2010 Şubat Anneleri

doremi gözün aydın canım darısı şeker yüklemesine inşallahhhh.... hepimizin iyi çıkar kızlar umarım şeker....

kızlar zibinlkara bakin ay 18 tl ye 6 li kız icin pembe var cok tatli sonra 11 parca cok sik yine 34 tl 16 parca her rengi var 75 ti ama herseyi var

herkese selamm.
arkadaşlar vardı şimdi gittiler size bi bkayım dedim.
doremi sana yazamammıştım.kızın olcekmiş,hadi hayırlı olsun,saglıkla kucagına al.sonuçlarında temiz.oh işte ne keyif dimi...

doremi gözün aydın canım darısı şeker yüklemesine inşallahhhh.... hepimizin iyi çıkar kızlar umarım şeker....

canım bana dün şeker yüklemesi yapıldı...
doktorum erken yaptı, ailemde şeker hastası olduğu için, benden de biraz şüphelenmişti belirtilerden sende erken yapalım dedi, normalde 6. ayda yapıyoruz dedi.. ama benim anladığım kadarıyla o sonuçlarımda temiz, bakalım doktorum ne diycek bugün onlar içinde.

herkese selamm.
arkadaşlar vardı şimdi gittiler size bi bkayım dedim.
doremi sana yazamammıştım.kızın olcekmiş,hadi hayırlı olsun,saglıkla kucagına al.sonuçlarında temiz.oh işte ne keyif dimi...

saol canım benim.. Allaha çok şükür iyi şimdilik herşey..
bakalım bugünde cinsiyeti kesinleştirsinde daha bi rahat olucam :)))

slm kızlar nasılsınız? biz doktordan geldik. 4 lü test için kan verdik. cuma sonuçlar çıkacak. umarım temiz çıkar sonuçlarımız. doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi. 190 gr. olmuş bebiş. gözler oluşmuş. böbreklerine baktı sorun yok dedi. kalbi incelemek için henüz erken dedi. onu ilerleyen haftalarda bakacağız dedi. el parmaklarını saydı tammış. kol ve bacak boylarını ölçtü. haftasına göre normal dedi.bebeğin pozisyonu ancak bu ölçümleri yapmak için uygunmuş. 15 günlük aralıklarla görüşeceğiz dedi. her geldiğinizde bebeğin pozisyonuna uygun organlarını daha detaylı inceleyeceğiz dedi. herşey yolundaymış özetle. çok uzattım galiba. test sonucumuzda iyi çıkar inşallah. cumaya kadar beklemek zorundayız.

gözün aydın canım
hadi gözün aydın canım
selam kızlar....
slm canım

inşallah ii çıkar canım testlerin.

maaşaallah bebeğine, umarım hep böyle güzel gider..
ne mutlu :)

gözün aydın canım...inş test sonuçlarında iyi çıkıcak

kızlar bişi danışıcam ben 2li testi özelde yaptırdım.riskli çıkınca ordaki doktor 4lü test yapacaz dedi.3lüyü hastanede yaptırdım temiz çıknca doktor gerek yok dedi. şimdi kararsızım özele gidip 4lüyü yaptırayımmı .kararsız kaldım ne dersiniz aranızda 4 lü yaptırmıycak var mı?

kızlar ya, ben geçen hafta bebeğin hareketlerini çok güzel hissediyordum, dönmesini falan, sabahtan akşama kadar pıtpıt yapıyodu bana içerden.ama haftasonundan beri çok az hareket ediyor. sanki sürekli uyuyor da, anne endişelenme diye, gün içinde 1 -2 defacık az bişe pıt pıt yapıyor. Böyle bir durumu olan varmı? endişelenmeye başladım artık. haftasonunda temizlik, alışveriş uğraştım, yoruldum. ondan mı oldu acaba diyorum.

2. bebeği bekleyenler, normal bir durum mu?

yarın 4.30 da dr'a gideceğim, inş kötü bişey yoktur,dua edin bana..(

Doremi gözün ayın canım. ınşallh şeker sonucuda iyi çıkmıştır. Bu arada ben de Balıkesir'liyim. Ankara'da yaşıyorum ama :))

aynen gülşahcım ben de çok heyecanlıyım, yarın ben de dr'da olacağım. inş iyi haberlerle döneriz.
inş sen de artık cinsiyetini öğrenebilirsin.

kotu bisi yoktur cnm hareketlerini kısmis tir uyuyodur belki benimki 2 gundur da cok hareketlendi mesela canını sıkma tatlım sen

benim doktorum 4 lü test yapmıyor canım..
o yüzden bende yaptırmıycam.. 3 lüyü yeterli görüyor galiba, bugün gttiğimde tam anlamıyla sorarım artık.

geçen gün bende öyleydim.. gün boyu hiç hissetmedim.. deli oldum..
ertesi gün başladım konuşmaya.. tatlı tatlı :)) şimdi her konuştuğumda hemen tepki veriyor, ben burdayım diyor sanırım .:) konuşmayı denedin mi sende:?
sanırım bazen pozisyonuna bağlı hissetmeyebiliyormuşuz endişelenme canım :)

Fatoşcum 4'lü zaten 3'lü yerine yapılıyor. Bence 3'lü yapıldıysa 4'lüye gerek yok. 4'lü de 3 teste ilave bir tane de hormon bakılıyormuş. Bana 3'lü yerine 4'lü yapılmıştı.

aynen gülşahcım ben de çok heyecanlıyım, yarın ben de dr'da olacağım. inş iyi haberlerle döneriz.
inş sen de artık cinsiyetini öğrenebilirsin.

ayy inş hayatım bide bu ay ayrı bi heyecan ve stres var oruç tuttum 20 gündür bakalım durum ne...
cinsiyetinide gösterir heralde artık küçük yaramaz...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…