2010 Şubat Anneleri

Canım benim bebeğim de bana benzerse hiç doğmaz diye korkuyorum :)) epey bi geç doğmuşum da ben.Rahatı bulmuş yatmışım valla

ah tatlım gec olsun da erken olmasin gerci yurt disinda burda gibi dil 2 hafta da bebeye o kiloyu aldiriyolar da korkuyorum erken dogarsa diye

Meleksencim, canım evham yapma. Stres ve aşırı yorgunluık yok biliyosun. Güzel şeyler düşün güzel olsun.Hem erken doğumun genetik olduğu konusunda ben bilimsel bir yazı falan görmedim. Rahat ol tatlım.

saol tatlım ben 4 ayi dun bitirdim bugun 4 ay 1 gunuz iste aldim kilo simdiye kadar 5 ben gibi olan varmi arkadaslar

saol tatlım ben 4 ayi dun bitirdim bugun 4 ay 1 gunuz iste aldim kilo simdiye kadar 5 ben gibi olan varmi arkadaslar

gebeliğin başından beri 5 kilo mu aldın? çok değil mi dr un ne dedi seninle günlerimiz aynı ama ben daha kilo almadım aynı kilomdayım.hadi benim bulantılarım var o yüzden pek yiyemiyorum ama dr la bi konuş derim canım sanki hızlı gidiyor gibisin.

tatlım bende cok kusuyodum hata serum bile yedigim var o kadar kotu dum doktorum bisi demedi obur hafta falan gidicem bakalim ne dicek cok yedigim yok cnm meyve iste gyogurt oyle seyler de yiyom hep 59 kilo hamis kaldim simdi 64 um cnm bence cok dil bazi arkadaslar tanidim 4 bucuk aylik 7 kilo almis falan

kızlar bazi hamilelere su icse yarar mis benim kaynana esimde hamileke hep bahcelerile agaclarila ugrasmislar hep erik yemis esim 5 kiloya yakin dogmus erik hep yedim diyo kadin demek ki yariyo bazi insana yedigi bebise

canım bende 3,5 aylık oldum 2 kilo aldım 52 kiloyum 50 kiloyla hmile kalmıştım ama hiç bu kiloya çıkmamıştım 48 46 hep kilodaydım garip geliyo yanaklarım felan doldu :) dobiş olmam inş diorum

cnm cok pahali bence beyaz esyaciya ceyiz mazalarina git orda da iyi ve uyugun bulursun hemde fiyat dusurture bilirsin bende alcam tim da annem burdan aliriz dedi bana bende bebis icin falan istiyorum

cnm cok pahali bence beyaz esyaciya ceyiz mazalarina git orda da iyi ve uyugun bulursun hemde fiyat dusurture bilirsin bende alcam tim da annem burdan aliriz dedi bana bende bebis icin falan istiyorum

canım 199 liraydı YKM de 30 liralıkda hediye çeki veriyolardı bikaç yere sordum aynıydı fiyatı ablamda almışken iyisini al dio yoksa güzel çıkarmıyomuşş bende bebğim için almak istiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…