Günaydın kızlaaaarzemuszemus Güzel bir gün olsun hepimizee.
Valla canım fazla stres yapma ben geçen hafta cinsiyet öğrencem diye heyecandan tansiyon 15-9.5 olmuş doktor ne yaptın sen dedi:kedi:
kızlar dün eşimde hissetti vuruşunu ilk defa genelde yetişemiyodu yada o elini koyduğunda bir daha tekmelemiyodu şansına ama dün hissetti... sen yapmadın dimi diyo bana ben nasıl yapiyim dedim... süperdi diyo:))
kızlar dün eşimde hissetti vuruşunu ilk defa genelde yetişemiyodu yada o elini koyduğunda bir daha tekmelemiyodu şansına ama dün hissetti... sen yapmadın dimi diyo bana ben nasıl yapiyim dedim... süperdi diyo:))
sağol canım benimkurbişşşş en çok sana sevindim valla. korkuyordum senin sonuçlardan çünkü... çok rahatladım şükürler olsun...
fatoşcum senden yana hiç şüphem yoktu zaten, emindim iyi çıkacağına.. yine de çok sevindim..
akpak gözün aydın kızın oluyormuş, darısı benim ve benim gibi öğrenemeyenlerin başına.. 7 gün sonra öğrencez inşşşşş
günaydın canım.senin oğluşun olacak canım.Günaydın Voles, corde, fatoş a.s. nasılsınız.
Ben hala meraklardayım, bebek solda olunca ne oluyordu kızlar tahmini yani....
günaydın canımgünaydın arkadaşlar ne kadar erkencisiniz yoksa benmi geç kalıyorum
günaydın tatlımgünaydın kızlar hayırlı günlerr a.s. hepinizi öpüyorumm iyisiniz inş.. opuyorumnanaktan
canım olsun bu gün çekeriz.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: istediğin sarma olsun teyzesi ona tencerelerle sara.günaydın kızlar...
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ay fatoşum ben halaya dün yetişemedim, bugün çekelim bari.. gözün aydın canım benim. Her daim yüzümüz böyle gülsün inş.
buraya da gönder sarmaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....oğluşum yesin teyzesi..
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
voles'cim fatoş ve kurbis, ikisinin de sonuçları iyi çıktı, çok şükür.
o zaman halay sonuda ben oliyim bari canım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
günaydın kızlar benim tansiyonumda düşüyo ya 8/5 olmuş dün
fatoş kolay gelsin canımm
günaydın canım.senin oğluşun olacak canım.
aman çok yükselmesinde canım yüksek tahlikeli hamilelikte düşükte dikkatli ol hemen uzan dinlen düşersin Allah muahafaza
Günaydın Fatoşcum, hayırlısı olsun, rabbim ne verirse kabulümüz saglıklı olsunda gerisi boş...
baş ağrısı yapıyo düşüğüde uyku yapıyo
zaten iştende çok sıkıldım çıkıcam bu ay sonu
eksik olsun doğum parası bilmem nesi çekilmiyo artıkakannehir
canım imkanın varsa çalışma vallaa
kaydirigubbakcemile3 zilli tekmelerede başlamış
bak sen yaramazaa babayada selam vermiş maşallah hep öle gider inş. canım
ay kuzum babasınıda sevindiriyo.esracım çok şükür sonuçlarımız ii tatlım sana kederli ruh hali hiç yakışmıyo.temizlik yapıyom akşama kayınvalidemlerşi yemeğe alıcam öğleden sonrada yemeğe girişcem burdayım arada gelip bakacam öpüyom hepinizi.
maşallah biz daha o kadar hissedemiyoruz Volescim,
çalışamıcam kuşum sinirlerim bozuluyo sonra karnıma batarlar giriyo
kocişte calışma hiç strese girme diyo zaten bebiş doğunca çalışmıcam ya
hamileliğimide rahat geciririm en azından ama işte 3-5 birikim olsun diye
çalışmaya çalışıyorum
Ben daha kendim hissedemedim ki yaaaa:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?