2010 Şubat Anneleri

iyi geceler kızlarr uyumayan cok anne var bu sate

slm canım işim anca bitti kayınvalidemleri alcam iftara yarım yaprak sardım canınız çekmesin yoruldum yarında yoğun olacak öle işte ama gözlerim kapanıyo yatacam şimdi malum sahurda var.

ben oruc tutamicam diye esimede sende tutma dedim seneye beraber kazayi tutariz yoksa ben kimle sabah aksam yecem orucu hep bekleyemem dedim esimde tutmuyor oruc benimle beraber yesin diye :kedi:

kızlar sonunda girebildim nete. yeni gönderdik kaynanamı.
kızım olacağını müjdelemiştim. hayırlı olsun diyen demeyen herkez çok sağolsun, melekler de onlara aynı şekilde dua etsin.
kızımın hareketlerini ara sıra hissediyorum. yeni yeni anlıyorum anne olacağımı.. darısı herkezin başına :lepi:

gunaydin cici annelere hayirli gunler :CüvCüv:

günaydın tatlım senidemi uyku tutmadı bu saate kk dasın

çok şükür herşey düzeldi kızlar yorumlarınız için sağolun bu konu kapandı ve birdaha açılmaz inşallah rabbim kimseyede yaşatmasın

yazdıklarınızı okudum hareketlerini hissedenler nasıl bişey bazen bende bişeyler hissediyorum ama kas oynaması yada bağırsak hareketi gibi bişey acaba onlar bebeğimin hareketlerimi inşallah bende sizin gibi biran önce net olarak hissederim .bebeğin hareketlerini hissedince annelik duygusunu tadıcaksın diyorlar bakalım inşallah

günaydın canım herşeyin düzelmesine sevindim.

günaydın canlarımmmm .... geçmişi okuyamadım çok birikmiş fatoşcum sonuçlar nasıl çıktı...

kurbişşşş en çok sana sevindim valla. korkuyordum senin sonuçlardan çünkü... çok rahatladım şükürler olsun...
fatoşcum senden yana hiç şüphem yoktu zaten, emindim iyi çıkacağına.. yine de çok sevindim..
akpak gözün aydın kızın oluyormuş, darısı benim ve benim gibi öğrenemeyenlerin başına.. 7 gün sonra öğrencez inşşşşş

Günaydın Voles, corde, fatoş a.s. nasılsınız.

Ben hala meraklardayım, bebek solda olunca ne oluyordu kızlar tahmini yani....

günaydın canım soldaysa kız olucak diyorlar galiba doğru benim sağda ve erkek

Solda hareketlerini hissediyorum sürekli, randevumada daha çok var, başka doktorada gitmek istemiyorum bekliycez artık yapacak bişey yok, kim görse kız diyor bakalım doğru çıkacakmı

iyiyiz tatlım senden naber?

Bende iyiyim canım ama baş agrım hiç geçmiyor, canımı sıkıyor dün gece ilaç almak zorunda kaldım

günaydın kızlar hayırlı günlerr a.s. hepinizi öpüyorumm iyisiniz inş.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…