2010 Şubat Anneleri

ben her gün hissediyorum belkide bzen anlamıyorum pıt pıt vuruyo ama hızlı değil o kadar sabah biraz hissediyorum o kadar anormal bir durum yoktur inşallah.

VALLA ÇOK KIRGINIM SİZLERE HASTAYIM DEDİM HEMDE ÇOK FENA
NE YAPAYIM DİYE SORDUM
SADECE ŞEHRİNAZLA MELİSE GEÇMİŞ OLSUN DEMİŞ SAĞOLUN KIZLAR
:gitme: BAŞKA DA KİMSE UMURSAMAMIŞ VALLA

ZATEN FATOŞTA GELMEMİŞ
MERAK ETTİM SONUÇLARI NASIL OFFF YAAA

kızlar şimdi hastaneyi aradım amniyosentez normaal görünüyomuş çok mutluyum

KURBİS TEBRİKLER CANIM
RAHAT BİR NEFES AL ARTIK
ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN

TATLIM SENİNKİ BİRAZ YOGUN VE AGIR BİR TEPKİ OLMUŞ
İNSAN BU SEBEPTEN EVİNİ TERK EDER Mİ?
SENDE ÖĞRENCİ YAIZYOR SANIRIM
KİM BAKACAK BEBİŞİNE?
:bbo:

canım mucuze 1423 anlamı ne nıcın ole yazdın

canım 1423. sayfada listenin en güncel hali var demek..

kızlar bişey sorcam bebeğinizin hareketlerini şiddetlimi hissediyosunuz yoksa aradamı hergün hissediyomusunuz..

ben çok şiddetli 3 defa hissettim, diğerleri dediğim gibi çok cılız. gerçi son günlerde biraz daha kuvvetlendi sayılır. ben de hergün hissediyordum ama haftasonunda temizlik falan çok yoruldum, hiç farkedemedim, hareket etti mi? bugün de azıcık bi hareket etti o kadar.

ben bebeşime cumartesi günü bir sürü ciciler aldım valla bir girdim mağazaya çıkamıyorum ne güzel şeyler var yaa

güle güle giysin canım kızın, ağız tadıyla inş. Resmilerini koysana bakalım, neler aldın..? ben de herkes çıtçıtlı badi diye tutturdu, her çıktığımda ondan alıyorum, ya da pijama falan. daha pantolon,gömlek falan almadım oğluşuma :)

canım gecmsı olsun kusura bakma gozumuzden kactı herhalde neyın var

anım ya kusura bakma kendi telaşımdan hasta olduğunu okumamışım çok geçmiş olsun.sağol canım allah kimseye yaşatmasın...

:lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
rabbime binlerce şükür kızlar temiz çıktı sonuçlarımız hiç bi sorun yok dedi doktor.rahat bi nefes aldım.canlarım hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum.
yaren halay başına geç

yani seni üzmek istemem ama
kimse eşi için ailesinden vazgeçmez
bence sende biraz daha anlayışlı davranmalısın
eşin bugun yanında bir de hamile olduğun için sana daha toleranslıdır ama ya yarın
sonuçta unutmaki bizlerinde birer yavrusu olacak ve bizde onlardan ayrılmak istemeyecegiz
yani kötü birşey istememişler aslında sizden
ama tabi yogun olması seni bunaltmış olabilir
bu konuda sende haksız sayılmazsın benimde başıma geliyor sık sık
ama kendi annemi-babamı düşününce diyorum olsun bende hergün onlarla olmak istiyorum
kayınpederinin tek hatası aile haber vermek bence
orada çok yanlış davranmışlar
eşinin hatası ama bence daha büyük
senle çözmesi gerekn problemi kalkmış ailesine aktarmış ve bence çok yanlış bir dille
ama geçer boşver herşey unutulur
melegin güç versin sana üzme kendini
saglıkla kal

canım gozun aydın sadece testımı aldın bebegını gormedın mı

canım cok gecmis olsun hadi gozun aydın. EE cinsiyetten haber ver bakalım...
:dance:

canım gecmsı olsun kusura bakma gozumuzden kactı herhalde neyın var

anım ya kusura bakma kendi telaşımdan hasta olduğunu okumamışım çok geçmiş olsun.sağol canım allah kimseye yaşatmasın...

sağolun kızlar fena agır bir grip
burnumu silmekten kıpkırmızı oldu
bogazım acıyor
sürekli hapşırıyorum
başım agrıyor
terliyorum ama aynı anda üşüyorum
anlayacagınız laelaelaelaelae üzereyim

hayırlı olsun canım sabatan beri merakta kaldık
darısı başımıza artık hayırlısıyla buyrunnnnnnnnn

çookk sevindim fatoş hihoyyyt ikidündür sana bana sonuçları alacak tüm arkadaşlara dua ediyorum.çok şükür ben de rahatladım senin kadaropuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanfatoşcum canımm gözün aydın ne mutlu ya bir günde iki güzel haber inşaallah hep böyle sağlık haberleri veririz tatlım RABBİM bidaha yaşatmasın inşaallah canım

yok tatlım aşkolsun ya öle düşünme gözden kaçmış geçmişi okumadık pek çok geçmiş olsun canım c vitamini ballı karabiber sıcaksuya ekle bide bol limon çok iyi gelir dene bence

tamam tatlım akşama çekeyim koyarım yarın çıt çıtlı badi ama uzun kollu aldım,şapka aldım penye ayakkakbı aldım,ayaklı tulum aldım 2 tane,bir tane ufak biberon aldım,mama önlüğü aldım,bide bel koruyucu aldım onu şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar,bide ğız mendili aldım

yok canım anormal bi durum yoktur hissediyomuşsun sonucda

sağol canım içime su serptin sağol valla benim bebiş hep uyuyo galibaa kaydirigubbakcemile2

canımmmmm gözün aydın çok sevindim bugün süper bi gün walla yaaa..hergünümüz böyle olur inşallah..

gecmıs olsun canım bu havalara dıkkat etmek lazım hemen carpıyor ıstelık herseyımız paylasan bırı var o yuzdn vıtamın fılanda az gelıyor zayıf dusuor bunyemız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…