arkadaşlar hepinizden tek tek ALLAH razı olsun hepiniz destek olmuşsunuz
ben size olayı baştan anlatayım.
kayınvalidemler haftanın 3 günü bizi çağırıyorlar gitmediğimiz zamnda kırılıyorlar her hafta sonu onlardayız bizimde özel hayatımız var kendimize zaman ayıramıyoruz bir hafta sonumuz var.neyse c.tesi aradılar edirneye gidelim dediler idrar yollarımdan kötüydüm gelemeyiz siz gidin dedim o zaman yarın gidelim dediler bakarız dedim ısrar ediyor kapattım.tepem attı zaten sinirli bir hamilelik geçiriyorum hormonlarımdanmı bilmiyorum başladım herşeyi kırıp dökmeye eşimede bu iş bitti özel hayatım kalmadı ayrılıyorum senden dedim hazırlanmaya başladımeşim kapıyı kilitledi balkondan atlarım açıcaksın kapıyı dedim o arada annesi aradı eşim sizin yüzünüzden evliliğim bitiyor pervin gidiyor dedi kayınpederimde babamı ve dayımı arayıp gelin emanetinizi alın demiş bizde şimdi gidiyoruz demiş.herkes geldi şaşırdım haberim yoktu geleceklerinden neyse benim kocamla sorunum yok sorun sizin bizii yalnız bırakmamınız dedim.kayınpederim bütün yaz yazlıkta onlarla kalmadığım için gece eşimle dışarı çıktığımız için giyim kuşamım ona ters(miş) olduğu için 2 kişi 4 katlı evde oturup onlarla yaşamadığımız için eşimle toplumda elele dizdize oturduğumuz fazla samimi olduğumuz için için bana söylendi ama şimdiye kadar kayınpederimle çok iyiydik bende ne güzel bilmediğim başka yüzünde varmış dedim bende seni baba bilmiştim dedimneyse konuştular bu şekilde gittiler bu yüzden eşimi ve ailesini istemiyorum ben onları can bildim eşim gece yanıma geldi ağladı beni bırakma kolay almadım ben seni bu kadar kolay gidemezsin dedi eşimle barıştık ama içimde affedemiyorum ailesine yansıttığı için ve kayınpederimi hiç affetmicem babama yansıttığı için hee kayınvalidem utanmadan evden giderken yarın sabahtan bize gel diyor halasına gidilicekmiş saçlarımı yolucaktım sinirden.bunlar bizi rahat bırakmıyor ana baba rızası dedim kırmamaya çalıştım oğulları yeni askerden geldi özlediler hadi gidelim dedim ama onlar abarttılar benim kocamda askerden geldi yeni bırakın başbaşa kalalım haklı değilmiyim arkadaşlar bıktım bu yüzden ayrılmak istiyorum dayanamıyorum bu anlayışsızlığa
kayınvalidemler haftanın 3 günü bizi çağırıyorlar gitmediğimiz zamnda kırılıyorlar her hafta sonu onlardayız bizimde özel hayatımız var kendimize zaman ayıramıyoruz bir hafta sonumuz var.neyse c.tesi aradılar edirneye gidelim dediler idrar yollarımdan kötüydüm gelemeyiz siz gidin dedim o zaman yarın gidelim dediler bakarız dedim ısrar ediyor kapattım.tepem attı zaten sinirli bir hamilelik geçiriyorum hormonlarımdanmı bilmiyorum başladım herşeyi kırıp dökmeye eşimede bu iş bitti özel hayatım kalmadı ayrılıyorum senden dedim hazırlanmaya başladımeşim kapıyı kilitledi balkondan atlarım açıcaksın kapıyı dedim o arada annesi aradı eşim sizin yüzünüzden evliliğim bitiyor pervin gidiyor dedi kayınpederimde babamı ve dayımı arayıp gelin emanetinizi alın demiş bizde şimdi gidiyoruz demiş.herkes geldi şaşırdım haberim yoktu geleceklerinden neyse benim kocamla sorunum yok sorun sizin bizii yalnız bırakmamınız dedim.kayınpederim bütün yaz yazlıkta onlarla kalmadığım için gece eşimle dışarı çıktığımız için giyim kuşamım ona ters(miş) olduğu için 2 kişi 4 katlı evde oturup onlarla yaşamadığımız için eşimle toplumda elele dizdize oturduğumuz fazla samimi olduğumuz için için bana söylendi ama şimdiye kadar kayınpederimle çok iyiydik bende ne güzel bilmediğim başka yüzünde varmış dedim bende seni baba bilmiştim dedimneyse konuştular bu şekilde gittiler bu yüzden eşimi ve ailesini istemiyorum ben onları can bildim eşim gece yanıma geldi ağladı beni bırakma kolay almadım ben seni bu kadar kolay gidemezsin dedi eşimle barıştık ama içimde affedemiyorum ailesine yansıttığı için ve kayınpederimi hiç affetmicem babama yansıttığı için hee kayınvalidem utanmadan evden giderken yarın sabahtan bize gel diyor halasına gidilicekmiş saçlarımı yolucaktım sinirden.bunlar bizi rahat bırakmıyor ana baba rızası dedim kırmamaya çalıştım oğulları yeni askerden geldi özlediler hadi gidelim dedim ama onlar abarttılar benim kocamda askerden geldi yeni bırakın başbaşa kalalım haklı değilmiyim arkadaşlar bıktım bu yüzden ayrılmak istiyorum dayanamıyorum bu anlayışsızlığa
günaydın canlarım bugün ilk defa geçmişi okumadan yazıyorum sizlere... dün akşam çok kötü bi haber aldık... eşimin tarafından babaannemin kız kardeşi vefat etmiş uzak gibi gelebilir sizlere ama biz çok yakındık çok sevdiğim biriydi.. sessiz sakin çok iyi niyetliydi... çocuklarıda bi o kadar vefasızdı.. o yüzden elimden geldiğince arar sorardım onu.. sesimi duyunca mutluluğu sesine hemen yansıyodu... bebeğimiz olucağını duyunca çok sevinmişti... ben ona patik örerim dedi.. dün k.validemler akşam evine gittiler... patikleri görmüş beyaz örmüş cinsiyeti öğrenmeden önce dikmiş... telefonda bana söyledi nasıl kötü oldum sizlere anlatamam şu anda bile bi yandan ağlıyorum bi yandan yazıyorum... çok çekiyodu çok hastaydı Allah kurtardı ama elde değil insan üzülüyo... perş gecesi rüyamda gördüm onu... rüyamda ölmüş göya ama nasıl gelmiş buraya diyorum... ertesi günü aradım konuştum sesini duydum... annem ömrünü uzatmışsın dedi ama ......... bugün öğlen namazında kalkıcak o yüzden öğleden sonra yokum kızlar... kusura bakmayın sabah sabah içinizi karartmış oldum.... öpüyorum hepinizi....
arya nasılsın canım hosgeldın nasıl oldu annen
kızlar şimdi hastaneyi aradım amniyosentez normaal görünüyomuş çok mutluyum
Cnm bende büyüklerinden vardı epey pahalı almıştım kurması temizlemesi çok zor sonra arçelik geldi hediye hep onu kullanıyorum ufak temizlemesi kolay tavsiye ederim.
cnm hadi güzel haberlerini bekliyoruz.
evet cnm ben acıbademde doğuramıcam büyük ihtimalle cumartesi konuşucam bu konuyu cemile hnmla.araştırmadayım şimdi pembe maviden jale gürlüeri tavsiye ettiler bakalım bir gidip bakıcam hastaneye nasıl acaba pembe mavi.evet kızlar bu arada ramazandan sonra
muhakkak buluşalım düşünsenize grup halinde hamileler geziyor kent meydanında herkes bize bakar kesin kaydirigubbakcemile3 nerde buluşmak isterseniz bana uyar ama herkese kent meydanı uygun sanıırım hem bebiş mağazalarınıda gezeriz.opuyorumnanaktan
baş ağrısı bende de çok olmuştu birara cnm ya ama şimdi geçti Allaha şükür seninkide geçer inşallah en kısa sürede.biz cumartesi hastanede görüşücez Allah nasip ederse resim çekilir atarız.
cnm ben yapamıcam büyük ihtimalle fiyat çok yüksek sigortam kiarşılamıo özel sig bitmişti şimdi tekrar yapıcaklar ama 1 sene olmadan bir işe yaramıyor.ben bu jinemed merak ediyorum nasıl iyi bir yermi murat beyi duydum ama benim eşim erkek dr istemiyor.bayan dr varmı orada doğum ücreti muayene ücreti nasıl?memnunmusun sen?
Cnm testlerinin temiz çıkmasına sevindim.bende epey zaman giremedim yetişemedim geçmişe.ne güzel ya tekmelio demek artık bende de bir kıpırtılar var yavaş yavaş ama ben sert vursun istiyorumkaydirigubbakcemile3
cnm hisseder tabi kıyarmı annesine.nasıl birşey hissediyorsun tekmelerken?bende kıpırtıla r var ama tekme nasıl birşey merak ediyorum tarif etsenize bize.
inşallah migren değildir cnm dr sor olmazsa belki birşeyler önerir.:teselli:
walla canım ben sırt üstü yatınca küt diye vuruyor zaten o farklı bişey oluyo anlıyosun yani.vurduğu yerde seyiriyor zaten.
iyiyim bitanem saol.annemde iyi Allaha şükür ama çarşamba günü dönüo alışmıştım çok zor olucak.sen neler yaptın oğluşun neler yapıo?
Cnm bende büyüklerinden vardı epey pahalı almıştım kurması temizlemesi çok zor sonra arçelik geldi hediye hep onu kullanıyorum ufak temizlemesi kolay tavsiye ederim.
walla canım ben sırt üstü yatınca küt diye vuruyor zaten o farklı bişey oluyo anlıyosun yani.vurduğu yerde seyiriyor zaten.
Cnm test sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim çok merak ediyordum gözünaydın:teytey: bendede öyle birşeyler oluyor gaz değil onu anlıyorum ama öyle küt küt te değil.bazen bişey sürtünüyor sanki.birde sızlama gibi birşey oluyor.o da hareketmi acaba.
Cnm test sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim çok merak ediyordum gözünaydın:teytey: bendede öyle birşeyler oluyor gaz değil onu anlıyorum ama öyle küt küt te değil.bazen bişey sürtünüyor sanki.birde sızlama gibi birşey oluyor.o da hareketmi acaba.
sağol canım. benimde baştan öyleydi ama şimdi vuruyor.hatta şuan bile nasıl hareketlendi.gün geçtikçe daha sert vuruyo. bence harekettir gaz hareketini hissediyosun zaten.
aman ıyı olsunn canım bzım onlara cookkkkkk ıhtıyacımız var.bende cok ozluyorum annemı gelemıyordu yanıma.ıyıyım bende carsmba gıdıp gorecez bakalım hafıf kıpırtıların hıssedıyorum sen ne zaman gıdeceksın doktora kesın bellı olmadı daha cınsıyetı dımı
sağol canım. benimde baştan öyleydi ama şimdi vuruyor.hatta şuan bile nasıl hareketlendi.gün geçtikçe daha sert vuruyo. bence harekettir gaz hareketini hissediyosun zaten.
sen benden öndesin baya belki bende ilerleyen haftalarda daha iyi hissederim artık vurduğunu eşimde hissetsin istiyorum ben.acaba onlar ne zaman hissedicekler ellerini koyduklarında.doğumu düşününce zaman çabuk geçmiş gibi geliyor ama bazı şeylerinde hemen olmasını istiyor insan zaman geçmiyor gibi oluyor.kaydirigubbakcemile3
sen benden öndesin baya belki bende ilerleyen haftalarda daha iyi hissederim artık vurduğunu eşimde hissetsin istiyorum ben.acaba onlar ne zaman hissedicekler ellerini koyduklarında.doğumu düşününce zaman çabuk geçmiş gibi geliyor ama bazı şeylerinde hemen olmasını istiyor insan zaman geçmiyor gibi oluyor.kaydirigubbakcemile3
canım benim eşim hissetti.geçen sabah koydu elini oda geldi babasının eline küt diye vurdu eşimde korktu noluyo diyo
hiç sorma cnm walla biz daha öğrenemedik bir kıza benzio dedi dr bir erkeğe kesin bişey söylemedi.cumartesi gidicem inşallah öğrenebilirim bu sefer bişeyler almak istiyorum alamıyorum bilmediğim için.annelerimiz elimiz ayağımız Allahım onları başımızdan eksik etmesin uzaktada olsalar varlıklarını bilmek yetio gerçekten.senin az kalmış bak bakalım napıo afacan bende özledim gidip görmek istiyorum.büyümüşlerdir iyice herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?