2010 Şubat Anneleri

iyi uykular..
ben de bebek odalarına bakıyordum kklı hanımların..
çok uykum geldi benim de iyi geceler tatlı rüyalar...

akpak cnm hizina yetismek zor vala bi surda bi burdasin gulmekten oldum su bebeklerinin komik anlarini koyan resimlere guldum hep

Herkese Günaydın kızlaaarrr.Burda yağmur dolayısıyla tatil oılduk.Çok sevinçliyim.Ev işi ve yemek yapıp bütün gün sizlerle takılacağım:teytey

anaa sız baya baya almıssınız benım kuzumun 1 yelegı 1 zıbını 1 de hastane cıkısı war daha daha cok erken dıye almadık bısey. gelenlerıde baskaları getırdı zaten :)

Canım ben de daha bi şey alamadım.İki set hastane çıkışı o kaadar canım ya :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

meleksen havva günaydın kızlar nasılsınızz,

herkese günaydın hayırlı günlerr opuyorumnanaktan

Herkes iyidir inşallah.Bebişler de iyidir umarım.Benim karnımda kıpırdanmalar oluyo. kas hareketi gibi.Kızımdır o değil mi arkadaşlar ya...

günaydın arkaadaşlar...
heerleri izliyorum da ülkemiz ne büyük bir felaket geçirmiş, umarım selden etklenen arkadaşımız yoktur. onca insan evsiz barksız kalmış, kaç kişi hayatını kaybetmiş.inşallah devam etmez yağışlar.

dün bir arkadaşımız rüyasında bebeğini gördüğünü söylemişti ya bende ondan mı etkilendim bilmiyorum ama dün gece rüyamda kızımı gördüm.çok tatlıydı, simsiyah saçları vardı. battaniyeye sarıp eşimin kucağına verdim bebeğimizi. çok güzel bir bebekti yaa.. halen etkisindeyim. ayrıca rüyamda turşu yediğimi de gördüm. 4-5 tane kornişon turşusunu ağzıma tıkıyordum. ama aldığım keyfi anlatamam. şimdi bile ağzım sulanıyor.

haberler acı evet Allah sabır versinn ..

ruyanda hayır olsun inş. canım

Öncelikle herkese günaydınlar a.s.

cnm kucuk nsana uye oldum ve muazzam cok guzel bılgıler edındım valla.bı ıncele bak cnm.:CüvCüv:

Ben dün becerememiştim ama şimdi oldu sanırım

tatlım senin doktor 3lü yapacaktır
bazı doktorlar ikili bazı doktorlar üçlü yapmıyor
ama genelde özel hastaneler ikisini de yapıyor :)

Bilmiyorum ki canım ya tam bişey söylemedi, gidince ögrenicem artık

gunaydilar cici anneler herkeze:CüvCüv:

Günaydın Tatlım a.s. nasılsın

Herkese Günaydın kızlaaarrr.Burda yağmur dolayısıyla tatil oılduk.Çok sevinçliyim.Ev işi ve yemek yapıp bütün gün sizlerle takılacağım:teytey

Günaydın canım, tatil iyi güzel dinlenirsin de haberlere bakıyorum şimdi felaket derecesine gelmiş sizin oralar çok üzüldüm Allah yardım etsin zorda olanlara

meleksen havva günaydın kızlar nasılsınızz,

herkese günaydın hayırlı günlerr opuyorumnanaktan

Günaydın canım a.s. iyiyiz sen nasılsın

kızlar bende ruyamda ultrasona giriyorum cinsiyetini öğrenmek içinn kendim tutuyorum karnıma cihazı
bacaklarını açıyo bi bakıyorum kız mış bide renkli ultrason du kafayı yedim heralde acaba ne die

Evet gerçekten çok üzücü haberler alıyoruz iki gündür. Allah sabır versin o insanlara. Canım rüyanda hayırlar getirsin.

haberler acı evet Allah sabır versinn ..

ruyanda hayır olsun inş. canım

Amiinnn:Saruboceq:

Essemayit canım rüyan hayırlar getirsin inşallah. Fatimacım haklısın. hem seviniyorum hem de o insanlar için dua ediyorum her an çünkü selden etkilenneler arasında benim de eski komşularım var. Allahtan çok büyük hasarları yok. Onlar ve etkilenen herkes için hep dua ediyorum.

kızlar bende ruyamda ultrasona giriyorum cinsiyetini öğrenmek içinn kendim tutuyorum karnıma cihazı
bacaklarını açıyo bi bakıyorum kız mış bide renkli ultrason du kafayı yedim heralde acaba ne die

Esmacım hayırdır inş .ben rüya tabirlerinden pek anlamam ama rüyalarımda hep pembe bebek kıyafetleri alıyordum, küçük kız çocukları görüyordum kızım olacak, ama bilmiyorum yinede, kimiside rüyaların tersi çıkar diyor, rabbim gönlüne göre versin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…