2010 Şubat Anneleri

kızlar size bir görüntü yolluyorum bunu çeken benim eşimin arkadaşı...k.validemlerin tam karşısındaki apartmanda oturuyolar... yaşadıklarını belki bi parça anlayabiliriz ordakilerin...

Login | Facebook

hayır olsun canım

günaydın güzel annişler...
istanbulda olanlar canımı çok sıktı moralim çok bozuldu ALLAHIM hepsine yardım etsin,mübarek günlerde ey güzel ALLAHIM ....

gunaydin kızlar hayirli gunler nasilsiniz bebisler nasil ay daldim bebek sekerlerine bakmaya ne guzel ya kendileri yapmis bazilarini arkadaslar da uyugun fiyati cikiyo diye cok guzel ler

bende interneten dinliyorum cnm deyisik deyisik ama ne yazik ki disardaki sesi 20 haftalik duymaya baslicakmis ama su an bagirsak kalp atislarimidi duya bilirmis galiba bebisler

bende interneten dinliyorum cnm deyisik deyisik ama ne yazik ki disardaki sesi 20 haftalik duymaya baslicakmis ama su an bagirsak kalp atislarimidi duya bilirmis galiba bebisler

hayır hayatım ben okudum benim haftamda nini bile sölesen duyarlar yazıyor.yüksek seslere tepki bile verirlermiş.

ay kızlar sabah esimi ise gonderdim yatim yata sag yanima yatim bebiste o tarafta duruyo hep sabah bi basladi pit pitlamaya uyukum var uyuyamadim vala bi 10 durmadi sipamiz

simdi neten baktim dr kan koca tebeye evet 16 haftada bebek duymaya basliyo annesini diyo ama sisardaki sesi babayin falan 20 hafta da duyarmis cnm

GÜNAYDIN KIZLAR ÖNCELİKLE TÜM MARMARA BÖLGESİNE GEÇMİŞ OLSUN
UMARIM BİR DAHA BÖYLE BİR FELAKET YAŞANMAZ
ARTIK BİRİLERİ ŞU GİDİŞE BİR DUR DESE
İNSANLAR PİSİ PİSİNE ÖLÜYOR
YAĞMUR YAGINCA SEVİNECEĞİMİZE
ARTIK GÖZLERİMİZ YAŞLI İZLER OLDUK TVLERİ
O KADAR VERGİ ÖDÜYORUZ NEREDE ALTYAPI
OFFF GERÇEKTEN UTANIYORUM BEN BU OLANLARA
:gitme:

AKPAKCIM KISKANDIM VALLA BENDE YAZCAK ALDIKLARIMI

Beslenme Biberon 4 ADET
Biberon Isıtıcısı 1 ADET
Termos Biberon 1 ADET
Termos Çanta 1 ADET
Sterilizator 1 ADET
Emzik 6 ADET
Çatal / Kaşık 1 ADET
Battaniye 4 ADET
Dönence 1 ADET
Port Bebe 1 ADET
Emzirme Minderi 1 ADET
Çıtçıtlı Bady 10 ADET
Patikli Pantalon 6 ADET
Patik 2 ADET
Eldiven / Başlık 2 ADET
Çorap 7 ADET
Agız Mendili 8 ADET
Tulum 4 ADET
Hırka / Yelek 10 ADET/ 6 ADET
Önlük 2 ADET
Uyku Tulumu 1 ADET
Hastahane Cıkışı 1 ADET
Diş Kaşıyıcıları 2 ADET
Burun Aspiratörü 2 ADET
Ates Ölçer 1 ADET
Bebek Dinleme Telsizi 1 ADET
Banyo Ayağı 1 ADET
Banyo Havlusu 1 ADET
Şampuan 1 ADET
Losyon 1 ADET
Bebe Yağı 1 ADET
Islak Mendil 2 ADET
Saç Firçası 1 ADET
Alt Açma Minderi 3 ADET
Bakım Çantası 1 ADET
Bebe Bornozu 1 ADET
küvet 1 ADET
kova 1 ADET

VALLA AKLIMA GELENLER BUNLAR AMA UNUTTUĞUM VAR GALİBA :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…