2010 Şubat Anneleri

kızlar şimdi eşim aradı ona da ladro gelmiş 3 senedir çalışıyodu ama kadrosu yoktu bugün oda gelmiş.çok güzell bigün allahıma şükürler olsun

kurbişimm ayyyyy nasıl sevindim anlatamam..çok şükür valla, yüzümüz güldü. Bebek kısmetiyle geldi derler, babasına da uğur getirdi demek oğlumuz..Rabbim her daim böyle mutlu etsin sizi, canım benim..

sağol canım ya allah hepimizi mutlu etsin inşallah.oğlum uğuruyla gelcek inşallah..

maviyesil, hepimiz hamilelikte sorunlar yaşıyoruz ama seninki biraz fazla şiddetli olmuş :) Korkma canım, onlara mutlu olduğunuzu ıspatlamak zorunda değilsin. ama baban da zamanla sizin mutlu olduğunuzu, kayınpederinin hata yaptığını anlayacaktır. Bir de bunun için üzülme canım..

Kendine dikkat et canım, siz artık 3 kişilik bir çekirdek ailesiniz. Bunu düşün sadece, gerisini boşver. Rabbim mutluluk versin yeniden tatlım..

bizim babamız hissetmedi henüz. zaten 3 defa tekme olayı oldu, diğerleri gıdıklama, gezinme.. :)

kurbiş canım çokkk çokkkkk sevindim ALLAH bidaha böyle endişeler yaşatmasın inşaallah gözün aydın hatta iki kere gözün aydın nasipliymiş senin oğlan

fatoş ne zaman gelecek acaba? inş ondan da iyi haber alırız.. halay çekicez daha çok işimiz var.. :)

kızlar birazcık okumaya çalıştım güzel haberler var özellikle kurbis senin haberin çok gülze hayırlısı olsun canım
ben de hafta sonu doktora gittim bebişkom 211 gr olmuş fıstığım parmak emiyodu yine 4 gün önde çıktı gelişimi iyiymiş şükür bayramdan sonra da kendi doktoruma gitcem kontrole

kızlar bişey sorcam bebeğinizin hareketlerini şiddetlimi hissediyosunuz yoksa aradamı hergün hissediyomusunuz..

tşkler canım. maşallah büyümüş seninkide..inşallah hayırlısyla kucağımıza alırız bebişlerimizi

ben bebeşime cumartesi günü bir sürü ciciler aldım valla bir girdim mağazaya çıkamıyorum ne güzel şeyler var yaa

kızlar bişey sorcam bebeğinizin hareketlerini şiddetlimi hissediyosunuz yoksa aradamı hergün hissediyomusunuz..

cnm ben hergün hissediyorum canım onun belli saatleri var o saatlerde tekmeliyor.özellikle sabah uyandığım da çok harektli oluyo

tşkler canım. maşallah büyümüş seninkide..inşallah hayırlısyla kucağımıza alırız bebişlerimizi

inşallah sağlıkla inşallah

ben hergün hissediyorum ama sürekli diil tabi arada hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…