içinden kız geçiyor herhalde senin :jeyyar: hadi hadi itiraf et zeynep :icecream:
ben hamile kalmadan önce bebek odalarına bakmıştım. baya büyük oluyorlar zaten, 5 yaşına kadar kullanılıyormuş. e beş yılda biz bile eskiyoruz. beş yıl sonra yenisini alırız diye düşündük. bir de babası çocukken kapı mapı nerde tahta bulsa bıçakla oyarmış :roflol: belki beş yıl bile dayanmaz delikafadulden
yanlış mı düşünüyorum acaba?!
cnm bana hic eski kiyafetlerim girmiyo eskiyi bos ver 1 ay once altimiz girmiyo vala ben cok sisiyorum ingilretede anemin komsusu ikizmi bebekler dedi cok sismis sin diye gogusumden basliyo asagisi yup yuvarlak vala kızlar ben 9 ay olunca aya kalkamicamkaydirigubbakcemile3
bakıyım hemen canım.. ben de resim koymayı çok istiyorum ama çok vaktimi alacak. tembellik yapıyorum :kedi:akpak cnm sen galiba bizim cicilerimize bakmadin profilden aldiklarimi gecen koymustum resimlerini bakmadinsa bi bak bende bebek odasi almak istiyorum insallah alicaz sag saglim olsun bebis te
siz ne yiyorsunuz öyle.. haftamız aynı. ben daha kilo almadım. siz aldınız mı?al benden de o kadar 5-6 aylık sankı yakında evlere sıgamıcam laelaelaelaelae
haftaya persembe gidim diyorum kızlar doktora cinsiyet icin falan bu defada kadin doktorumda bakmasa vala bagricam 15 haftalik doktora gitik da erken dedi bir denemedi ya kendi doktoruma 17 hafta+4 gunluk gidicem bakalim ne dicekoda erken derse delircem vala ver 55 tl 2 saniye bebeyini gorme offf
aman iyi bari o zaman sıkıntı yok.
bende haftasonu istanbula gittim internetten civil bebe'nin sayfasından bir sürü bebiş kıyaferleri bakmıştım.sonra iftara teyzeme gimiştik.kendimi bi baktım civil mağazasında buldum ohh ohh bir sürü kıyafet aldım oğluşuma.hastane çıkışları 58 tl'den 24 tl'ye düşmüştü.aldım da aldım ama hepsini küçük almadım 6 aya görede aldım bazı kıyafetlerini.bi baktım üst kattada bizlere göre kıyafetler var oradanda kendime uzun kollu bi tunik aldım.şişti benim karnım iyice eski kıyafetlerim hiç olmuyor.bir tanede kot hamile pantolonu aldım.bugün itibari ile 18 haftalık olduk teyseleri :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?