kızlar şimdi hastaneyi aradım amniyosentez normaal görünüyomuş çok mutluyum
Merhaba kızlar!!! Herkese selam bebiş cinsiyeti öğrenenenlerin gözü aydın olsun!! Voles başınız sağolsun çok fazla üzme kendini..Bebeiş de üzülür... Fatoş bugün artık cinsiyeti öğrenecek siyourm...Bende cinsiyet daha yok ama bu cuma doktora gideceğim ksımetse belki ozaman açığa çıkar?? Haftasonu çok iyiydi ya istanbulda iyi gezdik.. Bugün işe dönmek berbat geldi...
Mide bulantılarım ve baş ağrım geri geldi, göbeğim iyice şişti, karnımda ani sancılar oluyor ve iç çamaşırım sürekli ıslak neden olduğunu daha anlayamadım akıntı falan da yok ama cuma doktora soracağım ya mantar falan olduysam diye korkuyorum...[/QUO
Kaşıntı yoksa manta değildir o canım mmerak etme.Akıntı gelmesi normalmiş. Vajinanın yenilenmesiyle ilgiliymiş diye okudum.
Kızlar ben de blender almak istiyorum. Arzumun üçlü seti vardı ama blendırı çıkıyo benim. Ne önerirsiniz.
canım tek saplımı almak istiyosun braun metal saplı öneririm ben sıcağada dayanıklı çünkü
Canım GÖZÜN AYDINNNNNNN. Bak sana demiştim.... opuyorumnanaktan
sağolun arkadaşlar ya walla bir buçuk aydır çok sıkıntı çektim ama sonu güzel oldu çok şükür allahıma
gözün aydın canım çok sevindim kaydirigubbakcemile3
sağolun arkadaşlar ya walla bir buçuk aydır çok sıkıntı çektim ama sonu güzel oldu çok şükür allahıma
gozun aydın canım ınsallh hep boyle guzel haberler alırız
fatoş gelmedi hala onuda çok merak ediyorum. oda gelse iyi haberler verse bugün bize.
ayy içine mi dogdu nedir hadi bakalım belki erkek çıkar? hadi bakalım tutacak mı?canım mantar kotu oluyor kasıntın varsa mantar olabılrsın ama yoksa normal akıntıda olabılr benımde cok oluyordu su sıralar eskıye gore azaldıı
bu arada ben erkek dıye bılıyordum bebegını sen ogrenmedın mı cınsıyetını ıcıme oyle dogdu demekkı
akıntı su gibi olabiliyor mu? akıntı olması normal midir ki... ay bilmemek ne zor cuma doktora soracağım aklıma kötü kötü şeyler gelyor..merhaba Escos , bugün bendede bi baş ağrısıdır gidiyor valla.benimde karnıma değilde alt kasığıma ağrı giriyor ama keskin ağrılar.çamaşırındaki islaklık ta akıntıdır canım bence mantar kaşıntı yapar ıslaklık yapmaz.
ayy inşallah kötü birşey çıkmaz yeni başladı bu son haftadır sürekli çamaşır değiştirmek istiyorum işte de olmuyor.. acaba kotex in yaprak pedlerinden kullandım ondan mıdır acaba???Kaşıntı yoksa manta değildir o canım mmerak etme.Akıntı gelmesi normalmiş. Vajinanın yenilenmesiyle ilgiliymiş diye okudum..
almışken iyisini al dedilerde bana philips felan onlar daha pahalı
bilmedim şimdi uygun bişiylermi baksamm
günaydın cicişlera.s.herkes iyidir inşaallah,geçmişi okuyamadım...
fatoşcum güzel sonuçlarla geliceksin inşaallah canım:Saruboceq:[/QUO
sağol canım inşallah. kızlar ben çıkıyorum dualarınızı eksik etmeyin.
cnm hadi güzel haberlerini bekliyoruz.
ben inşallah öyle de aryanın durumları biraz karıştı, daha tam belli değil gene de..
esma tansiyonuna baktın mı? dediğimiz gibi kent meydanı hepimize uyucak galiba.. bir de limonn adlı bir arkadas var görüyorum bursa yazıyor şehrinde
evet cnm ben acıbademde doğuramıcam büyük ihtimalle cumartesi konuşucam bu konuyu cemile hnmla.araştırmadayım şimdi pembe maviden jale gürlüeri tavsiye ettiler bakalım bir gidip bakıcam hastaneye nasıl acaba pembe mavi.evet kızlar bu arada ramazandan sonra
muhakkak buluşalım düşünsenize grup halinde hamileler geziyor kent meydanında herkes bize bakar kesin kaydirigubbakcemile3 nerde buluşmak isterseniz bana uyar ama herkese kent meydanı uygun sanıırım hem bebiş mağazalarınıda gezeriz.opuyorumnanaktan
canım dünden beri başım ağrıyodut gece felan çok rahatsızdım çok ağrıdı başımm öle şuanda keyfim yok pek topiktende çıkasım yok arada bakıyorum okuyurom işte
aryaayla buluşcaksınız demek ne güzel bende cumartesi nasipse gidicem doktoraa
sen arya serap ve ben varız bursa dan sanırım ramazandan sonra bi cumartesi kahvaltıya felan çıkarız görüşürüz merkezde biryerde inş. serapta zaten benim okuldan arkaşım çıktı çalıştığımız yerlerde yakın hem :) inş. görüşüz sohbet ederiz :1hug:
baş ağrısı bende de çok olmuştu birara cnm ya ama şimdi geçti Allaha şükür seninkide geçer inşallah en kısa sürede.biz cumartesi hastanede görüşücez Allah nasip ederse resim çekilir atarız.
valla bana uyar çokda güzel olur ne zaman isterseniz esmada uyar sorun olmaz doğumu acıbademdemi yapıcaksınız peki
tatlım görmedim kusura bakma ben JİNEMED de MURAT ERDEMİRE gidiyorum bahar tıpın altında peki ya sen hangin gidiyosun
cnm ben yapamıcam büyük ihtimalle fiyat çok yüksek sigortam kiarşılamıo özel sig bitmişti şimdi tekrar yapıcaklar ama 1 sene olmadan bir işe yaramıyor.ben bu jinemed merak ediyorum nasıl iyi bir yermi murat beyi duydum ama benim eşim erkek dr istemiyor.bayan dr varmı orada doğum ücreti muayene ücreti nasıl?memnunmusun sen?
günaydın anneler..
5 güncük tatille beraber evdeyiz artık.kociş işe gitti.tatil ama ben yorgunluktan ölüyorum.zaten hatırına gittim.ay çocukla zor oluyo.valla en eglenen zeyno oldu.biz onun peşinde harap olduk.yok yemegi yok uykusu.ay koşuyor terleyecek.bide hamilelik.valiz boşalt.çamaşır at.evi temizle.ütü yap.ayy birsürü işim var.
bi size bakayım dedim.geçmişi okumamam mümkün degil.80-90 sayfa yapmış.herkes iyimi.şöye iki üç geriye gideyim bari.
ben iyim.bebişimde iyi,üçlümüzde temiz çıktı bi problem yok yani.artık cadı ufak ufak gezinmiyo.ay resmen tekmeliyo ya.otelde bi tekme attı ben bi çıglık attım.arkadaşlar yanıma koştu ne oldu diyekaydirigubbakcemile3ay biranda utandım.yok bişey içerdeki rahat durmuyo dedim.yaramaz bu .zeynom çok usluydu.
e siz anlatın cinsiyetler belli olmuştur.güncellendiyse bi bakayım kimin neyi varmış
Cnm testlerinin temiz çıkmasına sevindim.bende epey zaman giremedim yetişemedim geçmişe.ne güzel ya tekmelio demek artık bende de bir kıpırtılar var yavaş yavaş ama ben sert vursun istiyorumkaydirigubbakcemile3
dün bebeğim öğlende tekmeledi en son saat akşam 8-8:30 oldu hiç hareket yok ya volkan niye tekmelemiyo bu çocuk acaba dedim bırak çocuğu rahat uyuyodur sürekli tekmeliycek hali yok ya dedi... o sırada acı haber telefonu geldi... ben başladım ağlamaya... baktım o zaman tekmelemeye başladı kızlar gerçekten bebeklerimiz üzüntümüzü hissediyolar.. o zaman daha çok ağlamaya başladım... volkanda diyo ki üzüldüğünü anladı sana moral vermeye çalışıyo...
cnm hisseder tabi kıyarmı annesine.nasıl birşey hissediyorsun tekmelerken?bende kıpırtıla r var ama tekme nasıl birşey merak ediyorum tarif etsenize bize.
uyku sorunum yok canım ya uyuyup kalkıyorum gene ağrıyo bazen 2 3 gün sürüyo ara ara ağrıyo kendiliğinden geçiyo mide bulantısıda yapıyo migrenmidir nedir
inşallah migren değildir cnm dr sor olmazsa belki birşeyler önerir.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?