2010 Şubat Anneleri

corap gibi seyler alirkende kucuk orta boylarda alin kızlar coraplar yavas yavas kuculuyor mus

evet hem yataga örtü hem kendine olur ama belkıde biraz daha büyüyünce daha uygun şimdi beşiğe nasıl örtçen

evet beşikte güzel durmaz bencede.ben kendi pikemi 1 kere kullandım ve kaldırdım ser kaldır düzelt valla eziyet dedim kaldırdım bebektede belki 40. da falan kullanılır ama beşikte göstermez danteller kendini.

kızlar kaçıyorum
bu akşam misafirlikteyiz
bebiş görcez
gerçi ben hastayım göremeyecegim ama olsun
iyi bakın kendinize
saglıcakla kalın

iyiyiz canım ya arada midemi bulandırıyor ama ne yapalım olacak o kadar
damat nasıl seni üzüyormu

damat iyi bu zamana kadar bir kere midem bulandı ama bu sabah çok kötü oldum işe gelirken anlaşmışlar seninkiyle galiba midelerini bulandıralım diye olsun katlanırız biz onlar iyi olsunlarda

zeynepb gobiş resmini koymuş kızlar çok güzel göbüşü var bende şimdi gördüm ama sayfayı görmeniz lazım devasal bi resim koymuşş.

fatos cnm gozun aydin testlerin guzel cikmis darisi bizim basimiza allah hep saglikli sihatli etsin bebislerimizi hepimizin
sağol canım benim darısı bekleyenlere.
fatoşcum gözünaydın
sonuçlar iyiymiş benimde yarın yada öbürgüm çıkacak haber beklıyorum hastaneden darısı başımızaaaa
sağol canım inşallah sizinde ii çıkçak
zeynepb gobiş resmini koymuş kızlar çok güzel göbüşü var bende şimdi gördüm ama sayfayı görmeniz lazım devasal bi resim koymuşş.

bende gördüm çok şeker.

fatoş0808 biraz geç oldu ama anca yazabiliyorum gözün aydın canım darısı benim diğer arkadaşların başına inşallah kurbis sanada çok sevindim sorun yokmuş 2 güzel haber birden

fatoş0808 biraz geç oldu ama anca yazabiliyorum gözün aydın canım darısı benim diğer arkadaşların başına inşallah kurbis sanada çok sevindim sorun yokmuş 2 güzel haber birden

sağol canım benim allah razı olsun darısı başınıza.

kızlar huuu kımse yokmuuu :1rolleyes:
ya basıma ne geldı... malum temızlık falan bugun bı dus alıyım dedım sonrasında. tam dusa gırıyorum bızım kapıdan sesler gelıyo. ama sankı kapıyı zorluyo bırı acmaya calısıyo gıbı anahtar delıgının oradan sesler falan kapıya vuruluyor bı yandan da... can havlıyle ustumu gıydım gıttım kapıya delıkten baktım kımı gordum dersınız. yan komsum fatma teyze :1shok: actım kapıyı noluyo falan kadın kapıyı sılıyomus meger. gulsem mı kızsam mı bılemedım bızım kapıyı sılıyo kadın bıldıgın. elınde bez kovada su falan. kendısı sagolsun ıyı bı teyzemızdır yemek yapar getırır sureklı arar sorar bı elı ustumuzde falan. kayınvalıdemlerın aıle dostu. esımın cocuklugunu falan bıldıgınden bana da cok duskun. napıyosun fatma teyze ben sılerım dedım yok sen sılemezsın sımdı kapının onunude sıldım sen sakın yorma kendını dınlen ben arada sılerım boyle dedı... sımdı baskası olsa kızıcam sana mı kaldı benım kapımı sılmek dıye ama bısey de dıyemedım. gırdım ıcerı :1shok: o yasadıgım korku bana yettı ama resmen bırı kapıyı zorluyo sandım kendıme gelemedım bı sure :uhm:

Canım evet korkmuşsun ama kıymetini bil.Bizim apartmanda kimsenin kimseden haberi yok.Başımıza bir şey gelse çalacağımız kapı yok.Ne güzel seni düşünenler var bak

dogru soyluyosun hakkını vermek lazım cok emegı var kadıncagızın uzerımızde sagolsun bısey olsa allah korusun ılk calıcagımız kapı yanı... oyle boyle degıl cok korkuttu ama benı kadın bılmeden oda uzuldu sonradan korktunmu kızım dıye :kedi:

selam kızlar:))
gerçi kimse yok ama olsun
ilk kez akşam giriyorum...bakıyım dedim akşamları neler oluyo buralarda diye ama kimsecikler yok şansımdan...
neyse sabah görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…