2010 Şubat Anneleri

Günaydın kızlaaaarzemuszemus Güzel bir gün olsun hepimizee.

Valla canım fazla stres yapma ben geçen hafta cinsiyet öğrencem diye heyecandan tansiyon 15-9.5 olmuş doktor ne yaptın sen dedi:kedi:

evet
canım normalde benim tansiyon düşüktür ama doktora gittiğim zaman 12/8 çıkıyo

kızlar dün eşimde hissetti vuruşunu ilk defa genelde yetişemiyodu yada o elini koyduğunda bir daha tekmelemiyodu şansına ama dün hissetti... sen yapmadın dimi diyo bana ben nasıl yapiyim dedim... süperdi diyo:))

kaydirigubbakcemile3 zilli tekmelerede başlamış

kızlar dün eşimde hissetti vuruşunu ilk defa genelde yetişemiyodu yada o elini koyduğunda bir daha tekmelemiyodu şansına ama dün hissetti... sen yapmadın dimi diyo bana ben nasıl yapiyim dedim... süperdi diyo:))

bak sen yaramazaa babayada selam vermiş maşallah hep öle gider inş. canım

sağol canım benim
Günaydın Voles, corde, fatoş a.s. nasılsınız.

Ben hala meraklardayım, bebek solda olunca ne oluyordu kızlar tahmini yani....
günaydın canım.senin oğluşun olacak canım.
günaydın arkadaşlar ne kadar erkencisiniz yoksa benmi geç kalıyorum
günaydın canım
günaydın kızlar hayırlı günlerr a.s. hepinizi öpüyorumm iyisiniz inş.. opuyorumnanaktan
günaydın tatlım
canım olsun bu gün çekeriz.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: istediğin sarma olsun teyzesi ona tencerelerle sara.
o zaman halay sonuda ben oliyim bari canım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ay kuzum babasınıda sevindiriyo.esracım çok şükür sonuçlarımız ii tatlım sana kederli ruh hali hiç yakışmıyo.temizlik yapıyom akşama kayınvalidemlerşi yemeğe alıcam öğleden sonrada yemeğe girişcem burdayım arada gelip bakacam öpüyom hepinizi.

maşallah biz daha o kadar hissedemiyoruz Volescim,

günaydın kızlar benim tansiyonumda düşüyo ya 8/5 olmuş dün

Günaydın Pofidi a.s. benim tansiyon 10/7 genelde...

aman çok yükselmesinde canım yüksek tahlikeli hamilelikte düşükte dikkatli ol hemen uzan dinlen düşersin Allah muahafaza

baş ağrısı yapıyo düşüğüde uyku yapıyo
zaten iştende çok sıkıldım çıkıcam bu ay sonu
eksik olsun doğum parası bilmem nesi çekilmiyo artıkakannehir

canım imkanın varsa çalışma vallaa

çalışamıcam kuşum sinirlerim bozuluyo sonra karnıma batarlar giriyo
kocişte calışma hiç strese girme diyo zaten bebiş doğunca çalışmıcam ya
hamileliğimide rahat geciririm en azından ama işte 3-5 birikim olsun diye
çalışmaya çalışıyorum

Ben daha kendim hissedemedim ki yaaaa:gitme:

kızlar gunaydın hepinize,
güzel bir gün olsun insallah. Hava da serin serin cok seviyorum valla yazın cok bunalmıstım sıcaklar bir taraftan bulantılar bir taraftan neyseki ikisi de geçti cok sukur. Darısı bulantısı geçmeyenlerin başına inşallah..

kaydirigubbakcemile3 zilli tekmelerede başlamış

bak sen yaramazaa babayada selam vermiş maşallah hep öle gider inş. canım

maşallah biz daha o kadar hissedemiyoruz Volescim,

kaydirigubbakcemile3 sağolun kızlar inşallah sizde yaşarsınız en kısa zamanda... eşlerin hissetmesi dahada keyifli suratlarındaki o ifade özellikle kaydirigubbakcemile3 dün biskrem yemiştim sanırım o çoşturdu kızımı kaydirigubbakcemile2

hep öle tatlım en iyisi olsun istiyoruz özendiğimizi alalım istiyoruz
bide bizim hala borçlarımız var eşimde 4,5 ay işsiz kaldı yeni başladı ben istesemde çıkamam zaten bebekten sonrada çalışırım evde kalırsam yerim kafayı :)

Ben daha kendim hissedemedim ki yaaaa:gitme:

hissedersen önümüzdeki hafta baslar
bende ilk anlamamıştım karnımın sağ tarafında sürekli batar ve acı oluyodu
doktora gittim bi baktı bebiş bacağını uzatmış orayı ayağıyla iktiriyodu
sonra dönüp poposuyla vuruyodu
meğer o batarlar ondanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…