2010 Şubat Anneleri

aldım valla kızıma bir sürü esma teyzesi yarın çekip koyarım unutmazsan inşallah resimlerini bebeler sarayına bir girdim çıkamadım tavsiye ederim harika şeyler var...

esma teyzesi yesin pıntış kızını hihoyyyt
bebeler sarayınıı biliyorum harika eyler var ordan çıkınca zafere inen arada bebeciler var dün ordan geçtik yapıştım camlarınaa çok şeker şeyler ya kızlarınkilerr bişiy alamıyorumm cinsiyetini bileyim öle
ama biberon felan alıcam bide bebek telsizi bitane beğendim
Smartbebe tavşan telsiz 9670 ama netten alışverş yapmam bulursam alıcam inş.

Gözün aydın Fatoşçum çok sevindimopuyorumnanaktan İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın miniğini rahat uyu artık :CüvCüv:

Ben de perşembe gidicem 3 lüye benim riskim çok düşük aslında yaptırmayacaktık ama doktorum nasılsa devlet ücretsiz yapıyor hastaneye gel yapalım dedi.
İnşallah sonuç bekleyen herkes bir an evvel güzel sonuçlar alır da rahatlar:Saruboceq:

gözünaydın fatoş çok şükür sendende iyi haber aldık canım

hadi kızlaar öpüyorum hepinizi bu akşam gezmeye gidiyorum erken çıkmam lazım hazırlanayıım..

yok tatlım aşkolsun ya öle düşünme gözden kaçmış geçmişi okumadık pek çok geçmiş olsun canım c vitamini ballı karabiber sıcaksuya ekle bide bol limon çok iyi gelir dene bence

deneyecegim tatlım valla sabah pekmezli süt içtim bıgazlarım yumuşadı biraz
birde mandalina yedim
ama hapşırma devam
birde burnum akıyor
offf yaa daha yaz ayında ben yine hastalandım

gecmıs olsun canım bu havalara dıkkat etmek lazım hemen carpıyor ıstelık herseyımız paylasan bırı var o yuzdn vıtamın fılanda az gelıyor zayıf dusuor bunyemız

evet canım dikkat ediyorum aslında ama
bizim ev çok büyük
birde açıkta kalıyor serin oluyor
tüm camlarıda açınca sonuç :gitme:
valla dikkatli olun kızlar

canım boğazların için tavsiyem kanar suyun içine yarım limon sık 1 tatlı kaşığı bal karıştır iç yumşatıyor boğazlarını.geçmiş olsun..

bunuda deneyeyim vari yaa lütfn iyileşeyim çabuk

sağol canım çok teşekkür ederim darılmadım naz yaptım :kedi:
benle ilgilenin diye

yok tatlım ateşim hiç yok
hatta soğugum bile oldukça
ama başım agrıyor burnum çok akıyor
birde hapşırma fena
boğazımda sanki daha iyi şimdi
yada ben kndimi kandırıyorum akannehir

sağol canım benim kaydirigubbakcemile5

ahucum geçmiş olsun kuşum.

ay sorma tatlım ya geldim yazın ortasında hasta oldum kışa ne yapcam ben :bbo:

esmacım valla ben netten bir ton şey aldım
iyi sitelerde problem yok
hepsiburada, e-bebek hem güzel hem uygun fiyatlı ürünler tavsiye ederim opuyorumnanaktan

ayrıntılı ultrason için hemşire hesaplayıp 1 ekime gün verdi bana o zaman kaç hafta oluyo ki bi de renkli kalp ultrasonu çıkmış ona da 18 eylülde gidicem.offf doğuma kadar bitmez bu testler kontroller bi rahatlana yaşayamıcakmıyız biz hamileliğimizi.....

kızlar şimdi eşim aradı ona da ladro gelmiş 3 senedir çalışıyodu ama kadrosu yoktu bugün oda gelmiş.çok güzell bigün allahıma şükürler olsun

Cnm ne güzel aynı günde 2 sevinç en kötü gününüz böyle olsun inşallah.

esma serap gÜle gÜle canlarım.
seÇılım saĞol canım amın bı alsakta rahatlasak.

fikirevi çok geçmiiş olsun canım kendine dikkat et

sağol canım benim artık edecegim de fayda eder mi bilmiyorum?
beni de buluyor valla
bu akşamda kuzenime gidecem bebek görmeye sözde
yanına bile giremem artık
off resimlerle yetinmeye devam :umursamaz:

kızlar ben battaniye aldım dört takım size linklerini atayım

Hepsiburada.com : BEBİTOF POLAR BATTANİYE (MAVİ) | Anne & Bebek & Çocuk
Hepsiburada.com : BEBETTO FERMUARLI KADİYE BEBE BATTANİYE SETİ (3 PARÇA DÜDÜKLÜ (B040) MAVİ | Anne & Bebek & Çocuk
Hepsiburada.com : BEBECİK KAPİTONE ALT AÇMA 5 PARÇA BEYAZ AYICIK (3100) | Anne & Bebek & Çocuk
E-Bebek | Tekstil & Giyim | Unisex | Chicco | Chicco Battaniye

Canım çok sevindim gözünaydın rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inş.opuyorumnanaktan

Fikirevi geçmiş olsun canım, bol bol dinlen birde meyve yemeğe çalış inş çabuk atlatırsın.

cok guzel ler cnm vala ucuzlarda cok biz bataniyeyi resimde gorduseniz onu londada 15 sterline aldik burdaki parala nerdese 45 milyondan fazla bunlar da cici hemde ucuz cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…