2010 Şubat Anneleri

ya walla kızlar ne yalan soylıyım hep ılk bebegım kız olsun ıstedım boyle mınıcık etekler sac bantları mınık mınık badıler falan ıcım gıdıyo yaa... ama sonucta kız yada erkek bırını oburunden az sevmıcem ıkısıde benım sonucta allahım yeterlı saglıklı bı evlat nasıp etsın... ya benım 2 ablamda dırek cocuk odası aldılar ıkısınınde kızı war mesela ılkokula gıdıyolar ve cok da temız kullandılar hala kullanıyolar daha da kullanırlar yanı vereliniortak ama benımkı bana cekerse kesın orasını burasını deser babasına cekerse de tertemız kullanır :teytey:

bence sen delıcı deşici aletlerı sımdıden saklamaya basla :dance:

kızlar yeni kıyafet alan oldu mu? ben bir pantolon aldım hamile pantolonu. o da kabız olup karnım şişince giyiyorum :roflol:
onun dışında hep eski kıyafetlerin oluyor..

benım 1-2 haftadır dogru duzgun bısey olmuyo uzerıme. bu hf ıcı cıkıp bıseyler bakıcam bende ıstanbulda sele kapılmazsam tabiii :1shok:

cnm bana hic eski kiyafetlerim girmiyo eskiyi bos ver 1 ay once altimiz girmiyo vala ben cok sisiyorum ingilretede anemin komsusu ikizmi bebekler dedi cok sismis sin diye gogusumden basliyo asagisi yup yuvarlak vala kızlar ben 9 ay olunca aya kalkamicamkaydirigubbakcemile3

akpak cnm sen galiba bizim cicilerimize bakmadin profilden aldiklarimi gecen koymustum resimlerini bakmadinsa bi bak bende bebek odasi almak istiyorum insallah alicaz sag saglim olsun bebis te

al benden de o kadar 5-6 aylık sankı yakında evlere sıgamıcam laelaelaelaelae

kızlar yaaa bana uyku bastı yatıyım ben hepınıze ıyı gecelerrr gorusuruzzz opuyorumnanaktan

haftaya persembe gidim diyorum kızlar doktora cinsiyet icin falan bu defada kadin doktorumda bakmasa vala bagricam 15 haftalik doktora gitik da erken dedi bir denemedi ya kendi doktoruma 17 hafta+4 gunluk gidicem bakalim ne dicek oda erken derse delircem vala ver 55 tl 2 saniye bebeyini gorme offf

akpak cnm sen galiba bizim cicilerimize bakmadin profilden aldiklarimi gecen koymustum resimlerini bakmadinsa bi bak bende bebek odasi almak istiyorum insallah alicaz sag saglim olsun bebis te
bakıyım hemen canım.. ben de resim koymayı çok istiyorum ama çok vaktimi alacak. tembellik yapıyorum :kedi:
al benden de o kadar 5-6 aylık sankı yakında evlere sıgamıcam laelaelaelaelae
siz ne yiyorsunuz öyle.. haftamız aynı. ben daha kilo almadım. siz aldınız mı?

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
erken derse beni de çağır saçına başına girelim doktorun :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

vala akpak cnm delircem ya bana iki dakika gostermiyola yavrumu birde ozel gidiyorum cinsiyete gelince aptal adam ondan sikayeci olcam aldi parami bebeyimin bouna gramina bile bakmadi allaha havale ediyom onu aklıma geldikce doktor olcaklar birde

hay allah daha şimdiden böyle sıkıntılar yaşıyorsun doğum yaklaştıkça kim bilir ne sorunlar çıkacak dr'la ilgili.sen yinede bi taraftan başka bi dr ara canım kendine derim.
bende özel konak'a gidiyorum erkan beye çok memnunum.en az 15 dk kalıyorum içerde oğluşumu izliyoruz parmaklarını sayıyoruz.hareketlerini takip ediyoruz.kilosunu boyunu herşeyini çok güzel takip ediyor dr'umuz.eğer gitme fırsatın varsa tavsiye ederim ama muayenesi 100 tl.

aman iyi bari o zaman sıkıntı yok.
bende haftasonu istanbula gittim internetten civil bebe'nin sayfasından bir sürü bebiş kıyaferleri bakmıştım.sonra iftara teyzeme gimiştik.kendimi bi baktım civil mağazasında buldum ohh ohh bir sürü kıyafet aldım oğluşuma.hastane çıkışları 58 tl'den 24 tl'ye düşmüştü.aldım da aldım ama hepsini küçük almadım 6 aya görede aldım bazı kıyafetlerini.bi baktım üst kattada bizlere göre kıyafetler var oradanda kendime uzun kollu bi tunik aldım.şişti benim karnım iyice eski kıyafetlerim hiç olmuyor.bir tanede kot hamile pantolonu aldım.bugün itibari ile 18 haftalık olduk teyseleri :CüvCüv:

meleksen
bebeğine aldıkların çok güzeller canım ya bayıldım hepsine :asigim:
benim aklıma oyuncak almak gelmemişti hiç.. şimşekler çaktın aklımda :roflol: böyle resimli küçük kumaş kitaplar var, onlardan alayım ben de.. banyoda eğlenmesi için ördek falan da lazım değil mi :asigim:

sen de koysana bebeğine aldıklarının resimlerini
hepsi hayırlı olsun.. mutlu huzurlu giydirirsin inşallah bebeğine..

evet cnm oyle seylerde aliriz bu oyuncagi onu altina yatirip muzigi var muzigi aciyosun bebis orda duruyo cnm o gordugun oyuncakta aliyorum o ayıkcıklari babasi bazini bana almisti da cikarken ben bebeyimize hep sakladim ceyizde bazini yeni aldik gisileri hep ben aldim annemle da babamizla bisi almadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…