az biraz konuşuyorum ama genelde karnım falan ağrıdığında, uslu dur oğlum diyorum:) konuşmak istiyorum ama,tam olarak nasıl konuşacağımı bilmiyorum aslında...
ayy inş hayatım bide bu ay ayrı bi heyecan ve stres var oruç tuttum 20 gündür bakalım durum ne...
cinsiyetinide gösterir heralde artık küçük yaramaz...:))
kızlar bişi danışıcam ben 2li testi özelde yaptırdım.riskli çıkınca ordaki doktor 4lü test yapacaz dedi.3lüyü hastanede yaptırdım temiz çıknca doktor gerek yok dedi. şimdi kararsızım özele gidip 4lüyü yaptırayımmı .kararsız kaldım ne dersiniz aranızda 4 lü yaptırmıycak var mı?
ayyy kızlar yarın bu saatlarde doktorda olcam allah kısmet ederse
çok heycanlıyım yaa
kızlar ya, ben geçen hafta bebeğin hareketlerini çok güzel hissediyordum, dönmesini falan, sabahtan akşama kadar pıtpıt yapıyodu bana içerden.ama haftasonundan beri çok az hareket ediyor. sanki sürekli uyuyor da, anne endişelenme diye, gün içinde 1 -2 defacık az bişe pıt pıt yapıyor. Böyle bir durumu olan varmı? endişelenmeye başladım artık. haftasonunda temizlik, alışveriş uğraştım, yoruldum. ondan mı oldu acaba diyorum.
2. bebeği bekleyenler, normal bir durum mu?
yarın 4.30 da dr'a gideceğim, inş kötü bişey yoktur,dua edin bana..(
kızlar bişi danışıcam ben 2li testi özelde yaptırdım.riskli çıkınca ordaki doktor 4lü test yapacaz dedi.3lüyü hastanede yaptırdım temiz çıknca doktor gerek yok dedi. şimdi kararsızım özele gidip 4lüyü yaptırayımmı .kararsız kaldım ne dersiniz aranızda 4 lü yaptırmıycak var mı?
bence yaptırma bişey çıkmadı çok şükür gerek duyulsaydı doktorlar söylerdi muhakka.benim doktorda 4 lüye gerek yok dedi.yaptırmayacagım rahat ol.
ay.hadi inşallah bişey çıkmaz.hemde şu cinsiyeti ögrenir gelirsin.senide merak ediyoruz..
canım bende artık çok net hissediyorum.hatta tekmeliyo.ama bu sürekli olmuyo yani merak etme.bi gün oluyo sert bi tekme hissediyorum.ertesi gün sagdan sola geçiyo hafif hissediyorum.bunlar bu haftalarda normal.sende sorunsuz gelirsin umarım.gör bakalım oglunu.benim damada selam söyle:gitme:
ay inş. yarın cinsiyetnide öğrenirsin
canım.
ay.hadi inşallah bişey çıkmaz.hemde şu cinsiyeti ögrenir gelirsin.senide merak ediyoruz..
öle yapacam papatyacım.
yarencim bende diyomki oynamıyo ama.
annesinin bi tanesi kuzusu seni verene kurban olayım annem seni çok seviyorum ben senin ağzını yiyeyim kuzucum anasının babasının canı gibi bende böle konuşuyom kuzumla teyzesi.
:))) ne güzel yaaa..
ben birde güzel yüzlü kızım diyorum,, minik ayaklı vs.. onun heryerini seviyorum..
resmen tekme atıyo elimle hissediyorum artık.. elimi koyunca daha çok hissediyorum ben.. birde eşim hissetse oda ne kadar mutlu olcak ama bekliyoruz işte çok sabırsızlanıyo, eşim konuşmasını da bilmiyo daha.. sadece karnımı seviyo,, ay çok komikiz yaw :)))))))))))))))
ayyy papatya hissediyormusun nekadar sevindim canım.
darısı bana inş.
tekmeliyormu bayagı kızın yani.
gülşahçım yarencim güzel haberlerle gelin canlarım yarın inşallah.
slm kızlar nasılsınız? biz doktordan geldik. 4 lü test için kan verdik. cuma sonuçlar çıkacak. umarım temiz çıkar sonuçlarımız. doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi. 190 gr. olmuş bebiş. gözler oluşmuş. böbreklerine baktı sorun yok dedi. kalbi incelemek için henüz erken dedi. onu ilerleyen haftalarda bakacağız dedi. el parmaklarını saydı tammış. kol ve bacak boylarını ölçtü. haftasına göre normal dedi.bebeğin pozisyonu ancak bu ölçümleri yapmak için uygunmuş. 15 günlük aralıklarla görüşeceğiz dedi. her geldiğinizde bebeğin pozisyonuna uygun organlarını daha detaylı inceleyeceğiz dedi. herşey yolundaymış özetle. çok uzattım galiba. test sonucumuzda iyi çıkar inşallah. cumaya kadar beklemek zorundayız.
sorma canım bizde öle valla.bazen sırf kızdırmak için diyomki şuram ağırıyo hem senin çocuğun yüzünden diyom bizimki hemen duyuyonmu çocuğum deyip başlıyo konuşmaya valla bizde çok komikiz.
Yaa ben daha hissedemiyorum galiba... Nasıl bişey bu tekmeler çok net hissediliyor mu yani. Bazengıdıklanıyormuşgibi oluyorum ama daha hiç öyle net hissedemedim. Sizce normal mi.Biz 20. Haftaya baladık artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?