2010 Şubat Anneleri

günaydın arkadaşlar...
şöyle bir geçmişe baktım,test sonuçları iyi çıkmış fatoşcum kurbiş gözünüz aydın, çok sevindim. allah bir daha sıkıntı göstermesin hiçbirimize.
ben biraz üşütmüşüm sanırım, burnum tıkalı, zor nefes alıyorum, halsizim. klima çarptı sanırım. neyse buna da şükür ilaç kullanmadan atlatırım inşallah. hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın...

İnşallah canım yaa. Ben de öyle ağrı sızı falan birşey de yok. İnşallah ben de bekliyorum hissetmeyi artık:Saruboceq:

sağol canım amin inşallah.geçmiş olsun canım

günaydın canmım

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım üşüttün heralde

kızlar dün eşimde hissetti vuruşunu ilk defa genelde yetişemiyodu yada o elini koyduğunda bir daha tekmelemiyodu şansına ama dün hissetti... sen yapmadın dimi diyo bana ben nasıl yapiyim dedim... süperdi diyo:))

yaa ben de eşim hissetsin istiyorum artık. :gitme:

günaydın kızlar benim tansiyonumda düşüyo ya 8/5 olmuş dün

pofidi çok düşük değil mi bu da. dikkat et biraz. zaten doğumdan sonra çalışmayacaksan, bence de şimdi bırak, hamileliğini de rahat rahat geçir. 3 kuruşa çalışalım diye bir sürü stres oluyoruz valla.

geçmiş olsun canım. ya ben yanlış mı hatırlıyorum acaba, eşin jinekologdu değil mi? bir de ben sizi yurtdışında diye hatırlıyorum.. başkasıyla mı karıştırıyorum acaba :bbo:

fatımacım iyiyim sağolasın. ben de bir ara baş ağrısı için 2 defa parol içmiştim ama hiç faydası olmuyor. bence uykusuzluk, yorgunluk.. bunlar sebep oluyor gibi. inş en kısa zamanda geçer canım. esmanınki geçmiş ne güzel bak..

kızlar benim 2 gündür midem fena halde yanıyor. sabahları özellikle. mide yanması için süt iyi gelir diyorlar da fırsat olmadı içmeye. başka ne iyi gelir, bileniniz var mı?annem bebeğin saçları çıkıyodur dedi..senin erken başlamış, demekki saçlı olacak bebeğin dedi..

bakalım nasıl bişey çıkacak CADIARZU

ay dur ben bi halay daha çekeyim :dance:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

inş sünnetlerinde, düğünlerinde de çekeriz kızlar..

günaydın kızlar geçmişe şöle bi göz attımda fatoşcum kolay gelsin akşama yemekte sendeyiz:))) volescim çok güzel bizimde eşlerimiz hissetsin valla yaa hasta olanlara çok geçmiş olsun doktrora gidicekler hayırlı haberlerle gelmelerini diliyorum,güzel bir gün oldun inşallah
kızlar maviyeşilli ne yaptı göremedim ben merak ettim bide

volescim metrodan sonra biskrem diyosun yani kız sana ayak uyduramıyorum valla sen devam et taktiklere arkadaşım:)))

canım benimde midem yanmaya başladı ama bende gastirit ve reflu var midem bükülüp bükülüp duruyo bide üstüne mide yanmasıı
aslında süt azdırıyo die biliyorum ben mide rahatsızlığım yüzünden çok acillerde sabahladım bana süt yaramadı ne ilaçlar ne iğneler ne şuruplar içtim yaramadı tahin helvası varya bitek oyaradı bilgin olsun

canım bana dr renee çiğneme tableti verdi istedigin kadar kullanabiliyosun bir zararı yok. Ama eger surup olarak icebiliyosan Gaviscon surup var o cok daha etkili oluyor hepsi hamilelik doneminde guvenle kullanılıyor sadece icimi biraz zor oldugu icin icemyiorum yoksa iyiy geliyor tatlım. Gecmis olsun benim de ara ara oluyor napalım bir gun oramız bir gun buramız derken gecek bu hamilelik :))

canım mide yanması beni mahvetti doktora söledim sinemin dediği şuruptan verdi bu günde yandı içtim hemen geçti.
ay dur ben bi halay daha çekeyim :dance:

inş sünnetlerinde, düğünlerinde de çekeriz kızlar..
aminnnnnnnnnnn.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım onlar barışmış herşey yolunda.başımla beraber topikçe gelin canım benim.

ay çok sevindim valla canım barışmışlar demek okuyamadım ben.ay ne güzel olur demi hep beraber oluruz oh eğleniriz bide üstüneee :teytey:

fatoş,esma,sinem teşekkürler kızlar. tahin helvası değil de, sahurda tahin-pekmez yiyorduk biz de..en iyisi ben de dr'a söyleyim perşembe günü, bana da şurup versin.tşklr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…