günaydın kızlar hayırlı günlerr a.s. hepinizi öpüyorumm iyisiniz inş.. opuyorumnanaktan
Günaydın Voles, corde, fatoş a.s. nasılsınız.
Ben hala meraklardayım, bebek solda olunca ne oluyordu kızlar tahmini yani....
benimkide sağda hissediyorum bakalı ne olucakk :)
Günaydın canımmm a.s. başağrısı dışında iyiyiz bebeğimde iyi çok şükür... sen nasılsın...
Sen ne zaman gideceksin doktora, benim daha çok var 26 eylül gibi gidicem inş. bir hafta erkene aldım.
canım çok şükür iyiyiz bizde
baş ağrısı bendede var bi başladımı ağrımaya geçmiyo dünyayı unutuyorum uyu uyan gene ağrıyo gözlerim yanıyo ağrısından bazen
canım ben bu cumartesi gidicem nasipsee inş. gösteririz kuzum senin dah varmış ama araya bayram felan giricek çabuk geçer
günaydın kızlar...
Günaydın Voles, corde, fatoş a.s. nasılsınız.
Ben hala meraklardayım, bebek solda olunca ne oluyordu kızlar tahmini yani....
Bende iyiyim canım ama baş agrım hiç geçmiyor, canımı sıkıyor dün gece ilaç almak zorunda kaldım
günaydın kızlar hayırlı günlerr a.s. hepinizi öpüyorumm iyisiniz inş.. opuyorumnanaktan
inş. canım inş. güzel haberlerle dönerim doktordan ya benim içime kız doğuyo ama bi yanımda erkek dio belirtiler erkek bebek belirtileri çin takvimi felan erkek dio bakalım inş. görcez neymiş yavurumu, hayırlı sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmiyo ama merakta insanı yiyooÖnce senden alalım güzel haberleri, hadi bakalım bebeşin cinsiyeti ne çıkacak sen ne hissediyorsun bu arada
günaydın kızlar...
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ay fatoşum ben halaya dün yetişemedim, bugün çekelim bari.. gözün aydın canım benim. Her daim yüzümüz böyle gülsün inş.
buraya da gönder sarmaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....oğluşum yesin teyzesi..
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
voles'cim fatoş ve kurbis, ikisinin de sonuçları iyi çıktı, çok şükür.
günaydın canım... ben ilk zaman solda hissediyodum.... kız olucak ama bu ne kadar doğru bilmiyorum... şimdi kestiremiyorum sağda solda her yerde keyfine göre dönüyo sağdan vuruyo soldan vuruyo...
geçmiş olsun canım dr. ağrı kesici veriyor ama ne içtiğin önemli hamilelikte parol ve tamol içimine izin var sanırım ağrı kesici olarak bu haplardan birini kullan....
fatıma canım baş ağrısı kendiliğinden geçiyo ben hiç ilaç almadım geçmiceni düşündüm yorgunluktanmı oluydur nedir
inş. canım inş. güzel haberlerle dönerim doktordan ya benim içime kız doğuyo ama bi yanımda erkek dio belirtiler erkek bebek belirtileri çin takvimi felan erkek dio bakalım inş. görcez neymiş yavurumu, hayırlı sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmiyo ama merakta insanı yiyoo
fatıma
inş. canım inş. güzel haberlerle dönerim doktordan ya benim içime kız doğuyo ama bi yanımda erkek dio belirtiler erkek bebek belirtileri çin takvimi felan erkek dio bakalım inş. görcez neymiş yavurumu, hayırlı sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmiyo ama merakta insanı yiyoo
o zaman halay sonuda ben oliyim bari canım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hayda hobaaa bende katılyıorum halayaaaaa
esra cım iyim canımçok şükür sen nasılsın
günaydın tatlım senidemi uyku tutmadı bu saate kk dasın
çok şükür herşey düzeldi kızlar yorumlarınız için sağolun bu konu kapandı ve birdaha açılmaz inşallah rabbim kimseyede yaşatmasın
yazdıklarınızı okudum hareketlerini hissedenler nasıl bişey bazen bende bişeyler hissediyorum ama kas oynaması yada bağırsak hareketi gibi bişey acaba onlar bebeğimin hareketlerimi inşallah bende sizin gibi biran önce net olarak hissederim .bebeğin hareketlerini hissedince annelik duygusunu tadıcaksın diyorlar bakalım inşallah
Günaydın kızlaaaarzemuszemus Güzel bir gün olsun hepimizee.
Valla canım fazla stres yapma ben geçen hafta cinsiyet öğrencem diye heyecandan tansiyon 15-9.5 olmuş doktor ne yaptın sen dedi:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?