2010 Şubat Anneleri

akpak cnm hizina yetismek zor vala bi surda bi burdasin gulmekten oldum su bebeklerinin komik anlarini koyan resimlere guldum hep
ben de onlara baktım... çok komikler değil mi? bir de bebek odaları hazırlayanlar foto çekmiş koymuş link veririm birazdan canım...

hepinize günaydın
camdankalp sana özel günaydın yerimseniben bayadır görüşemiyoruz ne yapıyorsun? merak ettim seni. bebeğin nasıl? bulantıların tamamen bitti mi?
bebeğine ciciler alıyor musun?

kızlar ben haberleri izleyemiyorum zaten sıkıntım var bir de haber izleyince karnımda kasılma oluyor. nefes alamıyorum... Allah yardımcıları olsun. kayıp sahiplerine de sabır versin..

günaydın kızlar..

Çok geçmiş olsun canım. rabbim sabırlar versin, bir daha yaşatmasın. Ben de akşam izlerken, diyorum, yağsa bir dert, yağmasa bir dert...Allah'tan ümit kesilmez,kızı bulabilirler inş. Mübarek gün, Rabbim'in imtihanı işte. Allah yardımcıları olsun, zor durumda kalan herkesin..

Günaydın Volescim a.s.
çok geçmiş olsun, Allah yardımcıları olsun

günaydın kızlar..

Günaydın canım a.s.

günaydın anneler.
buradada yagmur var.dogru yagsa bi dert yagmasa bi dert.biz sevindik yagdı serinledik diye ama.allah bu yagmurda zor durumda olanlara yardımcısı olsun.burdada velerine sel giren var.hep alt katlardan çok korkarım bu yüzden.hemde hırzıs olur diye...
siz ne yapıyorsunuz canlar.
sevilay canım bi kız bi oglan geliyormuş tebrik ederim.ne güzel.bi dogurmada iki tane ,kurtuldun valla.saglıkla gelirler inşallah

ayy ben hala temizligimi falan yapmadım.ütü desen duruyo.cumartesi yemekli misafirim var.cuma yapacagım temizligi.evde bi cadı olunca temizlesen ne hemen geri dagılıyo.en iyisi bi gün önceden yapmak işi.iki kere tekrar yüpümüyücagım.
aslında tam ütü zamanı havada serin...belki ögle yaparım....
ne yapayım ya yorulmuşum.dinlendim valla.....

günaydın güzel anneler
nasılsınız
biz iyiyiz ya
dün çarşıya gitmiştim hamile elbisesi alayım diye bulamadım ya.

şu hamile pantollarını kullananlar varmı
onlar bana hiç olmadı ya
karın kısmı oluyor bacaklar bol bol

bayram için birşeyler alayım dedi olmadı kızlar ya.

ben ne kendime birşey alabildim nede oğluşuma alabildim.

Günaydın a.s. iyimisin bugün...

iyiyim fatma abla saol uykusuzluk dışındamirmirmirmir sen nasılsın

hepinize günaydın
camdankalp sana özel günaydın yerimseniben bayadır görüşemiyoruz ne yapıyorsun? merak ettim seni. bebeğin nasıl? bulantıların tamamen bitti mi?
bebeğine ciciler alıyor musun?.

günaydın canım benim evet uzun zaman oldu denk gelemedik...iyim valla napıyım yarın kontrol günümüz çok heyecanlıyım...bulantılarım taaa12. haftada bıçak gibi kesildi çok şükür bi sıkıntımız yok orucumuda tutuyorum...daha hiç cicisi yok teyzesi bebeğimin...cinsiyet bekliyoruz yarın kesinleşir inş

esmacım hayırdır inşallah canım ben daha rüya görmedim bebişi de duymuyorum iki gündür, sanki gece daha bir farklı oluyor sanki uyurken hafif şeyler hissediyorum

inş canım
hissedersin o ne hareketli ama daha küçük oldukları için pek anlayamıyoruz ben arda pıt pıt hissediyorum benimki kasıyo kendinii sanki geriliyoo :)

Canım hamile pantolonlarında likralı olanlar varmış.Arkadaşım kullanmıştı.Çpk rahat etti.Karın kısmı da penye değil, lastikli gibiydi.Onlardan arayacağım ben de.Doğum izni bitip geldiğinde nerden aldığını soracağım.

geçmiş olsun canım kayınvalidenler iyimiş
Allah ım sabır versin inş. evet insanlar çok aciziz

gunaydilar cici anneler herkeze:CüvCüv:
günaydın canım.
meleksen havva günaydın kızlar nasılsınızz,

herkese günaydın hayırlı günlerr opuyorumnanaktan
günaydın canım.yorgun sen nasılsınçfarkında değildim ama dün yorulmuşum.
Herkes iyidir inşallah.Bebişler de iyidir umarım.Benim karnımda kıpırdanmalar oluyo. kas hareketi gibi.Kızımdır o değil mi arkadaşlar ya...
günaydın canım ben hissetmedim hiç
evet canım ya bende izledim çok üzüldüm serin oldu diye sevindik daha kış gelmeden bu kdar can kaybı allah korusun.
Günaydın kızlaar. Nasılsınız bakalım bugün?
günaydın canım sen nasılsın.
günaydın canım.

evet canım sen kullan bakalım
ben bir ay daha bekliyeyim bakım
yavaş yavaş kış geliyor kışlık şeyler alırız artık.

kızlar bi tanıdık var oda hamile son ayında.dün eşimi görmüş slm sölemiş bana akşam rüyamda onu gördüm karnı şiş.bana diyo sana bebeği göstereyimmi diyo elini altına sokuyo çocuğu çıkarıyo aynı kendine benzeyen oğlan çocuğu diyom ki kız nasıl çıkardın çocuk ölür yok diyo ozamannı tamamlıyo ama diyom çıkardın koycam diyo aldı çocuğu terar soktu içeri şaşırdım kaldım.delikafadulden

günaydın anneler.
sevilay canım bi kız bi oglan geliyormuş tebrik ederim.ne güzel.bi dogurmada iki tane ,kurtuldun valla.saglıkla gelirler inşallah
saol teyzesi.. Rabbim gönlümüze göre verdi. Bide dogsalar artık geçmek bilmiyor sanki iyice ağırlastım ben yatamıyorum.. Nefes darlıgı cok sıklastı. göbüş dersen aldı basını gidiyor kaydirigubbakcemile2
mafoldumbenmasallah sana ben elimi hiç bişiye süremıyorum. Bide evimi tasıdım bir günde topladılar bacılarım saolsun.. yavas yavas yerlesıyorum. Ama bana hiç bişi yaptırmıyorlar.. çünkü yormamam gerekıyor kendimi mafoldumben
Öncelikle herkese günaydınlar a.s. sevilaycım oğluşun hayırlı olsun.
Günaydın Canımm. Teyzesi bi kız bi oğlan bizimkiii zemuszemusÖpuyor bebbişlerim seni

kızlar size bir görüntü yolluyorum bunu çeken benim eşimin arkadaşı...k.validemlerin tam karşısındaki apartmanda oturuyolar... yaşadıklarını belki bi parça anlayabiliriz ordakilerin...

Login | Facebook

Canım benim hayır olsun çok ilginç bir rüyaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…