2010 Şubat Anneleri

sağolun arkadaşlar ya walla bir buçuk aydır çok sıkıntı çektim ama sonu güzel oldu çok şükür allahıma

Canım benim inşallah hep böyle güzel haberler alalım. Bebeklerimiz bizlere emanet.O emaneti en güzel şekilde taşıyalım.
Bir de maviyeşilden iyi haberler alabilsek:Saruboceq::Saruboceq:

çok sağolun arkaddaşlar walla telefonda kız söyledikten sonra sevinçten ağladım çok sıkmıştım kendimi haftalardır şimdi kuş gibiyim..son aşama kaldı artık organlarnıa bakılcak sonra rahatız inşallah..

maviyeshill geçmiş olsun canım nacizane tavsiyem tartışmalara asla aileleri karıştırmamandır canım. neden bilmiyorum ama erkek aileleri en ufak problemde kusuru gelinde bulur ve ona yüklenir...nitekim sende bunu yaşamışsın kız aileleride aman kızımın yuvası bozulmasın der ve genelde çekimser davranır... bu yüzden biz anlaşmazlıklarımızı aileye yansıtmayız...sabırlı olup hemen karar verme canım tekrar geçimiş olsun der bebeğin ve eşinle mutlu bir ile hayatı dilerim canım
voles yakınınıza allah rahmet eylesin... başınız sağolsun

fikirevi geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve yeğenime:1rolleyes:klava:

arkadaşlar hepinizden tek tek ALLAH razı olsun hepiniz destek olmuşsunuz
ben size olayı baştan anlatayım.
kayınvalidemler haftanın 3 günü bizi çağırıyorlar gitmediğimiz zamnda kırılıyorlar her hafta sonu onlardayız bizimde özel hayatımız var kendimize zaman ayıramıyoruz bir hafta sonumuz var.neyse c.tesi aradılar edirneye gidelim dediler idrar yollarımdan kötüydüm gelemeyiz siz gidin dedim o zaman yarın gidelim dediler bakarız dedim ısrar ediyor kapattım.tepem attı zaten sinirli bir hamilelik geçiriyorum hormonlarımdanmı bilmiyorum başladım herşeyi kırıp dökmeye eşimede bu iş bitti özel hayatım kalmadı ayrılıyorum senden dedim hazırlanmaya başladımeşim kapıyı kilitledi balkondan atlarım açıcaksın kapıyı dedim o arada annesi aradı eşim sizin yüzünüzden evliliğim bitiyor pervin gidiyor dedi kayınpederimde babamı ve dayımı arayıp gelin emanetinizi alın demiş bizde şimdi gidiyoruz demiş.herkes geldi şaşırdım haberim yoktu geleceklerinden neyse benim kocamla sorunum yok sorun sizin bizii yalnız bırakmamınız dedim.kayınpederim bütün yaz yazlıkta onlarla kalmadığım için gece eşimle dışarı çıktığımız için giyim kuşamım ona ters(miş) olduğu için 2 kişi 4 katlı evde oturup onlarla yaşamadığımız için eşimle toplumda elele dizdize oturduğumuz fazla samimi olduğumuz için için bana söylendi ama şimdiye kadar kayınpederimle çok iyiydik bende ne güzel bilmediğim başka yüzünde varmış dedim bende seni baba bilmiştim dedimneyse konuştular bu şekilde gittiler bu yüzden eşimi ve ailesini istemiyorum ben onları can bildim eşim gece yanıma geldi ağladı beni bırakma kolay almadım ben seni bu kadar kolay gidemezsin dedi eşimle barıştık ama içimde affedemiyorum ailesine yansıttığı için ve kayınpederimi hiç affetmicem babama yansıttığı için hee kayınvalidem utanmadan evden giderken yarın sabahtan bize gel diyor halasına gidilicekmiş saçlarımı yolucaktım sinirden.bunlar bizi rahat bırakmıyor ana baba rızası dedim kırmamaya çalıştım oğulları yeni askerden geldi özlediler hadi gidelim dedim ama onlar abarttılar benim kocamda askerden geldi yeni bırakın başbaşa kalalım haklı değilmiyim arkadaşlar bıktım bu yüzden ayrılmak istiyorum dayanamıyorum bu anlayışsızlığa

Son düzenleme:
arkadaşlar felaket uzun olmuş ama çok doluyum kusura bakmayın

volescim seninde başın sağolsun ALLAH sabır versin dua et annen baban yanında benim annem vefat etti ALLAH anne baba evlat acısı göstermesin

Kurbis çok sevindim canım ya. Bu çok güzel bir haber. ınşallah son aşamayı da atlatır, ferah bir ohhhh dersin. Allah herkesi huzurlu huzurlu kavuştursun bebeğine..

ayy içine mi dogdu nedir hadi bakalım belki erkek çıkar? hadi bakalım tutacak mı?

akıntı su gibi olabiliyor mu? akıntı olması normal midir ki... ay bilmemek ne zor cuma doktora soracağım aklıma kötü kötü şeyler gelyor..

Kaşıntı yoksa manta değildir o canım mmerak etme.Akıntı gelmesi normalmiş. Vajinanın yenilenmesiyle ilgiliymiş diye okudum..
ayy inşallah kötü birşey çıkmaz yeni başladı bu son haftadır sürekli çamaşır değiştirmek istiyorum işte de olmuyor.. acaba kotex in yaprak pedlerinden kullandım ondan mıdır acaba???
:1closedeyes:

gunaydın kızlarrr.. pardon ya ne gunaydını tunaydınn... temızlıge daldım bugun ara verdım bı bakıyım dedım ne war ne yok buralarda...
voles arkadasım basın sagolsun cok uzuldum,mekanı cennet olsun...
fatos u bende cok merak edıyorum ıns ıyı haberler verır bızlere..
kurbıs cok sevındım gozun aydın... darısı basımıza artık umarım bızlerde ıyı haberler verebılırız sızlere boyle...
mavıyesıl yazdıklarını okudum hamılelıgının etkısıyle sınırlı olman normal tabı ama benımde sana tavsıyem esının aılesıyle olan sorunlarına sen dahıl olma derım. bırak onlar ne yaparlarsa yapsınlar. kadınlar daha hassastır aılesıne yansıtmaz genelde dısarıdan ıyı gorunur hersey ama erkekler bızım gıbı degıl ıste. bak esınle konusmussun orta yolu bulmussunuz.esıne onunla daha cok wakıt gecırmek ıstedıgını aılesıyle aranıza bı mesafe koymanız gerektıgını anlat guzel bı dılle. senı dınlıcektır. esının aılesıne bunu anlatıcak kısı maalesef kı sen degılsın. ancak kendı cocukları laf anlatabılır kendı aılesıne. uzme kendını bı anlık kararlar da verme umarım cok daha ıyı haberler alırız senden...
kızlar ben temızlıge doneyım az bı ısım daha kaldı sonra yemek faslı falan offffffffffffff

Maviyeshill bence abartmışsın sen. ınsanlar sizi sevdikleri için sizinle beraber olmak istiyorlardır. Sizin aranıza fitne fesat katmıyorlarsa kocanı sana karşı doldurmuyorlarsa her fırsatta seni bişeylerden dolayı iğnelemiyorlarsa seni küçümsemiyorlarsa hep senle olmak istiyorlarsa verdiğin tepki çok şiddetli olmuş. Kayınbaban hatalı babanı aradığı için. Çok ayıp etmiş. Sen böyle büyük tepkiler vermeden önce bu sorunu çözemedin mi? Oturup bundan rahatsız olduğunu kayınvalidene anlatmadın mı?

almışken iyisini al dedilerde bana philips felan onlar daha pahalı
bilmedim şimdi uygun bişiylermi baksamm

Cnm bende büyüklerinden vardı epey pahalı almıştım kurması temizlemesi çok zor sonra arçelik geldi hediye hep onu kullanıyorum ufak temizlemesi kolay tavsiye ederim.

MAVıYEŞHıLL kusura bakma canım ama senin bu yaptığına pireye kızıp yorgan yakmak derim.yazık kocanda gelmiş yanına ben seni kolay almadın adam seviyor ayrıca anladığım kadarı ile kocan anasını yetiştirmek içinde söylememiş sizin yüzünüzen karım gidiyor demiş bence senin bu kayınpederim biraz ortalık karıştırıcı.tabii senin hayatım burda sadece arkadaşca fikir verebiliriz sana. ama fikir verelim istersen kocana yazık arada kalmış iyice eşinden biraz zaman istemeyi denesen babanlarla bi süre görüşmeyelim desen en azından senin şu gelebik olayın daha rahatlayıncaya kadar babanın söyledikleri beni kırdı 1-2 hafta görüşmeylim desen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…