ben inşallah öyle de aryanın durumları biraz karıştı, daha tam belli değil gene de..
Orda doğum fiyatlarından haberin varmı peki canım aşağı yukarı
esma tansiyonuna baktın mı? Dediğimiz gibi kent meydanı hepimize uyucak galiba.. Bir de limonn adlı bir arkadas var görüyorum bursa yazıyor şehrinde
mydarling acıbademde doğum fiyatları uçuk canım 5000 civarında, bizim sağlık sigortamız var ordan yırtıyoruz
fikirevi dinlen dinlen dinlen başka çaresi yok.. Mide bulantısına limonata yap iç geçmiş olsun canım
evet tatlım bende duydum o fiyatlardaymış bi arkadaş varıda 8000 tl ye çıktı ordan sen ne tarafta oturuyosun güzelim
mehaba cici anneler nasilsiniz
bende bu gece doogurdugumu gordum bebisim minicik mis uyutmaya calisiyodum esim bebegi sevicem diye uyutmuyodu ruya iste ama aklimiz fikrimiz onlarda ki ruyalarimizda da tum gun aklimizda da hep bebislerimiz var allah sag saglim kucaklarimiza almayi nasip etsin dilerim
coede cnm iyim az once uyandim klasik muziik actim simdi yavas yavas toplicam evi sen nasilsin tatlım
bende bu gece doogurdugumu gordum bebisim minicik mis uyutmaya calisiyodum esim bebegi sevicem diye uyutmuyodu ruya iste ama aklimiz fikrimiz onlarda ki ruyalarimizda da tum gun aklimizda da hep bebislerimiz var allah sag saglim kucaklarimiza almayi nasip etsin dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?