doremi gözün aydın canım darısı şeker yüklemesine inşallahhhh.... hepimizin iyi çıkar kızlar umarım şeker....
herkese selamm.
arkadaşlar vardı şimdi gittiler size bi bkayım dedim.
doremi sana yazamammıştım.kızın olcekmiş,hadi hayırlı olsun,saglıkla kucagına al.sonuçlarında temiz.oh işte ne keyif dimi...
gözün aydın canımya ne güzel hamile kıyafetleri var özendim hepsine valla:CüvCüv:
bu arada doktorumun sekteri aradı üçlü tarama testlerimizin sonuçları çıkmış herşey normalmişhihoyyyt
darısı sonuç bekleyenlerin başına inşaallah hep güzel haberler veririz birbirimize:Saruboceq:
hadi gözün aydın canımslm kızlar.. ben geldim..
bugün kontrolümüz var, cinsiyeti kesinleştiricez bakalım..
3 lü testimizde çıktı laboratuardaki doktor sonuçlar temiz gözünüz aydın dedi, ama bakalım bizim doktorumuz ne diyecek :)
slm canımselam kızlar....
slm kızlar nasılsınız? biz doktordan geldik. 4 lü test için kan verdik. cuma sonuçlar çıkacak. umarım temiz çıkar sonuçlarımız. doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi. 190 gr. olmuş bebiş. gözler oluşmuş. böbreklerine baktı sorun yok dedi. kalbi incelemek için henüz erken dedi. onu ilerleyen haftalarda bakacağız dedi. el parmaklarını saydı tammış. kol ve bacak boylarını ölçtü. haftasına göre normal dedi.bebeğin pozisyonu ancak bu ölçümleri yapmak için uygunmuş. 15 günlük aralıklarla görüşeceğiz dedi. her geldiğinizde bebeğin pozisyonuna uygun organlarını daha detaylı inceleyeceğiz dedi. herşey yolundaymış özetle. çok uzattım galiba. test sonucumuzda iyi çıkar inşallah. cumaya kadar beklemek zorundayız.
slm kızlar nasılsınız? biz doktordan geldik. 4 lü test için kan verdik. cuma sonuçlar çıkacak. umarım temiz çıkar sonuçlarımız. doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi. 190 gr. olmuş bebiş. gözler oluşmuş. böbreklerine baktı sorun yok dedi. kalbi incelemek için henüz erken dedi. onu ilerleyen haftalarda bakacağız dedi. el parmaklarını saydı tammış. kol ve bacak boylarını ölçtü. haftasına göre normal dedi.bebeğin pozisyonu ancak bu ölçümleri yapmak için uygunmuş. 15 günlük aralıklarla görüşeceğiz dedi. her geldiğinizde bebeğin pozisyonuna uygun organlarını daha detaylı inceleyeceğiz dedi. herşey yolundaymış özetle. çok uzattım galiba. test sonucumuzda iyi çıkar inşallah. cumaya kadar beklemek zorundayız.
kızlar bişi danışıcam ben 2li testi özelde yaptırdım.riskli çıkınca ordaki doktor 4lü test yapacaz dedi.3lüyü hastanede yaptırdım temiz çıknca doktor gerek yok dedi. şimdi kararsızım özele gidip 4lüyü yaptırayımmı .kararsız kaldım ne dersiniz aranızda 4 lü yaptırmıycak var mı?
kızlar ya, ben geçen hafta bebeğin hareketlerini çok güzel hissediyordum, dönmesini falan, sabahtan akşama kadar pıtpıt yapıyodu bana içerden.ama haftasonundan beri çok az hareket ediyor. sanki sürekli uyuyor da, anne endişelenme diye, gün içinde 1 -2 defacık az bişe pıt pıt yapıyor. Böyle bir durumu olan varmı? endişelenmeye başladım artık. haftasonunda temizlik, alışveriş uğraştım, yoruldum. ondan mı oldu acaba diyorum.
2. bebeği bekleyenler, normal bir durum mu?
yarın 4.30 da dr'a gideceğim, inş kötü bişey yoktur,dua edin bana..(
kızlar bişi danışıcam ben 2li testi özelde yaptırdım.riskli çıkınca ordaki doktor 4lü test yapacaz dedi.3lüyü hastanede yaptırdım temiz çıknca doktor gerek yok dedi. şimdi kararsızım özele gidip 4lüyü yaptırayımmı .kararsız kaldım ne dersiniz aranızda 4 lü yaptırmıycak var mı?
aynen gülşahcım ben de çok heyecanlıyım, yarın ben de dr'da olacağım. inş iyi haberlerle döneriz.
inş sen de artık cinsiyetini öğrenebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?