ben de onlara baktım... çok komikler değil mi? bir de bebek odaları hazırlayanlar foto çekmiş koymuş link veririm birazdan canım...akpak cnm hizina yetismek zor vala bi surda bi burdasin gulmekten oldum su bebeklerinin komik anlarini koyan resimlere guldum hep
günaydın...
günaydın kızlar ...
bende şu sel felaketini izliyorum sürekli tv den internetten... k.validemlerin yazlığını vurdu... çok şükür onların 3. katta evleri bişey olmamış ama girişteki evlerin hepsi kullanılamayacak durumda... bi komşularının evine araba girmiş sürüklenirken... facebook'a bi arkadaşı görüntüleri koymuş tanınmayacak durumda heryer.... bi komşuları vefat etti.... bi komşularının kızı haberlerde izlemişsinizdir 1,5 yaşında kayıp ama kimsenin umudu yok... Allah herkesin yardımcısı olsun... bugün şirkete kimse gelemedi yollar selden kapanmış arabalar mahsur kalmış... teknoloji falan diyoruz ama aslında insanoğlu ne kadar aciz....
günaydın kızlar ...
bende şu sel felaketini izliyorum sürekli tv den internetten... k.validemlerin yazlığını vurdu... çok şükür onların 3. katta evleri bişey olmamış ama girişteki evlerin hepsi kullanılamayacak durumda... bi komşularının evine araba girmiş sürüklenirken... facebook'a bi arkadaşı görüntüleri koymuş tanınmayacak durumda heryer.... bi komşuları vefat etti.... bi komşularının kızı haberlerde izlemişsinizdir 1,5 yaşında kayıp ama kimsenin umudu yok... Allah herkesin yardımcısı olsun... bugün şirkete kimse gelemedi yollar selden kapanmış arabalar mahsur kalmış... teknoloji falan diyoruz ama aslında insanoğlu ne kadar aciz....
günaydın kızlar..
Günaydın a.s. iyimisin bugün...
iyiyim fatma abla saol uykusuzluk dışındamirmirmirmir sen nasılsın
hepinize günaydın
camdankalp sana özel günaydın yerimseniben bayadır görüşemiyoruz ne yapıyorsun? merak ettim seni. bebeğin nasıl? bulantıların tamamen bitti mi?
bebeğine ciciler alıyor musun?.
esmacım hayırdır inşallah canım ben daha rüya görmedim bebişi de duymuyorum iki gündür, sanki gece daha bir farklı oluyor sanki uyurken hafif şeyler hissediyorum
günaydın güzel anneler
nasılsınız
biz iyiyiz ya
dün çarşıya gitmiştim hamile elbisesi alayım diye bulamadım ya.
şu hamile pantollarını kullananlar varmı
onlar bana hiç olmadı ya
karın kısmı oluyor bacaklar bol bol
bayram için birşeyler alayım dedi olmadı kızlar ya.
ben ne kendime birşey alabildim nede oğluşuma alabildim.
günaydın kızlar ...
günaydın canım.gunaydilar cici anneler herkeze:CüvCüv:
günaydın canım.yorgun sen nasılsınçfarkında değildim ama dün yorulmuşum.meleksen havva günaydın kızlar nasılsınızz,
herkese günaydın hayırlı günlerr opuyorumnanaktan
günaydın canım ben hissetmedim hiçHerkes iyidir inşallah.Bebişler de iyidir umarım.Benim karnımda kıpırdanmalar oluyo. kas hareketi gibi.Kızımdır o değil mi arkadaşlar ya...
evet canım ya bende izledim çok üzüldüm serin oldu diye sevindik daha kış gelmeden bu kdar can kaybı allah korusun.günaydın arkaadaşlar...
heerleri izliyorum da ülkemiz ne büyük bir felaket geçirmiş, umarım selden etklenen arkadaşımız yoktur. onca insan evsiz barksız kalmış, kaç kişi hayatını kaybetmiş.inşallah devam etmez yağışlar.
dün bir arkadaşımız rüyasında bebeğini gördüğünü söylemişti ya bende ondan mı etkilendim bilmiyorum ama dün gece rüyamda kızımı gördüm.çok tatlıydı, simsiyah saçları vardı. battaniyeye sarıp eşimin kucağına verdim bebeğimizi. çok güzel bir bebekti yaa.. halen etkisindeyim. ayrıca rüyamda turşu yediğimi de gördüm. 4-5 tane kornişon turşusunu ağzıma tıkıyordum. ama aldığım keyfi anlatamam. şimdi bile ağzım sulanıyor.
günaydın canım sen nasılsın.Günaydın kızlaar. Nasılsınız bakalım bugün?
günaydın canım.Günaydın....
Öncelikle herkese günaydınlar a.s.
günaydın canım.
sağol canım evet çok şükür rabbime.Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum hepinize, 2 saattir geçmişi okuyorum anca bitirdim.Sahura kalkmamama rağmen eşimin gürültüsüne uyanıyorum 2 gündür sonra da uyuyamıyorum. Aynı şey tuvalete kalktığım zaman da oluyor. Artı gündüz de uykum gelmiyor ilginç bir kadın oldum.
kurbis amniyosentez sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim canım Allah bebişine de sana da bol sağlık sıhhat versin
fatoscum Allah gönlüne göre verdi bak çok şükür çok sevindim
mydarling alışverişini okudum bel koruyucusu anne için mi yoksa bebek için mi?
günaydın canım.günaydın...
günaydın canım.günaydınnn canolarrropuyorumnanaktan
günaydın canım evet çok feci başın sağolsun geçmişlewr olsun canım.bide 7 şehit haberi var onada çok üzüldüm ben.günaydın kızlar ...
günaydın canım.uzun bi aradan sonrada izmirde yağmurlu.günaydınlar...
yine kapalı bir hava var, yine yağmurlu..
allahım zorda kalan insanlara yardım etsin..:Saruboceq:
ben de onlara baktım... çok komikler değil mi? bir de bebek odaları hazırlayanlar foto çekmiş koymuş link veririm birazdan canım...
günaydın.canım
günaydın anneler.
buradada yagmur var.dogru yagsa bi dert yagmasa bi dert.biz sevindik yagdı serinledik diye ama.allah bu yagmurda zor durumda olanlara yardımcısı olsun.burdada velerine sel giren var.hep alt katlardan çok korkarım bu yüzden.hemde hırzıs olur diye...
siz ne yapıyorsunuz canlar.
sevilay canım bi kız bi oglan geliyormuş tebrik ederim.ne güzel.bi dogurmada iki tane ,kurtuldun valla.saglıkla gelirler inşallah
sünaydın canım
sevilaycım oğluşun hayırlı olsun.
Canım hamile pantolonlarında likralı olanlar varmış.Arkadaşım kullanmıştı.Çpk rahat etti.Karın kısmı da penye değil, lastikli gibiydi.Onlardan arayacağım ben de.Doğum izni bitip geldiğinde nerden aldığını soracağım.
günaydın anneler.
buradada yagmur var.dogru yagsa bi dert yagmasa bi dert.biz sevindik yagdı serinledik diye ama.allah bu yagmurda zor durumda olanlara yardımcısı olsun.burdada velerine sel giren var.hep alt katlardan çok korkarım bu yüzden.hemde hırzıs olur diye...
siz ne yapıyorsunuz canlar.
allah bu felaketi yaşayanlara yardım etsin çok zor ya başa gelmeden anlaşılıcak gibi değil.. Şaka gibi koskoca metropol üstelik de iş merkezlerinin en yoğun olduğu bir yer mahvoldu. bu ne perhiz bu ne salata turşusu yazık çok yazık.. silivri tekirdağ tarafları da kötü etkilenmiş izliyorum. nerdeyse her sene belli yerlerde sel yaşanıyor niye doğru dürüst iş yapmazsın ki..
papatyacım ben antalyanın yağmurunu dolusunu iyi bilirim 2.5 sene oturdum orda. Tufan gibi.. Sen Alanyadaydın değil mi her sene geliyorum oraya ben babaannemler oturuyor. benim yerime avokadoları götür hayatım afiyet şeker olsun
saol teyzesi.. Rabbim gönlümüze göre verdi. Bide dogsalar artık geçmek bilmiyor sanki iyice ağırlastım ben yatamıyorum.. Nefes darlıgı cok sıklastı. göbüş dersen aldı basını gidiyor kaydirigubbakcemile2günaydın anneler.
sevilay canım bi kız bi oglan geliyormuş tebrik ederim.ne güzel.bi dogurmada iki tane ,kurtuldun valla.saglıkla gelirler inşallah
mafoldumbenmasallah sana ben elimi hiç bişiye süremıyorum. Bide evimi tasıdım bir günde topladılar bacılarım saolsun.. yavas yavas yerlesıyorum. Ama bana hiç bişi yaptırmıyorlar.. çünkü yormamam gerekıyor kendimi mafoldumbenayy ben hala temizligimi falan yapmadım.ütü desen duruyo.cumartesi yemekli misafirim var.cuma yapacagım temizligi.evde bi cadı olunca temizlesen ne hemen geri dagılıyo.en iyisi bi gün önceden yapmak işi.iki kere tekrar yüpümüyücagım.
aslında tam ütü zamanı havada serin...belki ögle yaparım....
ne yapayım ya yorulmuşum.dinlendim valla.....
Öncelikle herkese günaydınlar a.s. sevilaycım oğluşun hayırlı olsun.
Günaydın Canımm. Teyzesi bi kız bi oğlan bizimkiii zemuszemusÖpuyor bebbişlerim seni
kızlar bi tanıdık var oda hamile son ayında.dün eşimi görmüş slm sölemiş bana akşam rüyamda onu gördüm karnı şiş.bana diyo sana bebeği göstereyimmi diyo elini altına sokuyo çocuğu çıkarıyo aynı kendine benzeyen oğlan çocuğu diyom ki kız nasıl çıkardın çocuk ölür yok diyo ozamannı tamamlıyo ama diyom çıkardın koycam diyo aldı çocuğu terar soktu içeri şaşırdım kaldım.delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?