2010 Şubat Anneleri

cnm hepimizda neler neler alcaz cici bizi gisiler alcaz kucuk yaramazlara hic bidermi eksiklerimiz bizim allah saglikla gidirmeyi nasip etsin tatlim hepimize

simdi neten baktim dr kan koca tebeye evet 16 haftada bebek duymaya basliyo annesini diyo ama sisardaki sesi babayin falan 20 hafta da duyarmis cnm

Olsun meleksencim ya.Duymasın.Ben rahatlıyorum bununla.Bebeğim de hisseder bunu.Hem evim gürültülü bir yerde camları kapasam havasız kalıyorum.Ben de bu şekilde bastırıyorum araba gürültüsünü. Hem belli mi olur ya duyuyosa :))))

haa aklıma geldi
PAMUKLU KULAK ÇUBUĞU 1 adet
GÜVENLı YAN YATIŞ YASTIĞI 2 adet
BOĞULMAYI ÖNLEYıCı YASTIK 1 adet
BANYO FıLESı 1 adet
KOVA 1 adet

cakirgozlu cnm bende 15 hafra falanda basladim hisetmeye benim annemde cok erken aylarda bebek hareketlerini hisetmis anneme cektim galiba inanmican cnm klasik muzik acsam pit pit liyo birde kasima agrı gırıyo ne yapiyo bilmem kerata

günaydın kız ahu ne kıskançsın ha. sakın alınma canım ha şaka yapıyorum

yok tatlım ne kızcam harbi kıskancım zemuszemus
özendim valla akpak yazınca kaydirigubbakcemile3
ama asıl kıskandığım konu ne güzel herkes hissediyor ben daha hissetmiyorum melegimi
akannehir

cnm haklisin ya duyuyoya sahsen ben gecen aksam olanlardan sonra esimi bile duydunu dusunuyorum babasina nasil tekip ati seni seviyorum falan dedi esim de sasirdik esimle

Ya kızlar bu alış veriş sohbeti iyi güzel de beni gaza getiriyo.Dışarda yağmur var ve fena bi şekilde alışverişim geliyo..

yok tatlım ne kızcam harbi kıskancım zemuszemus
özendim valla akpak yazınca kaydirigubbakcemile3
ama asıl kıskandığım konu ne güzel herkes hissediyor ben daha hissetmiyorum melegimi
akannehir
sen de hissedersin merak etme. ilk gebeliği olanlar geç hissediyor. benim ikinci gebeliğim ya ben bile normalden daha geç hissettim. merak etme!

kız sen bunların hepsini aldın mı :1shok:

istanbulkadi arkadaslar eminonune gidin esinizi alin bos zamaninizda oralarda cok ucuz ve guzel bebis cicileri varmis hep yaziyolar baska topiklerde misir carsisinin arkasinda varmis bebis cicisi satan yerler oralara bakin diyolar bende esime gidelim diyorum vala cok guzel seyler almislar oralardan gordum gecen

sen de hissedersin merak etme. ilk gebeliği olanlar geç hissediyor. benim ikinci gebeliğim ya ben bile normalden daha geç hissettim. merak etme!
kız sen bunların hepsini aldın mı :1shok:

YARISINI BEN ALDIM YARISINI ANNEM
:kedi:
AMA SENİN LİSTEYE BAKTIM DA DAHA DÜNYALAR VAR :bbo:

YARISINI BEN ALDIM YARISINI ANNEM
:kedi:
AMA SENİN LİSTEYE BAKTIM DA DAHA DÜNYALAR VAR :bbo:

evet daha alacak çok şeyimiz var.
o büyük liste benim aldıklarım değil ha canım sonra karıştırmayasın kaydirigubbakcemile3
ben bu hamileliğimde sadece bir takım aldım dün...
hep babasıyla almak istiyorum ama adamla bebek yapılıyor da, ondan sonrası bana ait klava:
ay bugün kocama çok kızgınım siz beni boşverin akannehir

Evet canım ben bir defa Havuzlu Han'a gittim tarif ettiğin yer sanırım orası. 3-4 katı sadece bebek kıyafeti üzerine.Şöyle diyeyim listeni al git eksiğin kalmaz.O kadar yani fiyatlarını karşılaştırma şansım olamdı ama uygun gibi geldi bana.

Canım benimkide öyle kızma boşuna.Aynı toptan kesilmişler seninkiyle.Bi defa gittik alışverişe uflaya puflaya yaniklava:

kızlar hamile kıyafeti için,

Hamile | Hamile Giyim | HellKlar | Hamile Giysileri

mağazazı varsa, bulunduğunuz yerde gidin bakın derim. ben dün akşam gittim, kot pantolon aldım, yarı fiyatına düşmüş 47 liraya aldım. ama modeli çok güzel, likralı. bir çok yerde aramıştım ama bulamamıştım.

üst kıyafetlerde de yeni sezonlar hariç, 20 lira ve 30 lira sabit fiyat ve güzel modeller var.

çok doğru söyledin akpak cım, adamlarla ancak bebek yapılıyor, gerisinde Allah kolaylık versin bizlere

kızlar ne çok şeyler almışsınız yaa valla alıveriş iştahı geldiii zemuszemus
eşimi aradım bebe tekstilinde çalışıyo bişiyler al getir bebeğe battaniye felan dedim zıbın getiricekmiş zemuszemus battaniyeler yeni çıkıcak onları bekliyom dedii :)) yaa olanlardan getir dedim esmaaa işim var senle uğraşamıcam dedi

cnm biz de esimle bitane turuncu citcitli yazlik gisi aldik o kadar gerisini ben alldim tek veya annemle su cinsiyeti ogrensek esimle alis veris yapcam kızlar sapkalar varya bebis icin yeni dogunca koyuyulu onlardan da 3 veya 4 almak lazim kulaklari arkada olsun diye veya soguksa uusutmesin diye lazim

Günaydın kızlar nasılsınız ?
Hava bulutlu insanının yataktan kalkası gelmiyor :)
Üzerimde bir mahurluk var .
Bacaklarınıza kramp giriyormu sizinde ? Uykudan uyandıracak kadar sşddetli oluyor

gunaydın kızlar... bugun ewde olmıcam aksam donerım sızlere sevgılerrr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…