2010 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar nasılsınız ?
Hava bulutlu insanının yataktan kalkası gelmiyor :)
Üzerimde bir mahurluk var .
Bacaklarınıza kramp giriyormu sizinde ? Uykudan uyandıracak kadar sşddetli oluyor

hava bulutlu ama serinliği harika
sel afetleri yüzünden yağmur yağmasına sevinemedim çok severim yağmuru aslında
benimde bir iki kere kramp girdi uyandırıyor tabii

nerden aldın yarencim...?

valla esmacım ben alışveriş yapmayı seven bir erkek görmedim şimdiye kadar.. eşimin her türlü kıyafetini ben alırım.. o derece uyuz oluyor alışverişe:mymeka:

çok doğru söyledin akpak cım, adamlarla ancak bebek yapılıyor, gerisinde Allah kolaylık versin bizlere

ne komiksin ya..alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
güldürebildiysem ne mutlu bana yerimseniben

Canım benimkide öyle kızma boşuna.Aynı toptan kesilmişler seninkiyle.Bi defa gittik alışverişe uflaya puflaya yaniklava:

biz mi erkekleri anlamakta zorluk çekiyoruz acaba, çok mu şey istiyoruz ki :mymeka:

güldürebildiysem ne mutlu bana yerimseniben

biz mi erkekleri anlamakta zorluk çekiyoruz acaba, çok mu şey istiyoruz ki :mymeka:

aslında ben alışverişe yalnız çıkmaktan çok daha hoşlanır oldum.. ya da bir kız arkadaşımla.. oflayan puflayan bir adamla hiç zevki çıkmıyor..

kızlar belki inanmicanniz ama ben alis veristen sikilirim esim sikilmaz bana da bisi almaya gitsek dene bak baska sec diye akıl verir ben bek bisi alirken dusunmeyi sevmem cunku ben esimden hic sikayeci dilim alis veris konusunda

valla esmacım ben alışveriş yapmayı seven bir erkek görmedim şimdiye kadar.. eşimin her türlü kıyafetini ben alırım.. o derece uyuz oluyor alışverişe:mymeka:

aslında benimki normalde kalabalık olunca deliriyo insanlar çarpıp itip kakıp geçiyo ya birini dövücek en sonunda :)

kızlar belki inanmicanniz ama ben alis veristen sikilirim esim sikilmaz bana da bisi almaya gitsek dene bak baska sec diye akıl verir ben bek bisi alirken dusunmeyi sevmem cunku ben esimden hic sikayeci dilim alis veris konusunda

ne güzel kız işte

Canım eşinin kıymetini bil valla.Ne güzel

ya ne güzel hamile kıyafetleri var özendim hepsine valla:CüvCüv:
bu arada doktorumun sekteri aradı üçlü tarama testlerimizin sonuçları çıkmış herşey normalmişhihoyyyt
darısı sonuç bekleyenlerin başına inşaallah hep güzel haberler veririz birbirimize:Saruboceq:

gözün aydın canımm cinsiyeti bellimiydi senin

ttp://www.bebemdunyasi.com/?title=aziz_bebe_inter_ribana_erkek_bebek_besli_takim&b=94112/5634#tab kızlar aziz bebeye bi bakin neler var su takim hosuma giti

havvacım çok sağol canıma.s.
esmacım benim nasip olursa kızım olucak canım:asigim:

sağlıklı sırhatlı hayırlı evlat olsun inş. kızın şu senin avatardaki kız gibi olsun şepşekerrr
bende ruyamda kız görüyorum hep ama c.tesi belli olur inş.

sağlıklı sırhatlı hayırlı evlat olsun inş. kızın şu senin avatardaki kız gibi olsun şepşekerrr
bende ruyamda kız görüyorum hep ama c.tesi belli olur inş.

amin canım ya ALLAH razı olsun aynı duaları bende hepimizin için ediyorum inanki....:Saruboceq:
hayırlı olsun canım erkek kız farketmez cumartesiye az kaldı doya doya bak yavruna...

amin canım ya ALLAH razı olsun aynı duaları bende hepimizin için ediyorum inanki....:Saruboceq:
hayırlı olsun canım erkek kız farketmez cumartesiye az kaldı doya doya bak yavruna...

amin dualar ortak hayatımm inş. vatana millete anasına babasına hayırlı evlatlar olsunlarr yavrularımızz sağlıklı eli ayağı düzgün olsun inşaallahh

ayy kızz ben hastaneye gittiğim için usg ekranında bebeği hiç görmedim göstermiyolarr ilk kez görücemm inş. :CüvCüv: :sm_cool: heyecanlanıyorummm m

insallah gorursun tatlım bebisini bende haftaya persembe kısmetse gitmek istiyorum once randevu alcam hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…