2010 Şubat Anneleri

bence de çok pahalı canım ya. ne gerek var. ben de arıyorum aslında ama o kadar paraya kıyamam. bir de hepsiburada da yorumlar benim için çok önemli.. bu ürün hiç hiç kimse yorum yapmamış henüz:) biraz daha uygun bişey bak bence..

sinbo uygun oluyor ama iyimi posasını ayrı çıkarıyomu

almışken iyisini al dedilerde bana philips felan onlar daha pahalı
bilmedim şimdi uygun bişiylermi baksamm

Merhaba kızlar!!! Herkese selam bebiş cinsiyeti öğrenenenlerin gözü aydın olsun!! Voles başınız sağolsun çok fazla üzme kendini..Bebeiş de üzülür... Fatoş bugün artık cinsiyeti öğrenecek siyourm...Bende cinsiyet daha yok ama bu cuma doktora gideceğim ksımetse belki ozaman açığa çıkar?? Haftasonu çok iyiydi ya istanbulda iyi gezdik.. Bugün işe dönmek berbat geldi...
Mide bulantılarım ve baş ağrım geri geldi, göbeğim iyice şişti, karnımda ani sancılar oluyor ve iç çamaşırım sürekli ıslak neden olduğunu daha anlayamadım akıntı falan da yok ama cuma doktora soracağım ya mantar falan olduysam diye korkuyorum...

sinbo uygun oluyor ama iyimi posasını ayrı çıkarıyomu

tabii posası için diğerleri gibi ayrı haznesi var ama diğer büyüklerde sürahi var mesela sinbo nun buyük su bardağı boyutunda ''ee zaten biz 2 kişiyiz sıkıp bekletmekte değil amaç diye aldım'' 2 bardak sıkıyordum kapatıyordum benim hoşuma gitti birde az yer kaplıyor kışın tezgahın üstünde kaldır indir yapmıyorum.

kızlar aklınızda bulunsun,king'in kesinlikle hiçbir elektrikli ürününü almayın. motoru çok kötü..

Esmacım bı araŞtır braunda gÜzel benım evdekıler braun memnunum ama baŞka markalrda olabılır

canım aile problemi vardı eşiyle aileler tartışmışlarr
sagol canım bende doktora gıdecek sandım gecmısı okummayınca boyle oluyor

slm kızlar nasılsınız?

ıyıyız canım sen nasılsın

canım mantar kotu oluyor kasıntın varsa mantar olabılrsın ama yoksa normal akıntıda olabılr benımde cok oluyordu su sıralar eskıye gore azaldıı
bu arada ben erkek dıye bılıyordum bebegını sen ogrenmedın mı cınsıyetını ıcıme oyle dogdu demekkı

merhaba Escos , bugün bendede bi baş ağrısıdır gidiyor valla.benimde karnıma değilde alt kasığıma ağrı giriyor ama keskin ağrılar.çamaşırındaki islaklık ta akıntıdır canım bence mantar kaşıntı yapar ıslaklık yapmaz.

kızlar şimdi hastaneyi aradım amniyosentez normaal görünüyomuş çok mutluyum

sağolun arkadaşlar ya walla bir buçuk aydır çok sıkıntı çektim ama sonu güzel oldu çok şükür allahıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…