2010 Şubat Anneleri

valla gidelim birgün dertleşiriz ne güzel olur

mydarling acıbademde doğum fiyatları uçuk canım 5000 civarında, bizim sağlık sigortamız var ordan yırtıyoruz
fikirevi dinlen dinlen dinlen başka çaresi yok.. mide bulantısına limonata yap iç geçmiş olsun canım

evet tatlım bende duydum o fiyatlardaymış bi arkadaş varıda 8000 tl ye çıktı ordan sen ne tarafta oturuyosun güzelim

kızlar yaaaa benımde canım tuhaf tuhaf seyler ıstıyor bu sabah boyle yememem gereken seyler offffff yaaaaaaaaaaa delikafadulden

günaydın kızlar ,

hatta tünaydın demeliyim galiba ama sabah 9 dan beri yazdıklarınızı okuyacağım diye bi müsterilere bi topiğe bakmaktan başım döndü.bu hafta iyi başlıyamadık galiba.

Voles başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet yapsın inşallah.
Hoş geldin Papatya.
Pastırma olayını ramazan başında bende abarttım ama öyle 1-2 değil 50-60 dilim yemişimdir açlat gibi saldırdım ekmezsiz yedim sonra çok pişman oldum ama aşermek böyle birşey işte napıyımm.

Merhaba kızlar...
Şu geçmişi okuma saplantımdan bir türlü kurtulamadım ya. Selam verene kadar bir sürü zaman geçiyor.
Voles başın sağolsun canım Çok üzüldüm. Ama ne mutlu ki senin vicdanın rahat ve keşke diyeceğin şeyler bırakmamışsın ardında. Huzurlu olmak, huzurlu hissetmek ve içi rahat olmak çok güzel bir duygu. Üzüntüler eski yakıcılığını bırakıyor elbet yavaş yavaş hiç silinmeseler de. Ama elinden geleni yapmışsın ve o da daha çok ıstırap çekmekten kurtulmuş. Allah kimseye keşke ve pişmanlık acısı vermesin.

Papatya hoşgeldinnnn.....

Maviyeshill çok üzüldüm canım sana da. Biz de çok tartıştık zaman zaman ama hep aramızda kaldı. Başka insanlara duyurmadan tartıştık. Duysalardı kötü olurdu, başka olurdu herşey. Serinkanlı olmaya çalış. Biliyorum zordur ama arada çıkmış alevi körüklemenin kimseye faydası olmayacaktır.

Ve sonucunu alanlar tebrik ediyorum sizleri... Güzel haberler duymak insanı ferahlatıyor. Haber almaya gidenlerden de bir ohhh bekliyoruz. Acele edin çok bekletmeyin bizi.

volsecım basın sagolsun canım mekanı cennet olsun ınsallah
doktora gıdecek arkadaslra hayılrı haberlerle gelır ınsallah
cınsıyetını ogrenen arkadaslarında gozu aydın
herkes ıyıdır umarım gecmısı pek okuyamadım
bu arada bır arakadımızın esı dogum yaptı bugun ayy ben nasıl heycanlandım onu dusunemıyorum bıle erken aldıalr bebgı cok fazla harektlı oldugu ıcın plesantaya zarar vermıs o yuzden erken almak zorunda kaldılar ama suan cok sukur ıyıler rabbım bızede bebeklerımızı kucagımza almayı nasıp eder ınsallah

bende bu gece doogurdugumu gordum bebisim minicik mis uyutmaya calisiyodum esim bebegi sevicem diye uyutmuyodu ruya iste ama aklimiz fikrimiz onlarda ki ruyalarimizda da tum gun aklimizda da hep bebislerimiz var allah sag saglim kucaklarimiza almayi nasip etsin dilerim

canlarim bebeginin hareketlerini hiseden arkadaslar birde klasik muzikle deneyin hareketleri duycakmisiniz ben 2 gunde bir klasik muzik acarim rahatlatiyo beni ama bebis nasil vuruyo cikolata yesem boyle olmuyo hisediyorum kipir kipir oldugunu ne zaman klasik muzik acsam bu ara

coede cnm iyim az once uyandim klasik muziik actim simdi yavas yavas toplicam evi sen nasilsin tatlım

aynen ole canım aklımız hep onlarda ben kac kılo dogdugunu bıle goruyorum dogsalarda artık kurtulsak su ruyalardan

evet cnm gebze de de hava kapali benimde basim agriyo aksam esime diyorum ki bi an once dogsada koklayip opsek diye esimde aman vaktinde dogsun diyo ozluyoruz cok bebisleri kızlar annelik ne guzel bisi vala cok ozluyorum nasil bisi olcak o guzel sey benim olcak diye heycan basiyo ben 7 aylik dogmusum kızlar 1 kilo 200 gramcik onun icin annem diyo oda sen gibi aceleci olmasin aman diyokaydirigubbakcemile3

Canım ben de bu gece doğum yaparken görmüştüm kendimi. Hayırdır İnşallah

hayir olsun tatlım aklımızda lar ki 4 ayi geride birakiyoz artık yari finale yaklastik kızlar da bi yari finali de gecersek bebislerimiz saglikla kucamizda olur insallah biz annemle korkuyoruz bana cekmesin bebek diye erken dogmasin diye insallah vaktinde dogar ben 10 ayin sonunda londraya doktor kontrolune gidicem kızlar 8 ay da artık dogumu beklicem insallah orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…