aldım valla kızıma bir sürü esma teyzesi yarın çekip koyarım unutmazsan inşallah resimlerini bebeler sarayına bir girdim çıkamadım tavsiye ederim harika şeyler var...
:lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
rabbime binlerce şükür kızlar temiz çıktı sonuçlarımız hiç bi sorun yok dedi doktor.rahat bi nefes aldım.canlarım hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum.
yaren halay başına geç
FATOŞUM gözün aydın bitanem çok sevindim ...:))) bugün hep bi oh çektik maşallah...
kızlar ben birazdan çıkıcam hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınn
Gözün aydın Fatoşçum çok sevindimopuyorumnanaktan İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın miniğini rahat uyu artık :CüvCüv:
Ben de perşembe gidicem 3 lüye benim riskim çok düşük aslında yaptırmayacaktık ama doktorum nasılsa devlet ücretsiz yapıyor hastaneye gel yapalım dedi.
İnşallah sonuç bekleyen herkes bir an evvel güzel sonuçlar alır da rahatlar:Saruboceq:[/QUO
sağol canım evet ebnde bedava yaptırdım.
yok tatlım aşkolsun ya öle düşünme gözden kaçmış geçmişi okumadık pek çok geçmiş olsun canım c vitamini ballı karabiber sıcaksuya ekle bide bol limon çok iyi gelir dene bence
gecmıs olsun canım bu havalara dıkkat etmek lazım hemen carpıyor ıstelık herseyımız paylasan bırı var o yuzdn vıtamın fılanda az gelıyor zayıf dusuor bunyemız
canım boğazların için tavsiyem kanar suyun içine yarım limon sık 1 tatlı kaşığı bal karıştır iç yumşatıyor boğazlarını.geçmiş olsun..
SERAP ÇIM kızına cicişler almışın ALlah kullanmak nasip etsinn neler aldın kız koysana resimlerinii
FİKİREVİ canım geçmiş olsunn bende rahatsızdım okudum hep ama yazmadım seninkini gözden kaçırdım heralde darılma hemenn kuzumm :1hug: a.s.
fatoş gözün aydın ee cinsiyet olayı ne durumda bakmadı mı dr.
Fikirevi bende geçenlerde kötüydüm ama benim soğuk algınlığıydı ter ile attım.ama ateş hamilelikte çok tehlikeli dr a danış senin ateşin olunca bebeğin keseside ateş yükseliyormuş.ateşim var ama terliyim geçer falan deme sakın iyice sıcak ortamlarada girme.sen hepsini birden yaşıyorsun galiba üşütmüş ve grip olmuşsun.geçmiş olsun
geçmiş olsun tatlım ya ben az önce girdim haftasonu da yoktum zaten biraz geçmişi okumaya çalıştım ama senin hasta olsuğunu görmedim canmı sakın üzülme kırılma çok çok geçmiş olsun acil şifalar canıma.s.
ahucum geçmiş olsun kuşum.
esma teyzesi yesin pıntış kızını hihoyyyt
bebeler sarayınıı biliyorum harika eyler var ordan çıkınca zafere inen arada bebeciler var dün ordan geçtik yapıştım camlarınaa çok şeker şeyler ya kızlarınkilerr bişiy alamıyorumm cinsiyetini bileyim öle
ama biberon felan alıcam bide bebek telsizi bitane beğendim
Smartbebe tavşan telsiz 9670 ama netten alışverş yapmam bulursam alıcam inş.
kızlar ben birazdan çıkıcam hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınn
kızlar şimdi eşim aradı ona da ladro gelmiş 3 senedir çalışıyodu ama kadrosu yoktu bugün oda gelmiş.çok güzell bigün allahıma şükürler olsun
canım benim eşim hissetti.geçen sabah koydu elini oda geldi babasının eline küt diye vurdu eşimde korktu noluyo diyo
ne güzel cnm ya benim eşimde koyuyor ama henüz tık yok kıskandırma beni dio kıpırdadı diyince.
bana kalsa bugun gıdecektım esım ızın vermedı ısım cok dedı yarın dedım oda olmaz dedı carsamba olsun dedı randevumuzda persembe gunu yanı 1 gun erken gıdıyorum bende erken ogrendım ya o yuzden bısey almıyorum bu gıttıgımde de erkek derse o zaman almaya baslayacagım evet buyumuslerdır hep buyusunler onlar
erkekler önce belli oluo sanırım cnm ya kızlar geç gösterdi hep benimkide kız sanırım.iyi haberlerle gel inşallah.
VALLA ÇOK KIRGINIM SİZLERE HASTAYIM DEDİM HEMDE ÇOK FENA
NE YAPAYIM DİYE SORDUM
SADECE ŞEHRİNAZLA MELİSE GEÇMİŞ OLSUN DEMİŞ SAĞOLUN KIZLAR
:gitme: BAŞKA DA KİMSE UMURSAMAMIŞ VALLA
ZATEN FATOŞTA GELMEMİŞ
MERAK ETTİM SONUÇLARI NASIL OFFF YAAA
KURBİS TEBRİKLER CANIM
RAHAT BİR NEFES AL ARTIK
ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN
TATLIM SENİNKİ BİRAZ YOGUN VE AGIR BİR TEPKİ OLMUŞ
İNSAN BU SEBEPTEN EVİNİ TERK EDER Mİ?
SENDE ÖĞRENCİ YAIZYOR SANIRIM
KİM BAKACAK BEBİŞİNE?
:bbo:
cnmm çok geçmiş olsun ne yazıkki zor atlatılıo benim halen bazen ciğerlerim boğazım ağrıo.bende ballı süt içtim ama zararlıymış baksana.
rabbime binlerce şükür kızlar temiz çıktı sonuçlarımız hiç bi sorun yok dedi doktor.rahat bi nefes aldım.canlarım hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum.
yaren halay başına geç
cnmmm gözünaydın ne güzel hep iyi haberler aldık inşallah herşeyimiz temiz geçer böyle bebeğimizi kucağımıza alırız tüm bu sıkıntılar diner.
tamam canım iyi akşamlar sıra sende hadi bakalım seni bekliyoruz alırız kız ne olcak hele bi cinsiyeti belli olsun bak neler alırız
tatlım ben sana bişiler sormuştum geçmişte?:uhm:
fikirevi çok geçmiiş olsun canım kendine dikkat et
yaren halay başına geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?