hissedersen önümüzdeki hafta baslar
bende ilk anlamamıştım karnımın sağ tarafında sürekli batar ve acı oluyodu
doktora gittim bi baktı bebiş bacağını uzatmış orayı ayağıyla iktiriyodu
sonra dönüp poposuyla vuruyodu
meğer o batarlar ondanmış
sağol canım amin inşallah.geçmiş olsun canımgünaydın arkadaşlar...
şöyle bir geçmişe baktım,test sonuçları iyi çıkmış fatoşcum kurbiş gözünüz aydın, çok sevindim. allah bir daha sıkıntı göstermesin hiçbirimize.
ben biraz üşütmüşüm sanırım, burnum tıkalı, zor nefes alıyorum, halsizim. klima çarptı sanırım. neyse buna da şükür ilaç kullanmadan atlatırım inşallah. hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın...
kızlar gunaydın hepinize,
güzel bir gün olsun insallah. Hava da serin serin cok seviyorum valla yazın cok bunalmıstım sıcaklar bir taraftan bulantılar bir taraftan neyseki ikisi de geçti cok sukur. Darısı bulantısı geçmeyenlerin başına inşallah..
günaydın arkadaşlar...
şöyle bir geçmişe baktım,test sonuçları iyi çıkmış fatoşcum kurbiş gözünüz aydın, çok sevindim. allah bir daha sıkıntı göstermesin hiçbirimize.
ben biraz üşütmüşüm sanırım, burnum tıkalı, zor nefes alıyorum, halsizim. klima çarptı sanırım. neyse buna da şükür ilaç kullanmadan atlatırım inşallah. hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın...
kızlar dün eşimde hissetti vuruşunu ilk defa genelde yetişemiyodu yada o elini koyduğunda bir daha tekmelemiyodu şansına ama dün hissetti... sen yapmadın dimi diyo bana ben nasıl yapiyim dedim... süperdi diyo:))
günaydın kızlar benim tansiyonumda düşüyo ya 8/5 olmuş dün
günaydın arkadaşlar...
kızlar benim 2 gündür midem fena halde yanıyor. sabahları özellikle. mide yanması için süt iyi gelir diyorlar da fırsat olmadı içmeye. başka ne iyi gelir, bileniniz var mı?annem bebeğin saçları çıkıyodur dedi..senin erken başlamış, demekki saçlı olacak bebeğin dedi..
bakalım nasıl bişey çıkacak CADIARZU
kızlar benim 2 gündür midem fena halde yanıyor. sabahları özellikle. mide yanması için süt iyi gelir diyorlar da fırsat olmadı içmeye. başka ne iyi gelir, bileniniz var mı?annem bebeğin saçları çıkıyodur dedi..senin erken başlamış, demekki saçlı olacak bebeğin dedi..
ben de cmt dra gidicem hemen gelsin cmtsi :))) esmacım gerisayım yapalım :)) sen kacta gidiyosun ??
canım mide yanması beni mahvetti doktora söledim sinemin dediği şuruptan verdi bu günde yandı içtim hemen geçti.kızlar benim 2 gündür midem fena halde yanıyor. sabahları özellikle. mide yanması için süt iyi gelir diyorlar da fırsat olmadı içmeye. başka ne iyi gelir, bileniniz var mı?annem bebeğin saçları çıkıyodur dedi..senin erken başlamış, demekki saçlı olacak bebeğin dedi..
aminnnnnnnnnnn.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:ay dur ben bi halay daha çekeyim :dance:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
inş sünnetlerinde, düğünlerinde de çekeriz kızlar..
günaydın kızlar geçmişe şöle bi göz attımda fatoşcum kolay gelsin akşama yemekte sendeyiz:))) volescim çok güzel bizimde eşlerimiz hissetsin valla yaa hasta olanlara çok geçmiş olsun doktrora gidicekler hayırlı haberlerle gelmelerini diliyorum,güzel bir gün oldun inşallah
kızlar maviyeşilli ne yaptı göremedim ben merak ettim bide
canım mide yanması beni mahvetti doktora söledim sinemin dediği şuruptan verdi bu günde yandı içtim hemen geçti.
aminnnnnnnnnnn.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım onlar barışmış herşey yolunda.başımla beraber topikçe gelin canım benim.
Günaydın kızlar, nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?