anaa sız baya baya almıssınız benım kuzumun 1 yelegı 1 zıbını 1 de hastane cıkısı war dahadaha cok erken dıye almadık bısey. gelenlerıde baskaları getırdı zaten :)
ya biz hani çıtıtlı atlet kullanıyoruz ya aklımda nedense öyle kalmış ben çıtıtlı badylerini hep sıfır kollu almışım. hiç uzun kollumuz yok.. bundan sonrakileri hep uzun kollu alayım bari.
hiç ayakkabı almadım. giydirmem de ayakkabı. yürüyene kadar patik giydiririm. bebişimin ayakları ayakkabıda sıkılmasın :ecrin_bebek:
Canım çıtçıtlı badilerin yarım kolluları daha kullanışlı diye duydum ben ben iki uzun kollu aldım.ama artık yarım kollu alacağım
kızlar yeni kıyafet alan oldu mu? ben bir pantolon aldım hamile pantolonu. o da kabız olup karnım şişince giyiyorum :roflol:
onun dışında hep eski kıyafetlerin oluyor..
Canım benim de karnım çok şiş idi. İki gündür indi.Gaz birikmesi herhalde.Daha bi şey almadım.Bir pantolonum ve eteklerim var onlar oluyo ancak. Biraz daha şişsin göbişim o zaman alacağım.
aman iyi bari o zaman sıkıntı yok.
bende haftasonu istanbula gittim internetten civil bebe'nin sayfasından bir sürü bebiş kıyaferleri bakmıştım.sonra iftara teyzeme gimiştik.kendimi bi baktım civil mağazasında buldum ohh ohh bir sürü kıyafet aldım oğluşuma.hastane çıkışları 58 tl'den 24 tl'ye düşmüştü.aldım da aldım ama hepsini küçük almadım 6 aya görede aldım bazı kıyafetlerini.bi baktım üst kattada bizlere göre kıyafetler var oradanda kendime uzun kollu bi tunik aldım.şişti benim karnım iyice eski kıyafetlerim hiç olmuyor.bir tanede kot hamile pantolonu aldım.bugün itibari ile 18 haftalık olduk teyseleri :CüvCüv:
Güle güle, iyi günlerde kullansın bebişin canım.
Günaydın canım....gunaydilar cici anneler herkeze:CüvCüv:
günaydın arkaadaşlar...
heerleri izliyorum da ülkemiz ne büyük bir felaket geçirmiş, umarım selden etklenen arkadaşımız yoktur. onca insan evsiz barksız kalmış, kaç kişi hayatını kaybetmiş.inşallah devam etmez yağışlar.
dün bir arkadaşımız rüyasında bebeğini gördüğünü söylemişti ya bende ondan mı etkilendim bilmiyorum ama dün gece rüyamda kızımı gördüm.çok tatlıydı, simsiyah saçları vardı. battaniyeye sarıp eşimin kucağına verdim bebeğimizi. çok güzel bir bebekti yaa.. halen etkisindeyim. ayrıca rüyamda turşu yediğimi de gördüm. 4-5 tane kornişon turşusunu ağzıma tıkıyordum. ama aldığım keyfi anlatamam. şimdi bile ağzım sulanıyor.
cnm kucuk nsana uye oldum ve muazzam cok guzel bılgıler edındım valla.bı ıncele bak cnm.:CüvCüv:
tatlım senin doktor 3lü yapacaktır
bazı doktorlar ikili bazı doktorlar üçlü yapmıyor
ama genelde özel hastaneler ikisini de yapıyor :)
gunaydilar cici anneler herkeze:CüvCüv:
Herkese Günaydın kızlaaarrr.Burda yağmur dolayısıyla tatil oılduk.Çok sevinçliyim.Ev işi ve yemek yapıp bütün gün sizlerle takılacağım:teytey
meleksen havva günaydın kızlar nasılsınızz,
herkese günaydın hayırlı günlerr opuyorumnanaktan
srpp günaydın canım iyiyiz şükür sen nasılsın
selmacım günaydınn canımm
Evet gerçekten çok üzücü haberler alıyoruz iki gündür. Allah sabır versin o insanlara. Canım rüyanda hayırlar getirsin.günaydın arkaadaşlar...
heerleri izliyorum da ülkemiz ne büyük bir felaket geçirmiş, umarım selden etklenen arkadaşımız yoktur. onca insan evsiz barksız kalmış, kaç kişi hayatını kaybetmiş.inşallah devam etmez yağışlar.
dün bir arkadaşımız rüyasında bebeğini gördüğünü söylemişti ya bende ondan mı etkilendim bilmiyorum ama dün gece rüyamda kızımı gördüm.çok tatlıydı, simsiyah saçları vardı. battaniyeye sarıp eşimin kucağına verdim bebeğimizi. çok güzel bir bebekti yaa.. halen etkisindeyim. ayrıca rüyamda turşu yediğimi de gördüm. 4-5 tane kornişon turşusunu ağzıma tıkıyordum. ama aldığım keyfi anlatamam. şimdi bile ağzım sulanıyor.
haberler acı evet Allah sabır versinn ..
ruyanda hayır olsun inş. canım
kızlar bende ruyamda ultrasona giriyorum cinsiyetini öğrenmek içinn kendim tutuyorum karnıma cihazı
bacaklarını açıyo bi bakıyorum kız mış bide renkli ultrason du kafayı yedim heralde acaba ne die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?