Essemayit canım rüyan hayırlar getirsin inşallah. Fatimacım haklısın. hem seviniyorum hem de o insanlar için dua ediyorum her an çünkü selden etkilenneler arasında benim de eski komşularım var. Allahtan çok büyük hasarları yok. Onlar ve etkilenen herkes için hep dua ediyorum.
Esmacım hayırdır inş .ben rüya tabirlerinden pek anlamam ama rüyalarımda hep pembe bebek kıyafetleri alıyordum, küçük kız çocukları görüyordum kızım olacak, ama bilmiyorum yinede, kimiside rüyaların tersi çıkar diyor, rabbim gönlüne göre versin opuyorumnanaktan
Herkes iyidir inşallah.Bebişler de iyidir umarım.Benim karnımda kıpırdanmalar oluyo. kas hareketi gibi.Kızımdır o değil mi arkadaşlar ya...
günaydın arkaadaşlar...
heerleri izliyorum da ülkemiz ne büyük bir felaket geçirmiş, umarım selden etklenen arkadaşımız yoktur. onca insan evsiz barksız kalmış, kaç kişi hayatını kaybetmiş.inşallah devam etmez yağışlar.
dün bir arkadaşımız rüyasında bebeğini gördüğünü söylemişti ya bende ondan mı etkilendim bilmiyorum ama dün gece rüyamda kızımı gördüm.çok tatlıydı, simsiyah saçları vardı. battaniyeye sarıp eşimin kucağına verdim bebeğimizi. çok güzel bir bebekti yaa.. halen etkisindeyim. ayrıca rüyamda turşu yediğimi de gördüm. 4-5 tane kornişon turşusunu ağzıma tıkıyordum. ama aldığım keyfi anlatamam. şimdi bile ağzım sulanıyor.
Günaydın kızlaar. Nasılsınız bakalım bugün?
Günaydın....
günaydın kızlar ...
bende şu sel felaketini izliyorum sürekli tv den internetten... k.validemlerin yazlığını vurdu... çok şükür onların 3. katta evleri bişey olmamış ama girişteki evlerin hepsi kullanılamayacak durumda... bi komşularının evine araba girmiş sürüklenirken... facebook'a bi arkadaşı görüntüleri koymuş tanınmayacak durumda heryer.... bi komşuları vefat etti.... bi komşularının kızı haberlerde izlemişsinizdir 1,5 yaşında kayıp ama kimsenin umudu yok... Allah herkesin yardımcısı olsun... bugün şirkete kimse gelemedi yollar selden kapanmış arabalar mahsur kalmış... teknoloji falan diyoruz ama aslında insanoğlu ne kadar aciz....
aman iyi bari o zaman sıkıntı yok.
bende haftasonu istanbula gittim internetten civil bebe'nin sayfasından bir sürü bebiş kıyaferleri bakmıştım.sonra iftara teyzeme gimiştik.kendimi bi baktım civil mağazasında buldum ohh ohh bir sürü kıyafet aldım oğluşuma.hastane çıkışları 58 tl'den 24 tl'ye düşmüştü.aldım da aldım ama hepsini küçük almadım 6 aya görede aldım bazı kıyafetlerini.bi baktım üst kattada bizlere göre kıyafetler var oradanda kendime uzun kollu bi tunik aldım.şişti benim karnım iyice eski kıyafetlerim hiç olmuyor.bir tanede kot hamile pantolonu aldım.bugün itibari ile 18 haftalık olduk teyseleri :CüvCüv:
kızlar cinsiyeti öğrendik ya artık yavaş yavaş cicilere başlarız...
şimdiki listeyi görünce insanın hemen başlayası geliyor, doğuma kadar ancak biter :roflol:
ben bugün lila renkli içekli bir takım aldım çıtçıtlı badysi ve üstüne çıtçıtlı tulumu var çok cici :asigim:
bu listeyi kasım annelerinden buldum bir bakın isterseniz...
İHTİYAÇ LİSTESİ
BeslenmeBiberon
Biberon Başlığı
Biberon Fırçası
Biberon Süzgeci
Biberon Isıtıcısı
Termos Biberon
Termos Çanta
Sterilizator
Steril Suyu
Emzik
Emzik Zinciri
Mama Tabağı
Mama Saklama Kabı
Çatal / Kaşık
Bardak
Pelikan Önlük
Uyku VaktiKayrola / Şilte
Nevresim
Yorgan
Yastık
Çarsaf
Muşambali Çarşaf
Battaniye
Çevre Yastığı
Cibinlik
Perde
Abajur
Duvar Kağıdı
Bordür
Seyahat Yatağı
Oda Termometresi
Gece Lambası
Dönence
Lastikli ÇarşafTaşımaİlk Oto Koltuğu
Oto Koltuğu
Puset
Puset Yağmurluğu
Puset Filesi
Port Bebe
Kanguru
Ana Kucağı
Stor Güneşlik
Dikiz Aynası
Süt Minderi
Ne Giyelim Zıbın
Bady
Patikli Pantalon
Patik
Eldiven / Başlık
Çorap
Göbek Baği
Mendil
Tulum
Pijama
Hırka / Yelek
Önlük
Uyku Tulumu
Hastahane Cıkışı SizEmzirme Sütyeni
Gögüs Pedi
Gögüs Pompası
Gögüs Ucu Koruyucu
Gögüs Kremi
Hamile Kremi
Tirle DiğerÇıngıraklar
Diş Kaşıyıcıları
Elbise Askısı
Burun Aspiratörü
İlaç Biberonu
İlaç Kasigi
İlaç Damlalığı
Ates Ölçer
Buyot
Priz Koruyucu
Köşe Koruyucu
Buhar Makinesi
Bebek Dinleme Telsizi
Park
Mama Sandalyesi
Yürüteç
Salıngaç
la
Yürüme Kayışı
Çengelli İğne
Diş Fırçası
Kirli Torbası
Banyo Zamanı Bebek Banyosu
Banyo Ayağı
Banyo süngeri
Banyo Havlusu
Banyo Termometresi
Banyo Filesi
Banyo Paspası
Banyo İskemlesi
Banyo Köpüğü
Şampuan
Losyon
Bebe Yağı
Bebe Sabunu
Pudra
Pişik Kremi
Islak Mendil
Çocuk Bezi
Saç Firçası
Tırnak Makası
Kulak Çubuğu
Alt Açma Minderi
Bakım Çantası
Şampuan Speri
Bebe Bornozu Tuvalet Eğitimi Oturak
Tuvalet Adaptorü
Alıştırma Külodu
Banyo Basamağı
Klozet Kilidi B
Biraz lüksemi kaçtım ne :)))))
bir liste daha buldum kızlar
ben bugün kıyafetlerimizi oturdum saydım saydım yazdım. eksikler nelermiş sabahtan beri araştırıyorum. kıyafetleri tam olursa diğer ürünleri almaya başlarım diye düşünüyorum. çünkü kıyafetler 10-20 ödeniyor ama diğer şeyler pahalı oluyor..
bakın listeme, bunu da ocak annelerinden buldum yerimseniben
uzun kollu body 0-3 ay 8-10 tane
battaniye 2-3 tane penye, 1 tane örgü, 1 tane kadife, 1 tane kapitone
hastane çıkışı 1-2 takım
iç zıbın takımı-2-3 tane
patikli alt-8-10 tane
eldiven 4-5 tane
önlük- bol miktarda
yeni doğan zıbın takımları(dış kıyafeti gibi olanlardan) 3-4 tane
0-3 ay tulum tercihen kadife 3-4 tane
alt üst takımlardan 3-4 tane
banyo havlusu 2 tane
ağız silme mendilleri bol miktarda
gaz çıkarma bezleri 4-5 tane (gazını çıkarırken omuzuna koyuyorsun kusarsa üstün kirlenmesin diye)
nevresim takımı 1-2 tane
uyku seti
küvet-kova
yenidoğan ıslak mendil (ben mustela aldım hastanede kullanmak için sonrasında ne alacağıma karar vermedim çok da farketmez çünkü yıkayıp kullanmayı düşünüyorum)
şampuan, sabun, bebe yağı vs bunları da mustela aldım
biberon- şimdilik 1tane dr browns almayı düşünüyorum
emzik-1 tane
kendim için 1 tane pijama-sabahlık, 1 tane de gecelik-sabahlık takımı
göğüs pedi
günaydın kızlar ...
bende şu sel felaketini izliyorum sürekli tv den internetten... k.validemlerin yazlığını vurdu... çok şükür onların 3. katta evleri bişey olmamış ama girişteki evlerin hepsi kullanılamayacak durumda... bi komşularının evine araba girmiş sürüklenirken... facebook'a bi arkadaşı görüntüleri koymuş tanınmayacak durumda heryer.... bi komşuları vefat etti.... bi komşularının kızı haberlerde izlemişsinizdir 1,5 yaşında kayıp ama kimsenin umudu yok... Allah herkesin yardımcısı olsun... bugün şirkete kimse gelemedi yollar selden kapanmış arabalar mahsur kalmış... teknoloji falan diyoruz ama aslında insanoğlu ne kadar aciz....
Canım çok geçmiş olsun. Allah yaşatmasın bir daha.Benim de Silivri'deki komşılarım etkilenmişler ama çok şükür sadece az maddi hasar var.
gercekten cok kötü.. Allah yardımcıları olsun canım yaaa...
kızlar bende ruyamda ultrasona giriyorum cinsiyetini öğrenmek içinn kendim tutuyorum karnıma cihazı
bacaklarını açıyo bi bakıyorum kız mış bide renkli ultrason du kafayı yedim heralde acaba ne die
Canım valla iyi olmasına iyiyim de bu kapalı havada ne de güzel uyunurdu yaaa. Valla zorla kalktım geldim bugün:1no2:
Essemayit canım rüyan hayırlar getirsin inşallah. Fatimacım haklısın. hem seviniyorum hem de o insanlar için dua ediyorum her an çünkü selden etkilenneler arasında benim de eski komşularım var. Allahtan çok büyük hasarları yok. Onlar ve etkilenen herkes için hep dua ediyorum.
Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum hepinize, 2 saattir geçmişi okuyorum anca bitirdim.Sahura kalkmamama rağmen eşimin gürültüsüne uyanıyorum 2 gündür sonra da uyuyamıyorum. Aynı şey tuvalete kalktığım zaman da oluyor. Artı gündüz de uykum gelmiyor ilginç bir kadın oldum.
kızlar ben çıkıyorum bugün anneme gidecem ,kendinize ve bebişlere iyi bakın öpüyorum hepinizi....
günaydın...
Sağol fatımacım iyiyiz anneanneye gidiyoruz çocukları hazırlıyorum , sen nasılsın
günaydınnn canolarrropuyorumnanaktan
günaydınlar...
yine kapalı bir hava var, yine yağmurlu..
allahım zorda kalan insanlara yardım etsin..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?