlak olucam çalışırkende zor olur diorum
arkadaşlar biri vardı topikte, hayvansal virus kapmıştı kendisi be bebeği.. ne oldu o, bebeğini aldırdı mı? hatırlayan var mı?
ya ablamın bi arkadaşı da böyle olmuş. şimdi kararsız, aldırıp aldırmamakta. çünkü dr'lar net olarak doğduğunda şu kusur olacak diyemiyorlarmış.. Rabbim yardımcısı olsun..
ben de birkaç defa çiğ köfte ve pastırma yemiştim. korkmaya başladım şimdi..Kuzucuklarımız Allah'a emanet, her zaman söylediğim gibi, Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin, en acısı bu olsa gerek...
canım dünden beri başım ağrıyodu gece felan çok rahatsızdım çok ağrıdı başımm öle şuanda keyfim yok pek topiktende çıkasım yok arada bakıyorum okuyurom işte
aryaayla buluşcaksınız demek ne güzel bende cumartesi nasipse gidicem doktoraa
sen arya serap ve ben varız bursa dan sanırım ramazandan sonra bi cumartesi kahvaltıya felan çıkarız görüşürüz merkezde biryerde inş. Serapta zaten benim okuldan arkaşım çıktı çalıştığımız yerlerde yakın hem :) inş. Görüşüz sohbet ederiz :1hug:
kilo alamıyomusun yaa ben aldımda aldım kızlar 6 kg almışım çokmu.. Dün kıyafetlerimi denedim resmen olmuyolaaaarrryaa mafoldumben
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın kızlar nasılsınız?
valla bana uyar çokda güzel olur ne zaman isterseniz esmada uyar sorun olmaz doğumu acıbademdemi yapıcaksınız peki
canım dünden beri başım ağrıyodu gece felan çok rahatsızdım çok ağrıdı başımm öle şuanda keyfim yok pek topiktende çıkasım yok arada bakıyorum okuyurom işte
aryaayla buluşcaksınız demek ne güzel bende cumartesi nasipse gidicem doktoraa
sen arya serap ve ben varız bursa dan sanırım ramazandan sonra bi cumartesi kahvaltıya felan çıkarız görüşürüz merkezde biryerde inş. serapta zaten benim okuldan arkaşım çıktı çalıştığımız yerlerde yakın hem :) inş. görüşüz sohbet ederiz :1hug:
arkadaşlar biri vardı topikte, hayvansal virus kapmıştı kendisi be bebeği.. ne oldu o, bebeğini aldırdı mı? hatırlayan var mı?
ya ablamın bi arkadaşı da böyle olmuş. şimdi kararsız, aldırıp aldırmamakta. çünkü dr'lar net olarak doğduğunda şu kusur olacak diyemiyorlarmış.. Rabbim yardımcısı olsun..
ben de birkaç defa çiğ köfte ve pastırma yemiştim. korkmaya başladım şimdi..Kuzucuklarımız Allah'a emanet, her zaman söylediğim gibi, Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin, en acısı bu olsa gerek...
kızlar sol kasıgıma acayip agrı girdi ve devam ediyor. yururken de agrıyı hissediyorum neden olabilir ?? ilk siddeti yok ama
kızlar sol kasıgıma acayip agrı girdi ve devam ediyor. yururken de agrıyı hissediyorum neden olabilir ?? ilk siddeti yok ama
inşallah canım halay başını sana çektircem.fatoşcum iyi haberlerle gelirsin inş ve bence öyle de olacak. topikçene halay çekelim burada :)
volescim başın sağolsun canım..
fatoş ve kurbiş ben eminim ki iyi sonuçlarla geleceksiniz, yine de merakla bekliyorum dr dan gelmenizi..
ben hala kilo alamıyorum.. dr geçen hafta kızdı hafiften bakalım haftaya gittiğimizde ne diyecek??
günaydın cicişlera.s.herkes iyidir inşaallah,geçmişi okuyamadım...
fatoşcum güzel sonuçlarla geliceksin inşaallah canım:Saruboceq:[/QUO
sağol canım inşallah. kızlar ben çıkıyorum dualarınızı eksik etmeyin.
sağol canım inşallah. kızlar ben çıkıyorum dualarınızı eksik etmeyin.
günaydın hoşgeldiin
günaydın bizler iyiyiz sen nasılsın canım?
Allah korusun şimdi ben de korktum. Ramazanın başında çıldırıp ben de pastırma yedim.. Az suda pişirmiştim inşallah bişi olmaz
fikirevi hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?