insallah gorursun tatlım bebisini bende haftaya persembe kısmetse gitmek istiyorum once randevu alcam hastaneden
ya kızlar o kadar heycanli o kadar mutlu gidiyoruz doktora birde bebeyimizi 2 dakika goremiyoruz kadin doktoruma o erkek doktoru sikayet edip sizde annesiniz cocugunuzu gormek sizce kim istemez dicem vala doktora patlicam nedir cektigim ya su doktorlardan 2 defa gitim cocugumuzu 2 saniye gostermediler paraya gelince hemen aliyolar valaklava:
selam şirin anneler bugün nasılsınız.
biz iyiyiz teyzeleri dün bir kaç kez ani kalkışlarda tansiyonum düştü başım döndü ama bu haftada bu çok normalmiş.dün internetten takip ettiğim bi site var orada baktımda ani kalkışlardan,merdiven, küvet iniş çıkışlarında dikkat edin yazıyor.birde ayakkabılarınızı düz seçin diye de bi öneride bulunmuş.ama allah yardım ediyor hamilelere düşsekde hep popo üstü düşüyormuşuz.akannehir yinede hiç birimiz düşmeyelim.cuma yada cumartesi de benim 4lü test sonuçlarım belli olacak.2li testim güzel çıkmıştı sağlaması olarak sadece 4lü yapsak yeter dedi drum sonuçları alıncada gidicem dra bidaha görelim oğluşumuzu.
ya ne güzel hamile kıyafetleri var özendim hepsine valla:CüvCüv:
bu arada doktorumun sekteri aradı üçlü tarama testlerimizin sonuçları çıkmış herşey normalmişhihoyyyt
darısı sonuç bekleyenlerin başına inşaallah hep güzel haberler veririz birbirimize:Saruboceq:
ya kızlar o kadar heycanli o kadar mutlu gidiyoruz doktora birde bebeyimizi 2 dakika goremiyoruz kadin doktoruma o erkek doktoru sikayet edip sizde annesiniz cocugunuzu gormek sizce kim istemez dicem vala doktora patlicam nedir cektigim ya su doktorlardan 2 defa gitim cocugumuzu 2 saniye gostermediler paraya gelince hemen aliyolar valaklava:
canım tansiyon düşmesi normalmiş evet ama dikkat etmek gerekiyo
hadi inş. sonuçlarında güzel çıkarr
kızlar hamile kıyafeti için,
Hamile | Hamile Giyim | HellKlar | Hamile Giysileri
mağazazı varsa, bulunduğunuz yerde gidin bakın derim. ben dün akşam gittim, kot pantolon aldım, yarı fiyatına düşmüş 47 liraya aldım. ama modeli çok güzel, likralı. bir çok yerde aramıştım ama bulamamıştım.
üst kıyafetlerde de yeni sezonlar hariç, 20 lira ve 30 lira sabit fiyat ve güzel modeller var.
evet cnm ya istanbulda seler altindaymis allah yardim etsin herkeze dilerim cok kotu durumya allah kimseyin esini cocugunu aylesini ayirmasin ondan dileyim ya
slm kızlar.. ben geldim..
bugün kontrolümüz var, cinsiyeti kesinleştiricez bakalım..
3 lü testimizde çıktı laboratuardaki doktor sonuçlar temiz gözünüz aydın dedi, ama bakalım bizim doktorumuz ne diyecek :)
hoşgeldin.hadi bakalım bugün öğrenicez yani cinsiyetini, gözün aydın bak temiz çıkmış sonuçlar.bende c.tesi alıcam 4lünün sonuçlarını umarım herşey yolundadır.
slm kızlar.. Ben geldim..
Bugün kontrolümüz var, cinsiyeti kesinleştiricez bakalım..
3 lü testimizde çıktı laboratuardaki doktor sonuçlar temiz gözünüz aydın dedi, ama bakalım bizim doktorumuz ne diyecek :)
yataklar & beşikler | bebek arabası, mama sandalyesi, bebek oto koltuğu kızlar ya bi bakin suraya cok ucuz karyolalar besikler var
hadi gözünüzü aydın canım.
Yataklar & Beşikler | Bebek arabası, Mama sandalyesi, Bebek oto koltuğu kızlar ya bi bakin suraya cok ucuz karyolalar besikler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?