2010 Şubat Anneleri

çok sevindim canım gözün aydın,çok güzel haberler bunlar ee beişimizin cinsiyeti bellimi peki bakmadılarmı

canım boğazların için tavsiyem kanar suyun içine yarım limon sık 1 tatlı kaşığı bal karıştır iç yumşatıyor boğazlarını.geçmiş olsun..

kızlar ben kaçar eşim gelir şimdi..hepinize çok teşekkür ederim sağolun

KURBİŞve FATOŞUMcanlarım gözünüz aydın sonuçlarınız iyi çıkmış çok sevindimm
MAVİYEŞİL canım yaşlılar öleler malesef benimkiler alt katta hep onlarla olalım istiyolar kayınpederimde öldü kaynanam eşime çok düşkün anlıcan.Ama senin durumda kötü olmuş sabret biraz eşin seni seviyomuş bak sabret azcık yuva kurmak kolay deil artık herkes içini dökmüş rahatlamışlardır seviyolarki istiyolar sizi üzülme sen bebişini düşün hayatım

geçmiş olsun canım ben sana sıcak suyun içine 2 kaşık bal limon bol ve karabiber koyup içersen iyi geliyor istersen dene ben hep yapıyorum... :CüvCüv:

SERAP ÇIM kızına cicişler almışın ALlah kullanmak nasip etsinn neler aldın kız koysana resimlerinii
FıKıREVı canım geçmiş olsunn bende rahatsızdım okudum hep ama yazmadım seninkini gözden kaçırdım heralde darılma hemenn kuzumm :1hug: a.s.

fatoş gözün aydın ee cinsiyet olayı ne durumda bakmadı mı dr.

Fikirevi bende geçenlerde kötüydüm ama benim soğuk algınlığıydı ter ile attım.ama ateş hamilelikte çok tehlikeli dr a danış senin ateşin olunca bebeğin keseside ateş yükseliyormuş.ateşim var ama terliyim geçer falan deme sakın iyice sıcak ortamlarada girme.sen hepsini birden yaşıyorsun galiba üşütmüş ve grip olmuşsun.geçmiş olsun

aman kızlar balı sakın sıcak su ya da sütle karıştırmayın besin değerleri yok olup allah korusun zehirleyici etkisi bile olabiliyomuş.beni de gıda mühendisi bi tanıdığım uyardı.sizinle de paylaşayım dedim.

aldım valla kızıma bir sürü esma teyzesi yarın çekip koyarım unutmazsan inşallah resimlerini bebeler sarayına bir girdim çıkamadım tavsiye ederim harika şeyler var...

fatoşçum hayırlı haberlerini beklıyoruz

kızlar yaaaa benımde canım tuhaf tuhaf seyler ıstıyor bu sabah boyle yememem gereken seyler offffff yaaaaaaaaaaa delikafadulden

kızlar şimdi hastaneyi aradım amniyosentez normaal görünüyomuş çok mutluyum

fatoş gelmedi hala onuda çok merak ediyorum. oda gelse iyi haberler verse bugün bize.

ewet oda bugün 3lü tarama sonucunu alacaktı hayırlısıyla gelir inşallah..

fatoş ne zaman gelecek acaba? inş ondan da iyi haber alırız.. halay çekicez daha çok işimiz var.. :)

hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim sizi çok seviyorum.

handecim çoooooooooooooooooooooook sevindim.eşin içinde gözün aydın tatlım çok şükür bu gece rahat uyuyalım.

hadı gozun aydın fatoscum nasıl sevındım anlatamam hihoyyyt bak gordunmu bebegının hıcbıseyı yok demıstım :CüvCüv: :CüvCüv::CüvCüv:
umarım bende aynı guzel haberlerı verırım sıze 1 hafta sonra benım ıcınde dua edın su 3lu testım temız cıksa da hıc amnıyosentez olayına gırmesem bende :enbuyukkk:

canım gozun aydın sadece testımı aldın bebegını gormedın mı

canım cok gecmis olsun hadi gozun aydın. EE cinsiyetten haber ver bakalım...
:dance:

çookk sevindim fatoş hihoyyyt ikidündür sana bana sonuçları alacak tüm arkadaşlara dua ediyorum.çok şükür ben de rahatladım senin kadaropuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanfatoşcum canımm gözün aydın ne mutlu ya bir günde iki güzel haber inşaallah hep böyle sağlık haberleri veririz tatlım RABBİM bidaha yaşatmasın inşaallah canım

canımmmmm gözün aydın çok sevindim bugün süper bi gün walla yaaa..hergünümüz böyle olur inşallah..

çok sevindim canım gözün aydın,çok güzel haberler bunlar ee beişimizin cinsiyeti bellimi peki bakmadılarmı

sağolun canlarım cinsiyete bakmadılar sadece sonuç aldım ii olsunda hiç fark etmez.bu doktor bana 25 haftada gel şeker yüklemesi yapçaz dedi.organlar için ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada ki çağırmadı onun için.

fatoşcum canım gözün aydın çok sevindim
allah razı olsun sağol canım
darısı sana ve tüm sonuç bekleyenlere .inşallah sende atlatırsın canım

bal dan pek haz etmem zaten :1shok: bılgı ıcın sagol aklımızda bulunsunnnn :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…