kızlar şimdi eşim aradı ona da ladro gelmiş 3 senedir çalışıyodu ama kadrosu yoktu bugün oda gelmiş.çok güzell bigün allahıma şükürler olsun
canım benim eşim hissetti.geçen sabah koydu elini oda geldi babasının eline küt diye vurdu eşimde korktu noluyo diyo
butun guzel haberler ust uste gelıyor desene ne guzel gozunuz aydın
masallah o zaman senın bebısıne canım gecen bende oyle hıssettm esıme dıyorum oda yazık hemen elını koyuyor hıssetmek ıcın dedım sen hıssedemezsın ama bu haklsızlık dıyor dedım anne ve kadın olmanın ayrıcalıgı canım
kurbişimm ayyyyy nasıl sevindim anlatamam..çok şükür valla, yüzümüz güldü. Bebek kısmetiyle geldi derler, babasına da uğur getirdi demek oğlumuz..Rabbim her daim böyle mutlu etsin sizi, canım benim..
butun guzel haberler ust uste gelıyor desene ne guzel gozunuz aydın
masallah o zaman senın bebısıne canım gecen bende oyle hıssettm esıme dıyorum oda yazık hemen elını koyuyor hıssetmek ıcın dedım sen hıssedemezsın ama bu haklsızlık dıyor dedım anne ve kadın olmanın ayrıcalıgı canım
sağol canım.1 haftaya kadar o da hisseder sıkmasın canını.ya işin kötü yanı bnebekler anne karnında uyanık olduklarında doğuncada uyanıyolarmışya bizimki sabah ezanınıda tekmeler atıyo doğunca kötü olcak bu durum..
kurbişim şu endişeli ruh halinden çık artık..[/QUOunutmuşum hemen çıkıyorumzemuszemus
sağol canım.1 haftaya kadar o da hisseder sıkmasın canını.ya işin kötü yanı bnebekler anne karnında uyanık olduklarında doğuncada uyanıyolarmışya bizimki sabah ezanınıda tekmeler atıyo doğunca kötü olcak bu durum..
evet oyleymıs ya benım kıde gece yapıyor dıyorum doguncada boyel olursa yedım ayvayı uyumayacak herhalde esımde dıyor sende bu uyku duskunlugu varken cocuguda kendıne benzetırsın ınsallah uyku problemlerı olmaz meleklerımızın
evet oyleymıs ya benım kıde gece yapıyor dıyorum doguncada boyel olursa yedım ayvayı uyumayacak herhalde esımde dıyor sende bu uyku duskunlugu varken cocuguda kendıne benzetırsın ınsallah uyku problemlerı olmaz meleklerımızın
walla bende çok uyuyorum sahurda bi yatıyorum 2-3 zorla kalkıyorum doktorum çok kızyor uyumamam gerekiyomuş çok kilo alırmışım ama napim kalkamıyorum.eşimde bana aynısını diyor kısa zamanda kendine benzetirsin diyo..
kurbiş canım çokkk çokkkkk sevindim ALLAH bidaha böyle endişeler yaşatmasın inşaallah gözün aydın hatta iki kere gözün aydın nasipliymiş senin oğlan
bizim babamız hissetmedi henüz. zaten 3 defa tekme olayı oldu, diğerleri gıdıklama, gezinme.. :)
kızlar birazcık okumaya çalıştım güzel haberler var özellikle kurbis senin haberin çok gülze hayırlısı olsun canım
ben de hafta sonu doktora gittim bebişkom 211 gr olmuş fıstığım parmak emiyodu yine 4 gün önde çıktı gelişimi iyiymiş şükür bayramdan sonra da kendi doktoruma gitcem kontrole
walla bende çok uyuyorum sahurda bi yatıyorum 2-3 zorla kalkıyorum doktorum çok kızyor uyumamam gerekiyomuş çok kilo alırmışım ama napim kalkamıyorum.eşimde bana aynısını diyor kısa zamanda kendine benzetirsin diyo..
canım sen yıne sahurdu yatıyosun ben 11 gıbı yatıyorum sonra sahurda kalkıyorum sonra 12 ye kadar uyanamıyorum bazen zorluyorum kendmı uyanmak ıcın ama olmuyor :çok üzgünüm:bu arad sen eskısehırdemısın ben orda okudum super yer baylıyorum oraya
kızlar bişey sorcam bebeğinizin hareketlerini şiddetlimi hissediyosunuz yoksa aradamı hergün hissediyomusunuz..
tşkler canım. maşallah büyümüş seninkide..inşallah hayırlısyla kucağımıza alırız bebişlerimizi
kızlar bişey sorcam bebeğinizin hareketlerini şiddetlimi hissediyosunuz yoksa aradamı hergün hissediyomusunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?