- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
gülşahçım yarencim güzel haberlerle gelin canlarım yarın inşallah.
Yaa ben daha hissedemiyorum galiba... Nasıl bişey bu tekmeler çok net hissediliyor mu yani. Bazengıdıklanıyormuşgibi oluyorum ama daha hiç öyle net hissedemedim. Sizce normal mi.Biz 20. Haftaya baladık artık.
Yarencim, gülşahçım iyi haberlerinizi bekliyoruz canım
Yarencim, gülşahçım iyi haberlerinizi bekliyoruz canım
benimkide hareketli kızlar acaba kız midir ama hareketleri erken baslayan bebek erkek olur mus benim 15 hafta da hareketlerim baslamisti :uhm:
benimkide hareketli kızlar acaba kız midir ama hareketleri erken baslayan bebek erkek olur mus benim 15 hafta da hareketlerim baslamisti :uhm:
limoncum yaptırmıycam canım genelde 3 lüyü yapmayan doktorlar istemiş 4lüyü.
2. hamileliğini yaşayanlara bi sorum olcak..
ne zaman eşler de hissetmeye başlıycak, yani kaçıncı haftadan sonra?
bu arada papatyacım senin erkek değil miydi benmi yanlış hatırlıyorumm acaba?
kuaförüm yüzük falı baktı hani alyansı sallıyosun ya ondan :))
erkek çıktı haber bekliyo yarın mutlaka ara dedi hahaha çok eğlenceli yaa
canım nasıl rahat edeceksen öyle yap tatlım. Ben sadece doktorun anlattıklarını sana aktardım .her doktor farklı takip ediyor arkadaşım. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin güzelim.
ben ilk kızımda hareketleri tekmeleri falan.geç hissettim.bu daha hareketli net hissediyorum.benim zeyno böyle bu haftalarda anca hafif hafif olurdu.bu fena....
benim koca 5,5-6 aya yakın kocalar ellerini karnına koyunca hissetmeye başlarlar.benimki öyle olmuştu.şimdi kendimiz zor çözüyoruz daha.onlar biraz daha bekleyecek..zemuszemus
canım ben başka doktora gitmiştim o bana kesin erkek demişti.ama kendi doktorum kesin kız dedi.deli karı pipi diye bize kordon göstermiş.yani bazi doktorlar çözemiyo.ikinciside kızkaydirigubbakcemile2
canım ben başka doktora gitmiştim o bana kesin erkek demişti.ama kendi doktorum kesin kız dedi.deli karı pipi diye bize kordon göstermiş.yani bazi doktorlar çözemiyo.ikinciside kızkaydirigubbakcemile2
kızlar ne çok şeyler almışsınız yaa valla alıveriş iştahı geldiii zemuszemus
eşimi aradım bebe tekstilinde çalışıyo bişiyler al getir bebeğe battaniye felan dedim zıbın getiricekmiş zemuszemus battaniyeler yeni çıkıcak onları bekliyom dedii :)) yaa olanlardan getir dedim esmaaa işim var senle uğraşamıcam dedi
ya ne güzel hamile kıyafetleri var özendim hepsine valla:CüvCüv:
bu arada doktorumun sekteri aradı üçlü tarama testlerimizin sonuçları çıkmış herşey normalmişhihoyyyt
darısı sonuç bekleyenlerin başına inşaallah hep güzel haberler veririz birbirimize:Saruboceq:
slm kızlar.. ben geldim..
bugün kontrolümüz var, cinsiyeti kesinleştiricez bakalım..
3 lü testimizde çıktı laboratuardaki doktor sonuçlar temiz gözünüz aydın dedi, ama bakalım bizim doktorumuz ne diyecek :)
kızlar bişi danışıcam ben 2li testi özelde yaptırdım.riskli çıkınca ordaki doktor 4lü test yapacaz dedi.3lüyü hastanede yaptırdım temiz çıknca doktor gerek yok dedi. şimdi kararsızım özele gidip 4lüyü yaptırayımmı .kararsız kaldım ne dersiniz aranızda 4 lü yaptırmıycak var mı?
bende sana erkek demiştim canım hadi bakalım.
ayy biz seninle aynıymışız. bakarsın efeler aynı gün doğar, ne güzel olur..canım o gıdıklanmalardan sonra arada bir de tekme atıyorlar.. bende şimdiye kadar 3 defa oldu. sayıyorum artık :)) acele etme, senin efe de başlar bu haftalarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?