gunaydın kızlar... bugun ewde olmıcam aksam donerım sızlere sevgılerrr opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar nasılsınız ?
Hava bulutlu insanının yataktan kalkası gelmiyor :)
Üzerimde bir mahurluk var .
Bacaklarınıza kramp giriyormu sizinde ? Uykudan uyandıracak kadar sşddetli oluyor
kızlar hamile kıyafeti için,
Hamile | Hamile Giyim | HellKlar | Hamile Giysileri
mağazazı varsa, bulunduğunuz yerde gidin bakın derim. ben dün akşam gittim, kot pantolon aldım, yarı fiyatına düşmüş 47 liraya aldım. ama modeli çok güzel, likralı. bir çok yerde aramıştım ama bulamamıştım.
üst kıyafetlerde de yeni sezonlar hariç, 20 lira ve 30 lira sabit fiyat ve güzel modeller var.
kızlar ne çok şeyler almışsınız yaa valla alıveriş iştahı geldiii zemuszemus
eşimi aradım bebe tekstilinde çalışıyo bişiyler al getir bebeğe battaniye felan dedim zıbın getiricekmiş zemuszemus battaniyeler yeni çıkıcak onları bekliyom dedii :)) yaa olanlardan getir dedim esmaaa işim var senle uğraşamıcam dedi
çok doğru söyledin akpak cım, adamlarla ancak bebek yapılıyor, gerisinde Allah kolaylık versin bizlere
güldürebildiysem ne mutlu bana yerimsenibenne komiksin ya..alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
Canım benimkide öyle kızma boşuna.Aynı toptan kesilmişler seninkiyle.Bi defa gittik alışverişe uflaya puflaya yaniklava:
güldürebildiysem ne mutlu bana yerimseniben
biz mi erkekleri anlamakta zorluk çekiyoruz acaba, çok mu şey istiyoruz ki :mymeka:
valla esmacım ben alışveriş yapmayı seven bir erkek görmedim şimdiye kadar.. eşimin her türlü kıyafetini ben alırım.. o derece uyuz oluyor alışverişe:mymeka:
kızlar belki inanmicanniz ama ben alis veristen sikilirim esim sikilmaz bana da bisi almaya gitsek dene bak baska sec diye akıl verir ben bek bisi alirken dusunmeyi sevmem cunku ben esimden hic sikayeci dilim alis veris konusunda
kızlar belki inanmicanniz ama ben alis veristen sikilirim esim sikilmaz bana da bisi almaya gitsek dene bak baska sec diye akıl verir ben bek bisi alirken dusunmeyi sevmem cunku ben esimden hic sikayeci dilim alis veris konusunda
ya ne güzel hamile kıyafetleri var özendim hepsine valla:CüvCüv:
bu arada doktorumun sekteri aradı üçlü tarama testlerimizin sonuçları çıkmış herşey normalmişhihoyyyt
darısı sonuç bekleyenlerin başına inşaallah hep güzel haberler veririz birbirimize:Saruboceq:
havvacım çok sağol canıma.s.
esmacım benim nasip olursa kızım olucak canım:asigim:
sağlıklı sırhatlı hayırlı evlat olsun inş. kızın şu senin avatardaki kız gibi olsun şepşekerrr
bende ruyamda kız görüyorum hep ama c.tesi belli olur inş.
amin canım ya ALLAH razı olsun aynı duaları bende hepimizin için ediyorum inanki....:Saruboceq:
hayırlı olsun canım erkek kız farketmez cumartesiye az kaldı doya doya bak yavruna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?