2010 Şubat Anneleri

ya kızlar o kadar heycanli o kadar mutlu gidiyoruz doktora birde bebeyimizi 2 dakika goremiyoruz kadin doktoruma o erkek doktoru sikayet edip sizde annesiniz cocugunuzu gormek sizce kim istemez dicem vala doktora patlicam nedir cektigim ya su doktorlardan 2 defa gitim cocugumuzu 2 saniye gostermediler paraya gelince hemen aliyolar valaklava:

selam şirin anneler bugün nasılsınız.
biz iyiyiz teyzeleri dün bir kaç kez ani kalkışlarda tansiyonum düştü başım döndü ama bu haftada bu çok normalmiş.dün internetten takip ettiğim bi site var orada baktımda ani kalkışlardan,merdiven, küvet iniş çıkışlarında dikkat edin yazıyor.birde ayakkabılarınızı düz seçin diye de bi öneride bulunmuş.ama allah yardım ediyor hamilelere düşsekde hep popo üstü düşüyormuşuz.akannehir yinede hiç birimiz düşmeyelim.cuma yada cumartesi de benim 4lü test sonuçlarım belli olacak.2li testim güzel çıkmıştı sağlaması olarak sadece 4lü yapsak yeter dedi drum sonuçları alıncada gidicem dra bidaha görelim oğluşumuzu.

ay ne sinir yaa değiştir doktorunu hep özelden git hem göstermesinlerrr

canım tansiyon düşmesi normalmiş evet ama dikkat etmek gerekiyo
hadi inş. sonuçlarında güzel çıkarr

gözün aydın canım. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.

kızlar, böyle durumlarda neden şikayet etmiyorsunuz anlamıyorum. ben olsam kesin bi şikayet dilekçesi yazardım, yoksa da yetkili birine mutlaka şikayet ederdim. hakkınızı arayın bence. bankadan bir kızı benimle seviyeli konuşmadığı için şikayet ettim, hemen dönüş yaptılar. yine aynı şekilde büyük ve güvenilir bir markette ürün taze olmadığı için şikayet dilekçesi yazdım.
bence herkes işini iyi yapmalı, eğer ben de işimi iyi yapmıyorsam, benim müşterilerim de beni şikayet etsin diye düşünüyorum ben.

canım tansiyon düşmesi normalmiş evet ama dikkat etmek gerekiyo
hadi inş. sonuçlarında güzel çıkarr

saol canım amin.bekliyoruz bakalım.
aay sel uyarısı yapmışlar kocaelinde.hay allah havalar serinleyecek derken bide bu sel baskınları çıktı.dün tekirdağdaki olaylara çok üzüldüm.

evet cnm ya istanbulda seler altindaymis allah yardim etsin herkeze dilerim cok kotu durumya allah kimseyin esini cocugunu aylesini ayirmasin ondan dileyim ya

kızlar bu aralar düğün ,nişan vs olayı olupta benim gibi kıyafet derdine düşenler varsa aranızda bendende tavsiye polo garage varya aslında pahalıdır polo ama %70 indirim var ve süper abiyeler var.60-100 arası ama çook kaliteli ve çok güzel ben atladım valla normalde 250 den aşağı bulmak zor.aklınızda olsun.

evet cnm ya istanbulda seler altindaymis allah yardim etsin herkeze dilerim cok kotu durumya allah kimseyin esini cocugunu aylesini ayirmasin ondan dileyim ya

melek kız kardeşim gebzede ve onların iş yerininde alt katları tahli ediyorlarmış sizin orayada geliyor yağmur.istanbul anadolu yakası güllük gülistanlık ama avrupa yakası gerçekten fena haldeymiş Allah yardımcıları olsun çok zor.

evet cnm ya hava cok kapali burda da allah yardimci olsun alt kata olan insanlara biz 2 katayiz cnm allah korusun hepimizi

slm kızlar.. ben geldim..
bugün kontrolümüz var, cinsiyeti kesinleştiricez bakalım..
3 lü testimizde çıktı laboratuardaki doktor sonuçlar temiz gözünüz aydın dedi, ama bakalım bizim doktorumuz ne diyecek :)

hoşgeldin.hadi bakalım bugün öğrenicez yani cinsiyetini, gözün aydın bak temiz çıkmış sonuçlar.bende c.tesi alıcam 4lünün sonuçlarını umarım herşey yolundadır.

hoşgeldin.hadi bakalım bugün öğrenicez yani cinsiyetini, gözün aydın bak temiz çıkmış sonuçlar.bende c.tesi alıcam 4lünün sonuçlarını umarım herşey yolundadır.

saol canım,
umarım senin de 4 lü sonuçlarında iyidir..
bu arada doktorumuz bize kız dedi, ama 1 hafta sonra gel tahlil sonuçlarıyla ozaman bir daha bakarız kesinleştiririz dedi.. ben alıştım hep kızım diye seviyorum valla :))))

baktınızmı kızlar tum sayfalara bakin besik olan 4 sayfa var uyuku setleride var

hadi gözünüzü aydın canım.

ay hepsi de çok güzeller canım yaaa

hadi gözünüzü aydın canım.

saol canım ::)

bende bakıyorum, süper şeyler var yaa..
ama ben bembeyaz yatak odası takımı isityorum şimdilik.. kız olursa yani..
perdesi halısı duvarı renkli olucak zaten.. takımda sade beyaz olsun dedim.. şimdilik aklımda bu var, bakalım sonra ne düşünürüm :)

kızlar hersey cok ucuz ya bebek arabalari hersey super herkez bi baksin derim vala herseyi inceliyorum hosuma giti cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…