2010 Şubat Anneleri

az biraz konuşuyorum ama genelde karnım falan ağrıdığında, uslu dur oğlum diyorum:) konuşmak istiyorum ama,tam olarak nasıl konuşacağımı bilmiyorum aslında...

az biraz konuşuyorum ama genelde karnım falan ağrıdığında, uslu dur oğlum diyorum:) konuşmak istiyorum ama,tam olarak nasıl konuşacağımı bilmiyorum aslında...

bakben şöyle konuşuyorum mesela... kaydirigubbakcemile3
canım kızııııım,
ben seni çok seviyorum..
sen bizim herşeyimizsin..
hadi bakalım hareket etde sevindir anneni..
bitanem benim..

gibi laflarla mest ediyorum onu galiba :)))))))))))) çünkü hemen başlıyo hareket etmeye.. çok şaşırıyorum
ay kafayı yedim herhalde ben :)))))))))
:kedi: utandım

ayy inş hayatım bide bu ay ayrı bi heyecan ve stres var oruç tuttum 20 gündür bakalım durum ne...
cinsiyetinide gösterir heralde artık küçük yaramaz...:))

ay inş. yarın cinsiyetnide öğrenirsin
canım.

bende nasıl konuşacagımı bilmiyorum
oğluşum falan diyorum ya inş. duyuyordur beni.

bence yaptırma bişey çıkmadı çok şükür gerek duyulsaydı doktorlar söylerdi muhakka.benim doktorda 4 lüye gerek yok dedi.yaptırmayacagım rahat ol.

ayyy kızlar yarın bu saatlarde doktorda olcam allah kısmet ederse
çok heycanlıyım yaa

ay.hadi inşallah bişey çıkmaz.hemde şu cinsiyeti ögrenir gelirsin.senide merak ediyoruz..

canım bende artık çok net hissediyorum.hatta tekmeliyo.ama bu sürekli olmuyo yani merak etme.bi gün oluyo sert bi tekme hissediyorum.ertesi gün sagdan sola geçiyo hafif hissediyorum.bunlar bu haftalarda normal.sende sorunsuz gelirsin umarım.gör bakalım oglunu.benim damada selam söyle:gitme:

doremi cucus anladım canlarım.yaptırmıycam bende aynı korkuları yaşamak istemiyom hastanedki doktora özellikle sordum amniosenteze gerek varmı dedim.yok temiz sonuçların dedi yapmtırmıycam.benim kuzum sağlıklı.rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin hepimize.
yarencim bence bişi yoktur tatlım endişelenme nasıl konuşucan sev onu annesi.

canım bende ikili test yaptırdım. temiz çıkınca üçlüye gerek yok dedi doktor. 4 lüyü yapacağız dedi. dün gittiğimizdede doktor. 4 lü testin onun için önemli olduğunu söyledi. ikili testten daha ucuz ama ona göre daha önemli bi test olduğunu söyledi. sadece ikili testteki gibi down sendromunu olasılığını değil bebek doğduktan sonra oluşabilecek rahatsızlıkların gelişim geriliğinin habecisi olcağını söyledi. bu yüzden yaptırmamı istedi. sonucu aldığında bir dahaki kontroü bekleme sonuca bakalım negatif çıkarsa bir sonraki konrolüne gelirsin allah korusun pozitif çıkarsa amniyosentez yapılır onun sonucunun çıkmasıda 2-3 hafta alıyor çünkü dedi canım.

ayyy papatya hissediyormusun nekadar sevindim canım.
darısı bana inş.
tekmeliyormu bayagı kızın yani.

öle yapacam papatyacım.
yarencim bende diyomki oynamıyo ama.
annesinin bi tanesi kuzusu seni verene kurban olayım annem seni çok seviyorum ben senin ağzını yiyeyim kuzucum anasının babasının canı gibi bende böle konuşuyom kuzumla teyzesi.

:))) ne güzel yaaa..
ben birde güzel yüzlü kızım diyorum,, minik ayaklı vs.. onun heryerini seviyorum..
resmen tekme atıyo elimle hissediyorum artık.. elimi koyunca daha çok hissediyorum ben.. birde eşim hissetse oda ne kadar mutlu olcak ama bekliyoruz işte çok sabırsızlanıyo, eşim konuşmasını da bilmiyo daha.. sadece karnımı seviyo,, ay çok komikiz yaw :)))))))))))))))

sorma canım bizde öle valla.bazen sırf kızdırmak için diyomki şuram ağırıyo hem senin çocuğun yüzünden diyom bizimki hemen duyuyonmu çocuğum deyip başlıyo konuşmaya valla bizde çok komikiz.

ayyy papatya hissediyormusun nekadar sevindim canım.
darısı bana inş.
tekmeliyormu bayagı kızın yani.

valla bayagı tekme atıyokaydirigubbakcemile2bu biraz cadı çıktı.ellerimi artık ayaklarımı bi degiyo karnıma.sagdan sola geçerken bile elini ayagına sürte sürte geçiyo.ay bazen hazırlıksız oluyorum basıyorum çıglıgıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biz de öyle valla. bu işin acemisiyiz iyice. ne güzel seviyormuşsunuz anacım bebişleri. takla atmaları lazım o kadar sevgiye..:)

bizim babamızda da hayır yok, ama biraz gelişme var, artık 'lan' demiyo, 'oğlumuz' diyo. doğana kadar alışacak baba olmaya inş. :))

Yaa ben daha hissedemiyorum galiba... Nasıl bişey bu tekmeler çok net hissediliyor mu yani. Bazengıdıklanıyormuşgibi oluyorum ama daha hiç öyle net hissedemedim. Sizce normal mi.Biz 20. Haftaya baladık artık.

Canım ne güzel haberlerle gelmişsin.Gözün aydın.inşallah test sonucun da iyi çıkar.

Fatoşçum benim doktorum 3lü yaptırdığı için istemedi 4lüyü.Ama senin içine ne siniyosa onu yap.Gönlünün rahatlığı en önemlisi tatlım.

sorma canım bizde öle valla.bazen sırf kızdırmak için diyomki şuram ağırıyo hem senin çocuğun yüzünden diyom bizimki hemen duyuyonmu çocuğum deyip başlıyo konuşmaya valla bizde çok komikiz.

ay ne güzle ya o zamam galiba topikçe komikiz biz...:roflol:

Yaa ben daha hissedemiyorum galiba... Nasıl bişey bu tekmeler çok net hissediliyor mu yani. Bazengıdıklanıyormuşgibi oluyorum ama daha hiç öyle net hissedemedim. Sizce normal mi.Biz 20. Haftaya baladık artık.

ayy biz seninle aynıymışız. bakarsın efeler aynı gün doğar, ne güzel olur..canım o gıdıklanmalardan sonra arada bir de tekme atıyorlar.. bende şimdiye kadar 3 defa oldu. sayıyorum artık :)) acele etme, senin efe de başlar bu haftalarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…