camdankalp kız hala oruç tutuyonmu merak ettim
kızlar bi tanıdık var oda hamile son ayında.dün eşimi görmüş slm sölemiş bana akşam rüyamda onu gördüm karnı şiş.bana diyo sana bebeği göstereyimmi diyo elini altına sokuyo çocuğu çıkarıyo aynı kendine benzeyen oğlan çocuğu diyom ki kız nasıl çıkardın çocuk ölür yok diyo ozamannı tamamlıyo ama diyom çıkardın koycam diyo aldı çocuğu terar soktu içeri şaşırdım kaldım.delikafadulden
kızlar size bir görüntü yolluyorum bunu çeken benim eşimin arkadaşı...k.validemlerin tam karşısındaki apartmanda oturuyolar... yaşadıklarını belki bi parça anlayabiliriz ordakilerin...
Login | Facebook
hayır olsun canım
sorma canım hemde ne ilginç hamile kaldığımdan beri gördüğüm ilk rüya.Canım benim hayır olsun çok ilginç bir rüyaymış
günaydın güzel annişler...
istanbulda olanlar canımı çok sıktı moralim çok bozuldu ALLAHIM hepsine yardım etsin,mübarek günlerde ey güzel ALLAHIM ....
kızlar bende hiç klasik müzik cdsi yok onun yerine internetten dinliyorum aşağıdaki liinki buldum. Dinlemek isteyenler faydalanabilir.
http://www.devletsah.com/lara-st-john-bach-violin-concertos/
bende interneten dinliyorum cnm deyisik deyisik ama ne yazik ki disardaki sesi 20 haftalik duymaya baslicakmis ama su an bagirsak kalp atislarimidi duya bilirmis galiba bebisler
ay kızlar sabah esimi ise gonderdim yatim yata sag yanima yatim bebiste o tarafta duruyo hep sabah bi basladi pit pitlamaya uyukum var uyuyamadim vala bi 10 durmadi sipamiz
ay kızlar sabah esimi ise gonderdim yatim yata sag yanima yatim bebiste o tarafta duruyo hep sabah bi basladi pit pitlamaya uyukum var uyuyamadim vala bi 10 durmadi sipamiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?