2010 Şubat Anneleri

canım benim çok gerginsin bence fazla yıpratma bak seni seven bi kocan var sensiz yapamıyacağını söyleyen. hamileliğinden dolayı bu kadar kızmışın ona çok haklısın tabiki eşinde kendi kurallarını koymalı ailesine karşı ama bence kendi aranızda fazla büyütüp soğukluk girmesin.. hem bebeğin hissediyor biliyosun. lütfen rahat ol hiç stres yapma kim ne derse desin takma eşin değilmi el elede kol kolada gezerim öperim severim deseydin allah allah ne alem insanlaryaa...

canım esın ozur dılemıs bak ne guzel o aslında onlara kızmak ıcın ole demıs durumunuzu anlatmak ıcın degıl yanı bazen ole ınsanlar varkı anlaıssız senı anlayabılıyorum ama ne yapabılrsınız kı atsanız atılmaz satsanız satılmaz hem her evde olan seyler bunlar hamılelı oldugunıcın de bıraz sert tepkı gosteıyor olabılrsın ama bu olay ıcın esınden ayrılmak olmaz sakın dusunmeye calıs onlardan uzaklasmanın yollarını ara bosanmak en son cozum olmalı hem bu kadar sınrı kendıen ve bebegıne yazık olan sana oluyor onlara hıcbısey olmuyor ınan

Son düzenleme:

Cnm hep bu sorunlar oluyor galiba ama eşini üzmeye değmez inan bana kayınvaldenle açık açık konuş ben bunlardan rahatsızlık duyuyorum benide anlayın de haftada bir gün seç o günler gidiceğini söyle eğer isterseniz de eşin seni bu kadar severken onu arada bırakma.emin ol şuan en zor durumda olan o dur.ailesine rağmen seni ne kadar sevdiğini söylemiş sana bence bu iyi birşey.sen eşine bebeğine bak onlarda sen mesafe koydukça alışırlar.umarım düzelir herşey cnm.:teselli:

canım başınız sağolsun çok üzüldüm...

sağolun kızlar haklısınız galiba fazla tepki veriyorum ama dünkü bir patlayıştı çok doldum.kayınvalideme anlattım defalarca bir günüm diğerine uymuyor ağrım oluyor evimde rahat ediyorum yatıyorum diye ama anlamıyor evimizi kapatıp onlarla yaşamamızı istiyorlar bu yüzden ayrılmak istiyorum herkes durması gerektiği yeri bilicek bu kadar müdahale olmaz dünkü olay bizim gibi çok mutlu olan bir çifte hiç yakışmadı biz eşimle eskisi gibi yine oluruz ama kayınpederim babama haber verdiği için geçinemiyoruz damgası üzerimize yapıştı bundan sonra ağzımızla kuşta tutsak babam hep acaba kzım mutlumu diye huzursuz olucak bu yüzdende onları affetmicem

neyse kızlar topic amacını aşmasın ALLAH hepinizden razı olsun dertdimi dinlediniz derman olmaya çalıştınız çok dolmuştum yazmak istedim sağolun

iyiyim bitanem saol.annemde iyi Allaha şükür ama çarşamba günü dönüo alışmıştım çok zor olucak.sen neler yaptın oğluşun neler yapıo?

aman ıyı olsunn canım bzım onlara cookkkkkk ıhtıyacımız var.bende cok ozluyorum annemı gelemıyordu yanıma.ıyıyım bende carsmba gıdıp gorecez bakalım hafıf kıpırtıların hıssedıyorum sen ne zaman gıdeceksın doktora kesın bellı olmadı daha cınsıyetı dımı

maviyeshill

bence eşinle bir süre onlara gitmeyin eşine anlat anlayacaktır en azından ortalık yatışıncaya kadar yoksa gördükçe hatırlayıp kızacaksınız.. eşine de yazık ona kızma anneleri biraz rahat bıraksın diye demiş heyecandan ne yapacağını bilememiştir.. siz kapınızı kapatın başbaşa kalın bence de bi süre...

hiç sorma cnm walla biz daha öğrenemedik bir kıza benzio dedi dr bir erkeğe kesin bişey söylemedi.cumartesi gidicem inşallah öğrenebilirim bu sefer bişeyler almak istiyorum alamıyorum bilmediğim için.annelerimiz elimiz ayağımız Allahım onları başımızdan eksik etmesin uzaktada olsalar varlıklarını bilmek yetio gerçekten.senin az kalmış bak bakalım napıo afacan bende özledim gidip görmek istiyorum.büyümüşlerdir iyice herhalde.

kızlar şimdi eşim aradı ona da ladro gelmiş 3 senedir çalışıyodu ama kadrosu yoktu bugün oda gelmiş.çok güzell bigün allahıma şükürler olsun

bana kalsa bugun gıdecektım esım ızın vermedı ısım cok dedı yarın dedım oda olmaz dedı carsamba olsun dedı randevumuzda persembe gunu yanı 1 gun erken gıdıyorum bende erken ogrendım ya o yuzden bısey almıyorum bu gıttıgımde de erkek derse o zaman almaya baslayacagım evet buyumuslerdır hep buyusunler onlar

kurbişimm ayyyyy nasıl sevindim anlatamam..çok şükür valla, yüzümüz güldü. Bebek kısmetiyle geldi derler, babasına da uğur getirdi demek oğlumuz..Rabbim her daim böyle mutlu etsin sizi, canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…