güzel canım benim komşumda var aynısı güzel posasını çıkartıyor tam anlamıyla katı meyve sıkacağı yani.ben geçen sene sinbo nunkini aldım yetiyorda 49 tl ye almıştım ama işimi görüyor iyi yani.
slm kızlar nasılsınız?
bence de çok pahalı canım ya. ne gerek var. ben de arıyorum aslında ama o kadar paraya kıyamam. bir de hepsiburada da yorumlar benim için çok önemli.. bu ürün hiç hiç kimse yorum yapmamış henüz:) biraz daha uygun bişey bak bence..
sinbo uygun oluyor ama iyimi posasını ayrı çıkarıyomu
iyiyiz canım sen nasılsınn
sagol canım bende doktora gıdecek sandım gecmısı okummayınca boyle oluyorcanım aile problemi vardı eşiyle aileler tartışmışlarr
slm kızlar nasılsınız?
Merhaba kızlar!!! Herkese selam bebiş cinsiyeti öğrenenenlerin gözü aydın olsun!! Voles başınız sağolsun çok fazla üzme kendini..Bebeiş de üzülür... Fatoş bugün artık cinsiyeti öğrenecek siyourm...Bende cinsiyet daha yok ama bu cuma doktora gideceğim ksımetse belki ozaman açığa çıkar?? Haftasonu çok iyiydi ya istanbulda iyi gezdik.. Bugün işe dönmek berbat geldi...
Mide bulantılarım ve baş ağrım geri geldi, göbeğim iyice şişti, karnımda ani sancılar oluyor ve iç çamaşırım sürekli ıslak neden olduğunu daha anlayamadım akıntı falan da yok ama cuma doktora soracağım ya mantar falan olduysam diye korkuyorum...
Merhaba kızlar!!! Herkese selam bebiş cinsiyeti öğrenenenlerin gözü aydın olsun!! Voles başınız sağolsun çok fazla üzme kendini..Bebeiş de üzülür... Fatoş bugün artık cinsiyeti öğrenecek siyourm...Bende cinsiyet daha yok ama bu cuma doktora gideceğim ksımetse belki ozaman açığa çıkar?? Haftasonu çok iyiydi ya istanbulda iyi gezdik.. Bugün işe dönmek berbat geldi...
Mide bulantılarım ve baş ağrım geri geldi, göbeğim iyice şişti, karnımda ani sancılar oluyor ve iç çamaşırım sürekli ıslak neden olduğunu daha anlayamadım akıntı falan da yok ama cuma doktora soracağım ya mantar falan olduysam diye korkuyorum...
ya kızlar benim de basim ve karnimin alti agriyo az galiba normal bisi bunlar
Mide bulantılarım ve baş ağrım geri geldi, göbeğim iyice şişti, karnımda ani sancılar oluyor ve iç çamaşırım sürekli ıslak neden olduğunu daha anlayamadım akıntı falan da yok ama cuma doktora soracağım ya mantar falan olduysam diye korkuyorum...[/QUO
Kaşıntı yoksa manta değildir o canım mmerak etme.Akıntı gelmesi normalmiş. Vajinanın yenilenmesiyle ilgiliymiş diye okudum.
Esmacım bİ araŞtır braunda gÜzel benİm evdekİler braun memnunum ama baŞka markalrda olabİlİr
Kızlar ben de blender almak istiyorum. Arzumun üçlü seti vardı ama blendırı çıkıyo benim. Ne önerirsiniz.
kızlar şimdi hastaneyi aradım amniyosentez normaal görünüyomuş çok mutluyum
Canım GÖZÜN AYDINNNNNNN. Bak sana demiştim.... opuyorumnanaktan
kızlar şimdi hastaneyi aradım amniyosentez normaal görünüyomuş çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?