2010 Şubat Anneleri

Yaa ben daha hissedemiyorum galiba... Nasıl bişey bu tekmeler çok net hissediliyor mu yani. Bazengıdıklanıyormuşgibi oluyorum ama daha hiç öyle net hissedemedim. Sizce normal mi.Biz 20. Haftaya baladık artık.

doktorlar 22 haftaya kadar hissedilmeyebilir diyolar zaten.

ayy benim oğluşumda henüz tekmelemiyo beni niyekine acaba.arada sırada içimden bir kelebek uçuyomuş gibi oluyo,bazende pıt pıt atıyo o kadar.erkekler dahamı sakin oluyo acaba kıslara göre kaydirigubbakcemile3

benimkide hareketli kızlar acaba kız midir ama hareketleri erken baslayan bebek erkek olur mus benim 15 hafta da hareketlerim baslamisti :uhm:

2. hamileliğini yaşayanlara bi sorum olcak..
ne zaman eşler de hissetmeye başlıycak, yani kaçıncı haftadan sonra?

bu arada papatyacım senin erkek değil miydi benmi yanlış hatırlıyorumm acaba?

benimkide hareketli kızlar acaba kız midir ama hareketleri erken baslayan bebek erkek olur mus benim 15 hafta da hareketlerim baslamisti :uhm:

canım bende öyle duymuştum ama benim arkadaşım neredeyse 5,5 aylıkken hissetti ilk hareketini ve oğlu oldu, yani hiç belli olmuyor,,
ve zayıf kadınlar daha erken hissedermiş diye okumuştum netten..

limoncum yaptırmıycam canım genelde 3 lüyü yapmayan doktorlar istemiş 4lüyü.

canım nasıl rahat edeceksen öyle yap tatlım. ben sadece doktorun anlattıklarını sana aktardım .her doktor farklı takip ediyor arkadaşım. allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin güzelim.

kuaförüm yüzük falı baktı hani alyansı sallıyosun ya ondan :))
erkek çıktı haber bekliyo yarın mutlaka ara dedi hahaha çok eğlenceli yaa

2. hamileliğini yaşayanlara bi sorum olcak..
ne zaman eşler de hissetmeye başlıycak, yani kaçıncı haftadan sonra?

bu arada papatyacım senin erkek değil miydi benmi yanlış hatırlıyorumm acaba?

ben ilk kızımda hareketleri tekmeleri falan.geç hissettim.bu daha hareketli net hissediyorum.benim zeyno böyle bu haftalarda anca hafif hafif olurdu.bu fena....

benim koca 5,5-6 aya yakın kocalar ellerini karnına koyunca hissetmeye başlarlar.benimki öyle olmuştu.şimdi kendimiz zor çözüyoruz daha.onlar biraz daha bekleyecek..zemuszemus

canım ben başka doktora gitmiştim o bana kesin erkek demişti.ama kendi doktorum kesin kız dedi.deli karı pipi diye bize kordon göstermiş.yani bazi doktorlar çözemiyo.ikinciside kızkaydirigubbakcemile2

alla alla..
bak sen şu doktora :)
olsun canım sağlıklı sıhatli olsunda cinsiyet farketmez..

bu arada eşim 5,5 - 6 ayı duyunca çok üzülcek ((

canım ben başka doktora gitmiştim o bana kesin erkek demişti.ama kendi doktorum kesin kız dedi.deli karı pipi diye bize kordon göstermiş.yani bazi doktorlar çözemiyo.ikinciside kızkaydirigubbakcemile2

papatya'cım sana bişey sorucam; eşimde bende kız bebek istiyorduk hamile kalmadan önce şu çin takvimine göre uyguladık benim ve internetin hesaplamalarına göre 28 yaşında mayıs ayında hamile kaldım son adet tarihim 5 mayıs.ama şu an 29 yaşındayım.yani tüm ısrarlarımla kız olacaktı.kocacığımdan özür diliyorum sizlerin huzurunda ayy bu ay yapamayız erkek, hadi tamam bu ay kız diye adamın kafasını şişirmiştim :kedi:
ama şimdi bana doktorum ısrarla erkek diyor habire bana pipi gösteriyor ekranda, yok diyorum o pipi değil kordondur dr bana inat 4lü test yaptırdı orada belli olur kızmı erkek mi dedi.
ayy çok kızıyorum aslında kendime bu kadar kız olması için ısrar ettiğim için.allahda beni cezalandırdı heralde ayları ve yaşımı birbirine soktu :bbo: sağlıklı olsun önceliğimiz bu artık.
acaba seninde dediğin gibi drların karıştırma ihtimali yüksek mi.hani makineler çok teknolojik ya.yinede hata oranı varmıdır -tatlicadiarzu-

valla tatlım herşey öyle pahalıki
bizim chicoda bir tandıık var
allahtan çoğu onun sayesinde alındı
yoksa can dayanmaz
yavaş yavaş anca
bakıyorum hangi sitede hangi ürün indirimde ben orada

hayırlı olsun canım
bakalım benim test pazartesi allah hepimizin yardımcısı olsun

gözün aydın canım
cinsiyet kesinleşince bizide bilgilendir
off artık darısı başımıza bizim yaramazda bir gösterse:gitme:

tatlım benim doktorda 4lü yapmıyor 2li ve 3lü dedi
bende allah korusun bir problem olmazsa 3lü de 4lü yaptırmayacagım

bende sana erkek demiştim canım hadi bakalım.

bana ne dedin kaydirigubbakcemile3 bana ne dedin sositososito

5.5 6 cok cnm bizim kiler gecen gece tanisti bir birile tepiklerle hemde minik melegimizin tepikleri babayi korkutu

Bizim bu Efe'cikler büyünce de bu kadar yavaş olurlar mı dersin?? Ben hiç sanmıyorum genelde Efe adındaki ufaklıklar çok zıpır oluyor. Eşim zaten "benden akıllı uslu birşey çıkmaz hiç bekleme, bu çocuk zır deli olacak" diyor.
Şimdilik keyfini çıkartayım ozaman yaramazın hareketsizliğinin

kızlar ne çok kaynatmışsınız işlerim vardı giremedim topiğee oku oku bitmiyo yaaaa
limonn test yaptırmışsın inş. iyi çıkıcakk
doremi canım gözün aydın cinsiyeti belli olmuşş
off okudum bisürü sayfa hepsi gitti aklımdan heppiniz iyisiiz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…