2010 Şubat Anneleri

Günaydın canımmm a.s. başağrısı dışında iyiyiz bebeğimde iyi çok şükür... sen nasılsın...

canım çok şükür iyiyiz bizde
baş ağrısı bendede var bi başladımı ağrımaya geçmiyo dünyayı unutuyorum uyu uyan gene ağrıyo gözlerim yanıyo ağrısından bazen

canım çok şükür iyiyiz bizde
baş ağrısı bendede var bi başladımı ağrımaya geçmiyo dünyayı unutuyorum uyu uyan gene ağrıyo gözlerim yanıyo ağrısından bazen

İlaç bile fayda etmiyor dün gece içtim yattım kalktım hala agrıyor ne zaman bitecek bu agrılar ben neredeyse 1-2 aydır çekiyorum

günaydın kızlar...

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ay fatoşum ben halaya dün yetişemedim, bugün çekelim bari.. gözün aydın canım benim. Her daim yüzümüz böyle gülsün inş.

buraya da gönder sarmaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....oğluşum yesin teyzesi..

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

voles'cim fatoş ve kurbis, ikisinin de sonuçları iyi çıktı, çok şükür.

Günaydın Voles, corde, fatoş a.s. nasılsınız.

Ben hala meraklardayım, bebek solda olunca ne oluyordu kızlar tahmini yani....

günaydın canım... ben ilk zaman solda hissediyodum.... kız olucak ama bu ne kadar doğru bilmiyorum... şimdi kestiremiyorum sağda solda her yerde keyfine göre dönüyo sağdan vuruyo soldan vuruyo...

Bende iyiyim canım ama baş agrım hiç geçmiyor, canımı sıkıyor dün gece ilaç almak zorunda kaldım

geçmiş olsun canım dr. ağrı kesici veriyor ama ne içtiğin önemli hamilelikte parol ve tamol içimine izin var sanırım ağrı kesici olarak bu haplardan birini kullan....

günaydın kızlar hayırlı günlerr a.s. hepinizi öpüyorumm iyisiniz inş.. opuyorumnanaktan

günaydın canım iç güveysinden hallice sen nasılsın?

fatıma canım baş ağrısı kendiliğinden geçiyo ben hiç ilaç almadım geçmiceni düşündüm yorgunluktanmı oluydur nedir
Önce senden alalım güzel haberleri, hadi bakalım bebeşin cinsiyeti ne çıkacak sen ne hissediyorsun bu arada
inş. canım inş. güzel haberlerle dönerim doktordan ya benim içime kız doğuyo ama bi yanımda erkek dio belirtiler erkek bebek belirtileri çin takvimi felan erkek dio bakalım inş. görcez neymiş yavurumu, hayırlı sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmiyo ama merakta insanı yiyoo

o zaman halay sonuda ben oliyim bari canım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Hayırlısı olsun Volescim, saglıklı olsunlarda Allah ne verirse razıyız. Ben agrı kesici olarak parol içiyorum doktorum yazmıştı ama çok mecbur kalırsam içiyorum.

Ben bazan alıyorum çünkü günlerce agrıyor geçmiyor çok canım sıkılıyor.
Benimkisi çin takvimine göre kız çıkıyor, beni görenlerde kız diyor ama dogruluğunu doktor söyleyecek, hayırlısı olsun...

Günaydın kızlaaaarzemuszemus Güzel bir gün olsun hepimizee.

Valla canım fazla stres yapma ben geçen hafta cinsiyet öğrencem diye heyecandan tansiyon 15-9.5 olmuş doktor ne yaptın sen dedi:kedi:

esra cım iyim canımçok şükür sen nasılsın

iyi diyelim iyi olsun canım işte ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim... ama şükür ki kızımın keyfi yerinde dün bayağı yaramazlığı üstündeydi yaklaşık 1 saat sürekli tekmeledi ilk kez bu kadar uzun sürdü

canım cok sevindim Allah huzurunuzu bozmasın insallah bir daha.

Günaydın kızlaaaarzemuszemus Güzel bir gün olsun hepimizee.

Valla canım fazla stres yapma ben geçen hafta cinsiyet öğrencem diye heyecandan tansiyon 15-9.5 olmuş doktor ne yaptın sen dedi:kedi:

Günaydın canım a.s.

ben doktora ne zaman gitsem heyecan yapıyorum zaten, sakin olamıyorum bir türlü...:gitme:

kızlar dün eşimde hissetti vuruşunu ilk defa genelde yetişemiyodu yada o elini koyduğunda bir daha tekmelemiyodu şansına ama dün hissetti... sen yapmadın dimi diyo bana ben nasıl yapiyim dedim... süperdi diyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…