canım sen yıne sahurdu yatıyosun ben 11 gıbı yatıyorum sonra sahurda kalkıyorum sonra 12 ye kadar uyanamıyorum bazen zorluyorum kendmı uyanmak ıcın ama olmuyor :çok üzgünüm:bu arad sen eskısehırdemısın ben orda okudum super yer baylıyorum oraya
ben aslen giresunluyum evlenince eskişehire geldim.evet güzel bi yer özellikle öğrenci için çok güzel
kızlar şimdi hastaneyi aradım amniyosentez normaal görünüyomuş çok mutluyum
arkadaşlar hepinizden tek tek ALLAH razı olsun hepiniz destek olmuşsunuz
ben size olayı baştan anlatayım.
kayınvalidemler haftanın 3 günü bizi çağırıyorlar gitmediğimiz zamnda kırılıyorlar her hafta sonu onlardayız bizimde özel hayatımız var kendimize zaman ayıramıyoruz bir hafta sonumuz var.neyse c.tesi aradılar edirneye gidelim dediler idrar yollarımdan kötüydüm gelemeyiz siz gidin dedim o zaman yarın gidelim dediler bakarız dedim ısrar ediyor kapattım.tepem attı zaten sinirli bir hamilelik geçiriyorum hormonlarımdanmı bilmiyorum başladım herşeyi kırıp dökmeye eşimede bu iş bitti özel hayatım kalmadı ayrılıyorum senden dedim hazırlanmaya başladımeşim kapıyı kilitledi balkondan atlarım açıcaksın kapıyı dedim o arada annesi aradı eşim sizin yüzünüzden evliliğim bitiyor pervin gidiyor dedi kayınpederimde babamı ve dayımı arayıp gelin emanetinizi alın demiş bizde şimdi gidiyoruz demiş.herkes geldi şaşırdım haberim yoktu geleceklerinden neyse benim kocamla sorunum yok sorun sizin bizii yalnız bırakmamınız dedim.kayınpederim bütün yaz yazlıkta onlarla kalmadığım için gece eşimle dışarı çıktığımız için giyim kuşamım ona ters(miş) olduğu için 2 kişi 4 katlı evde oturup onlarla yaşamadığımız için eşimle toplumda elele dizdize oturduğumuz fazla samimi olduğumuz için için bana söylendi ama şimdiye kadar kayınpederimle çok iyiydik bende ne güzel bilmediğim başka yüzünde varmış dedim bende seni baba bilmiştim dedimneyse konuştular bu şekilde gittiler bu yüzden eşimi ve ailesini istemiyorum ben onları can bildim eşim gece yanıma geldi ağladı beni bırakma kolay almadım ben seni bu kadar kolay gidemezsin dedi eşimle barıştık ama içimde affedemiyorum ailesine yansıttığı için ve kayınpederimi hiç affetmicem babama yansıttığı için hee kayınvalidem utanmadan evden giderken yarın sabahtan bize gel diyor halasına gidilicekmiş saçlarımı yolucaktım sinirden.bunlar bizi rahat bırakmıyor ana baba rızası dedim kırmamaya çalıştım oğulları yeni askerden geldi özlediler hadi gidelim dedim ama onlar abarttılar benim kocamda askerden geldi yeni bırakın başbaşa kalalım haklı değilmiyim arkadaşlar bıktım bu yüzden ayrılmak istiyorum dayanamıyorum bu anlayışsızlığa
canım mucuze 1423 anlamı ne nıcın ole yazdın
kızlar bişey sorcam bebeğinizin hareketlerini şiddetlimi hissediyosunuz yoksa aradamı hergün hissediyomusunuz..
ben bebeşime cumartesi günü bir sürü ciciler aldım valla bir girdim mağazaya çıkamıyorum ne güzel şeyler var yaa
ben aslen giresunluyum evlenince eskişehire geldim.evet güzel bi yer özellikle öğrenci için çok güzel
benım esımde gıresunlu ben afyonluyum eskısehırde okudum ıstanbulda yasıyoruz baya karısıkzemuszemus
ben her gün hissediyorum belkide bzen anlamıyorum pıt pıt vuruyo ama hızlı değil o kadar sabah biraz hissediyorum o kadar anormal bir durum yoktur inşallah.
VALLA ÇOK KIRGINIM SİZLERE HASTAYIM DEDİM HEMDE ÇOK FENA
NE YAPAYIM DİYE SORDUM
SADECE ŞEHRİNAZLA MELİSE GEÇMİŞ OLSUN DEMİŞ SAĞOLUN KIZLAR
:gitme: BAŞKA DA KİMSE UMURSAMAMIŞ VALLA
ZATEN FATOŞTA GELMEMİŞ
MERAK ETTİM SONUÇLARI NASIL OFFF YAAA
KURBİS TEBRİKLER CANIM
RAHAT BİR NEFES AL ARTIK
ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN
TATLIM SENİNKİ BİRAZ YOGUN VE AGIR BİR TEPKİ OLMUŞ
İNSAN BU SEBEPTEN EVİNİ TERK EDER Mİ?
SENDE ÖĞRENCİ YAIZYOR SANIRIM
KİM BAKACAK BEBİŞİNE?
:bbo:
NE YAPAYIM DİYE SORDUM
ZATEN FATOŞTA GELMEMİŞ
KURBİS TEBRİKLER CANIM
RAHAT BİR NEFES AL ARTIK
ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN
KİM BAKACAK BEBİŞİNE?
benım esımde gıresunlu ben afyonluyum eskısehırde okudum ıstanbulda yasıyoruz baya karısıkzemuszemus
hemşerim yani eşin.giresunun neresinden peki merkezmi?
:lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
rabbime binlerce şükür kızlar temiz çıktı sonuçlarımız hiç bi sorun yok dedi doktor.rahat bi nefes aldım.canlarım hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum.
yaren halay başına geç
rabbime binlerce şükür kızlar temiz çıktı sonuçlarımız hiç bi sorun yok dedi doktor.rahat bi nefes aldım.canlarım hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum.
yaren halay başına geç
canım gecmsı olsun kusura bakma gozumuzden kactı herhalde neyın var
anım ya kusura bakma kendi telaşımdan hasta olduğunu okumamışım çok geçmiş olsun.sağol canım allah kimseye yaşatmasın...
yaren halay başına geç
hemşerim yani eşin.giresunun neresinden peki merkezmi?
yok canım kesapın karabulduk dıye bı yerı var oralı
yaren halay başına geç
NE YAPAYIM DİYE SORDUM
ZATEN FATOŞTA GELMEMİŞ
KURBİS TEBRİKLER CANIM
RAHAT BİR NEFES AL ARTIK
ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN
KİM BAKACAK BEBİŞİNE?
canım 1423. sayfada listenin en güncel hali var demek..
ben çok şiddetli 3 defa hissettim, diğerleri dediğim gibi çok cılız. gerçi son günlerde biraz daha kuvvetlendi sayılır. ben de hergün hissediyordum ama haftasonunda temizlik falan çok yoruldum, hiç farkedemedim, hareket etti mi? bugün de azıcık bi hareket etti o kadar.
bende çok cılız hissediyorum demekki normal
güle güle giysin canım kızın, ağız tadıyla inş. Resmilerini koysana bakalım, neler aldın..? ben de herkes çıtçıtlı badi diye tutturdu, her çıktığımda ondan alıyorum, ya da pijama falan. daha pantolon,gömlek falan almadım oğluşuma :)
yok canım anormal bi durum yoktur hissediyomuşsun sonucda
yaren halay başına geç
sağolun kızlar fena agır bir grip
burnumu silmekten kıpkırmızı oldu
bogazım acıyor
sürekli hapşırıyorum
başım agrıyor
terliyorum ama aynı anda üşüyorum
anlayacagınız laelaelaelaelae üzereyim
hayırlı olsun canım sabatan beri merakta kaldık
darısı başımıza artık hayırlısıyla buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?