2010 Şubat Anneleri

amin inş. canım

hayırdır inş. ben bazen boş ruya görmem sağlıklı olsun inş.

Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum hepinize, 2 saattir geçmişi okuyorum anca bitirdim.Sahura kalkmamama rağmen eşimin gürültüsüne uyanıyorum 2 gündür sonra da uyuyamıyorum. Aynı şey tuvalete kalktığım zaman da oluyor. Artı gündüz de uykum gelmiyor ilginç bir kadın oldum.

kurbis amniyosentez sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim canım Allah bebişine de sana da bol sağlık sıhhat versin
fatoscum Allah gönlüne göre verdi bak çok şükür çok sevindim
mydarling alışverişini okudum bel koruyucusu anne için mi yoksa bebek için mi?

esmacım hayırdır inşallah canım ben daha rüya görmedim bebişi de duymuyorum iki gündür, sanki gece daha bir farklı oluyor sanki uyurken hafif şeyler hissediyorum

kızlar ben çıkıyorum bugün anneme gidecem ,kendinize ve bebişlere iyi bakın öpüyorum hepinizi....

Herkes iyidir inşallah.Bebişler de iyidir umarım.Benim karnımda kıpırdanmalar oluyo. kas hareketi gibi.Kızımdır o değil mi arkadaşlar ya...

Kızındır canım, artık daha çok hissedicez bebeklerimizi

Günaydın canım, haberlere bende çok üzüldüm, Allah yardımcıları olsun

Günaydın kızlaar. Nasılsınız bakalım bugün?

Günaydın canım a.s. iyiyiz sen nasılsın.

Günaydın selmacım a.s. kızımız nasıl

günaydın kızlar ...
bende şu sel felaketini izliyorum sürekli tv den internetten... k.validemlerin yazlığını vurdu... çok şükür onların 3. katta evleri bişey olmamış ama girişteki evlerin hepsi kullanılamayacak durumda... bi komşularının evine araba girmiş sürüklenirken... facebook'a bi arkadaşı görüntüleri koymuş tanınmayacak durumda heryer.... bi komşuları vefat etti.... bi komşularının kızı haberlerde izlemişsinizdir 1,5 yaşında kayıp ama kimsenin umudu yok... Allah herkesin yardımcısı olsun... bugün şirkete kimse gelemedi yollar selden kapanmış arabalar mahsur kalmış... teknoloji falan diyoruz ama aslında insanoğlu ne kadar aciz....

Canım çok geçmiş olsun. Allah yaşatmasın bir daha.Benim de Silivri'deki komşılarım etkilenmişler ama çok şükür sadece az maddi hasar var.

günaydınlar...
yine kapalı bir hava var, yine yağmurlu..
allahım zorda kalan insanlara yardım etsin..:Saruboceq:

civilin hangi şubesine gittin canım sen.. ben de dün kadıköy şubesine gittim ama hamile pantolonu falan göremedim.. bebek kıyafetlerine yumuldum ondan mı göremedim acaba?? delikafadulden bir de kaç liraya aldın hamile kıyafetlerini? benim de almam lazım yavaş yavaş

yav ben napıyımmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bizim kociş battı vallaaaa delikafadulden

gercekten cok kötü.. Allah yardımcıları olsun canım yaaa...

kızlar bende ruyamda ultrasona giriyorum cinsiyetini öğrenmek içinn kendim tutuyorum karnıma cihazı
bacaklarını açıyo bi bakıyorum kız mış bide renkli ultrason du kafayı yedim heralde acaba ne die

Hayır olsun inş.

Canım valla iyi olmasına iyiyim de bu kapalı havada ne de güzel uyunurdu yaaa. Valla zorla kalktım geldim bugün:1no2:

Valla harika olurdu ama masa başındayız maalesef.

Bugün bizim burada çok kapalı yağış geliyor sanırım, Allah felaketlerden korusun inş.

Günaydın canım a.s. sanada...

kızlar ben çıkıyorum bugün anneme gidecem ,kendinize ve bebişlere iyi bakın öpüyorum hepinizi....

Güle güle git canım, annene selamlar...

Günaydın a.s. iyimisin bugün...

Sağol fatımacım iyiyiz anneanneye gidiyoruz çocukları hazırlıyorum , sen nasılsın

Bende iyiyim canım, midem yanıyor biraz

günaydınnn canolarrropuyorumnanaktan

Günaydın a.s.

günaydınlar...
yine kapalı bir hava var, yine yağmurlu..
allahım zorda kalan insanlara yardım etsin..:Saruboceq:

Günaydın corde a.s. Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…