canım çok sevindim gözünaydın rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inş.opuyorumnanaktan
cnmm çok geçmiş olsun ne yazıkki zor atlatılıo benim halen bazen ciğerlerim boğazım ağrıo.bende ballı süt içtim ama zararlıymış baksana.
Fikirevi geçmiş olsun canım, bol bol dinlen birde meyve
yemeğe çalış inş çabuk atlatırsın.
cok guzel ler cnm vala ucuzlarda cok biz bataniyeyi resimde gorduseniz onu londada 15 sterline aldik burdaki parala nerdese 45 milyondan fazla bunlar da cici hemde ucuz cok
:e-bebek teki pahalıya almışsın ama dışardanda bak derim polar alabilirsin bak kış bebişi bizimkiler.güle güle kullansın inşallah sağlıcakla.
ya bende bıseyler almak ıstıyorum ama korkuyorum da esım de erken daha dıyo.sımdılık teyzesı 1 zıbın almıs 1 de kalın yelek. dayısı da hastane cıkısı aldı pek bısey almıyoruz daha ama ıcım gıdıyo
cnm ben hep aldim krem turuncu beyaz alla bilirsin gerci ben kız icinde erkek te seyler aldim birinci kız olmasa ikinciye olur olmasa hediye getiririm lazim oldugunda ama iki cinsede kulanilan reklerde almak lazim cinsiyet bilmeyen arkadaslar bende bilmiyorum ama bir iki aliyorum
5 tane yeter tabi cnm zaten bebisler dogcaz 3 ya sonra yaz gelcek fazla kısliga gerek yok buyudukce aliriz benimde annem 3 tane aldi bitane orme yaptiriyoz ben soyle ozel bebek pike yaptırmak istiyorum yaz icin kızlar olurmu sizce
cit cit badiler fazla almaliyiz kızlar uzun kolu kısa kısın olcaklar bol olsun citcitlar diyolar baska topiklerde en az 9 tane olsun diye okumustum sizce oylemi
olur tabii niye olmasın
aman ben kendi pike mi bile kullanmıyorum.pike den kastın yatak örtüsü gibi oluyor onları diyorsun dimi yoksa nevresim takımlarının pikesini diyorsan onlardan dolu var zaten
cit cit badiler fazla almaliyiz kızlar uzun kolu kısa kısın olcaklar bol olsun citcitlar diyolar baska topiklerde en az 9 tane olsun diye okumustum sizce oylemi
FİKİREVİ geçmiş olsun bol bol dinlen en iyi ilaç bu
battaniye için çok lazım olutyor 1-2 almayın sakın diye yazmışlardı ama 5 tanede yeter canım baktın yetmiyor havalar ısınacak zaten inceden alıverirsin.subat 2009 anneleri çok kusuyor o yüzden iyi oluyor sürekli değiştirmek gerekiyor yazmışlardı ama kalın olanlarda sürekli yıkanmaz baktın yetişmiyor alıverirsin şimdiden çokta stok yapmaya gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?