:lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
rabbime binlerce şükür kızlar temiz çıktı sonuçlarımız hiç bi sorun yok dedi doktor.rahat bi nefes aldım.canlarım hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum.
yaren halay başına geç
sağolun kızlar fena agır bir grip
burnumu silmekten kıpkırmızı oldu
bogazım acıyor
sürekli hapşırıyorum
başım agrıyor
terliyorum ama aynı anda üşüyorum
anlayacagınız laelaelaelaelae üzereyim
hayırlı olsun canım sabatan beri merakta kaldık
darısı başımıza artık hayırlısıyla buyrunnnnnnnnn
bogazım acıyor
sürekli hapşırıyorum
başım agrıyor
VALLA ÇOK KIRGINIM SİZLERE HASTAYIM DEDİM HEMDE ÇOK FENA
NE YAPAYIM DİYE SORDUM
SADECE ŞEHRİNAZLA MELİSE GEÇMİŞ OLSUN DEMİŞ SAĞOLUN KIZLAR
:gitme: BAŞKA DA KİMSE UMURSAMAMIŞ VALLA
geçmiş olsun tatlım ya ben az önce girdim haftasonu da yoktum zaten biraz geçmişi okumaya çalıştım ama senin hasta olsuğunu görmedim canmı sakın üzülme kırılma çok çok geçmiş olsun acil şifalar canıma.s.
kızlar ben kaçar eşim gelir şimdi..hepinize çok teşekkür ederim sağolun
SERAP ÇIM kızına cicişler almışın ALlah kullanmak nasip etsinn neler aldın kız koysana resimlerinii
FİKİREVİ canım geçmiş olsunn bende rahatsızdım okudum hep ama yazmadım seninkini gözden kaçırdım heralde darılma hemenn kuzumm :1hug: a.s.
fatoşçum hayırlı haberlerini beklıyoruz
ŞENİZ BAŞIN SAĞOLSUN CANIM
FATOŞ GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞALLAH
SELAM CANIM NASILSINIZ? KAYNATMIŞSINIZDA KAYNATMIŞSINIZ VALLA
VALLA BENDE PEK İYİ SAYILMAM TATLIM HASTALAR KERVANINA KATILDIM
SORMA BOGAZLARIM FENA ACIYOR
BURNUMDA AKMAYA BAŞLADI
GRİP OLDUM ANLAYACAGINIZ
HER TAVSİYEYE AÇIĞIM
SABAH KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ İLE SÜT İÇTİM BİRAZ YUMUŞADI
SANKİ BOGAZIM AMA :gitme:
HALA ACIYOR MİDEMDE BULANIYOR :sinifsinif:
HOŞBULDUK CANIM BENDE MİDYE YEDİM BİR TANE
ZATEN KAVURMALI TOST YİYORDUM BULANTIM VARKEN BAŞKA ŞEY YİYEMİYORDUM
ALLAH HEPİMİZİN YAVRUŞLARINI KORUSUN :Saruboceq:
kızlar yaaaa benımde canım tuhaf tuhaf seyler ıstıyor bu sabah boyle yememem gereken seyler offffff yaaaaaaaaaaa delikafadulden
Merhaba kızlar...
Şu geçmişi okuma saplantımdan bir türlü kurtulamadım ya. Selam verene kadar bir sürü zaman geçiyor.
Voles başın sağolsun canım Çok üzüldüm. Ama ne mutlu ki senin vicdanın rahat ve keşke diyeceğin şeyler bırakmamışsın ardında. Huzurlu olmak, huzurlu hissetmek ve içi rahat olmak çok güzel bir duygu. Üzüntüler eski yakıcılığını bırakıyor elbet yavaş yavaş hiç silinmeseler de. Ama elinden geleni yapmışsın ve o da daha çok ıstırap çekmekten kurtulmuş. Allah kimseye keşke ve pişmanlık acısı vermesin.
Papatya hoşgeldinnnn.....
Maviyeshill çok üzüldüm canım sana da. Biz de çok tartıştık zaman zaman ama hep aramızda kaldı. Başka insanlara duyurmadan tartıştık. Duysalardı kötü olurdu, başka olurdu herşey. Serinkanlı olmaya çalış. Biliyorum zordur ama arada çıkmış alevi körüklemenin kimseye faydası olmayacaktır.
Ve sonucunu alanlar tebrik ediyorum sizleri... Güzel haberler duymak insanı ferahlatıyor. Haber almaya gidenlerden de bir ohhh bekliyoruz. Acele edin çok bekletmeyin bizi.
volsecım basın sagolsun canım mekanı cennet olsun ınsallah
doktora gıdecek arkadaslra hayılrı haberlerle gelır ınsallah
cınsıyetını ogrenen arkadaslarında gozu aydın
herkes ıyıdır umarım gecmısı pek okuyamadım
bu arada bır arakadımızın esı dogum yaptı bugun ayy ben nasıl heycanlandım onu dusunemıyorum bıle erken aldıalr bebgı cok fazla harektlı oldugu ıcın plesantaya zarar vermıs o yuzden erken almak zorunda kaldılar ama suan cok sukur ıyıler rabbım bızede bebeklerımızı kucagımza almayı nasıp eder ınsallah
Merhaba kızlar!!! Herkese selam bebiş cinsiyeti öğrenenenlerin gözü aydın olsun!! Voles başınız sağolsun çok fazla üzme kendini..Bebeiş de üzülür... Fatoş bugün artık cinsiyeti öğrenecek siyourm...Bende cinsiyet daha yok ama bu cuma doktora gideceğim ksımetse belki ozaman açığa çıkar?? Haftasonu çok iyiydi ya istanbulda iyi gezdik.. Bugün işe dönmek berbat geldi...
Mide bulantılarım ve baş ağrım geri geldi, göbeğim iyice şişti, karnımda ani sancılar oluyor ve iç çamaşırım sürekli ıslak neden olduğunu daha anlayamadım akıntı falan da yok ama cuma doktora soracağım ya mantar falan olduysam diye korkuyorum...
kızlar şimdi hastaneyi aradım amniyosentez normaal görünüyomuş çok mutluyum
fatoş gelmedi hala onuda çok merak ediyorum. oda gelse iyi haberler verse bugün bize.
ewet oda bugün 3lü tarama sonucunu alacaktı hayırlısıyla gelir inşallah..
fatoş ne zaman gelecek acaba? inş ondan da iyi haber alırız.. halay çekicez daha çok işimiz var.. :)
VALLA ÇOK KIRGINIM SİZLERE HASTAYIM DEDİM HEMDE ÇOK FENA
NE YAPAYIM DİYE SORDUM
SADECE ŞEHRİNAZLA MELİSE GEÇMİŞ OLSUN DEMİŞ SAĞOLUN KIZLAR
:gitme: BAŞKA DA KİMSE UMURSAMAMIŞ VALLA
ZATEN FATOŞTA GELMEMİŞ
MERAK ETTİM SONUÇLARI NASIL OFFF YAAA
KURBİS TEBRİKLER CANIM
RAHAT BİR NEFES AL ARTIK
ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN
TATLIM SENİNKİ BİRAZ YOGUN VE AGIR BİR TEPKİ OLMUŞ
İNSAN BU SEBEPTEN EVİNİ TERK EDER Mİ?
SENDE ÖĞRENCİ YAIZYOR SANIRIM
KİM BAKACAK BEBİŞİNE?
:bbo:
:lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
rabbime binlerce şükür kızlar temiz çıktı sonuçlarımız hiç bi sorun yok dedi doktor.rahat bi nefes aldım.canlarım hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum.
yaren halay başına geç
canım gozun aydın sadece testımı aldın bebegını gormedın mı
canım cok gecmis olsun hadi gozun aydın. EE cinsiyetten haber ver bakalım...
:dance:
bogazım acıyor
sürekli hapşırıyorum
başım agrıyor
çookk sevindim fatoş hihoyyyt ikidündür sana bana sonuçları alacak tüm arkadaşlara dua ediyorum.çok şükür ben de rahatladım senin kadaropuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanfatoşcum canımm gözün aydın ne mutlu ya bir günde iki güzel haber inşaallah hep böyle sağlık haberleri veririz tatlım RABBİM bidaha yaşatmasın inşaallah canım
canımmmmm gözün aydın çok sevindim bugün süper bi gün walla yaaa..hergünümüz böyle olur inşallah..
çok sevindim canım gözün aydın,çok güzel haberler bunlar ee beişimizin cinsiyeti bellimi peki bakmadılarmı
KURBİŞve FATOŞUMcanlarım gözünüz aydın sonuçlarınız iyi çıkmış çok sevindimm
MAVİYEŞİL canım yaşlılar öleler malesef benimkiler alt katta hep onlarla olalım istiyolar kayınpederimde öldü kaynanam eşime çok düşkün anlıcan.Ama senin durumda kötü olmuş sabret biraz eşin seni seviyomuş bak sabret azcık yuva kurmak kolay deil artık herkes içini dökmüş rahatlamışlardır seviyolarki istiyolar sizi üzülme sen bebişini düşün hayatım
fatoş gözün aydın ee cinsiyet olayı ne durumda bakmadı mı dr.
Fikirevi bende geçenlerde kötüydüm ama benim soğuk algınlığıydı ter ile attım.ama ateş hamilelikte çok tehlikeli dr a danış senin ateşin olunca bebeğin keseside ateş yükseliyormuş.ateşim var ama terliyim geçer falan deme sakın iyice sıcak ortamlarada girme.sen hepsini birden yaşıyorsun galiba üşütmüş ve grip olmuşsun.geçmiş olsun
aman kızlar balı sakın sıcak su ya da sütle karıştırmayın besin değerleri yok olup allah korusun zehirleyici etkisi bile olabiliyomuş.beni de gıda mühendisi bi tanıdığım uyardı.sizinle de paylaşayım dedim.
allah razı olsun sağol canımfatoşcum canım gözün aydın çok sevindim
darısı sana ve tüm sonuç bekleyenlere .inşallah sende atlatırsın canımhadı gozun aydın fatoscum nasıl sevındım anlatamam hihoyyyt bak gordunmu bebegının hıcbıseyı yok demıstım :CüvCüv: :CüvCüv::CüvCüv:
umarım bende aynı guzel haberlerı verırım sıze 1 hafta sonra benım ıcınde dua edın su 3lu testım temız cıksa da hıc amnıyosentez olayına gırmesem bende :enbuyukkk:
aman kızlar balı sakın sıcak su ya da sütle karıştırmayın besin değerleri yok olup allah korusun zehirleyici etkisi bile olabiliyomuş.beni de gıda mühendisi bi tanıdığım uyardı.sizinle de paylaşayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?