2010 Şubat Anneleri

merhaba,
bende yeni katıldım aranıza 02 şubatta doğum yapacam bir aksilik olmazsa.şimdilik bir sorunum yok.
doktorumdan da memnunum.

gözün aydın canım
cinsiyet kesinleşince bizide bilgilendir
off artık darısı başımıza bizim yaramazda bir gösterse:gitme:

inşaallah canım. bugün kesinleşir inşaallah kız olduğu..
kızım diye seviyorum çünkü, çok alıştım :)
opuyorumnanaktan

doremi canım gözün aydın cinsiyeti belli olmuşş
off okudum bisürü sayfa hepsi gitti aklımdan heppiniz iyisiiz inş..

iyiiz canımsen nasılsın?
bakalım bugün cinsiyetimiz kesinlik kazanacak inşaallah teyzesi
zemuszemus

valla tatlım herşey öyle pahalıki
bizim chicoda bir tandıık var
allahtan çoğu onun sayesinde alındı
yoksa can dayanmaz
yavaş yavaş anca
bakıyorum hangi sitede hangi ürün indirimde ben orada

ne güzel bende chicoda bi kaç bişiy alıcam
zaten eşim bebecide çalışıyor kuzenimde eşinin bebe atölyesi var onlardan imal fiyatına alıcam inş. bi öğreneyimdee
valla kuzenim bi tane tulum verdi ona bakıp bakıp seviyom :) çok güzel duygular anneme diyorumki anne ya ben şimdi annemi olucammm yaa ben doğurayım sen ikimizede bak diomm :))

amin canım inşallah. bir an önce cuma gelsede rahatlasam. şimdi cumaya kadar saçma sapan rüyalar görür dururum artık. rabbim hayırlısını kısmet etsin hepimize...

canım benim bebek arkası dönük duruyo.benim kendi doktorum 12.haftalıkken kıza benziyo emin degilim dedi.
ben 15.haftalıkken başka bi doktora gittim o bana erkek dedi eminmisiniz dedim evet dedi.bebegimin bacakları açıktı ama arkası dönüktü.kordonu pipi sanımış.ben sizden başka kimseye erkek demedim.çünkü içim rahat degildi arkası dönüktü kordonla karıştırabilir diye bana kendi doktorum erkek demedikçe kimseye söylemeyecegim dedim.
17.haftamda kendi doktoruma gittim ve baktı hiç çıkıntı yok %100 kız dedi.benim doktor iyi bi doktor.baştan ne dediyse hep çıkar.zaten erkek deseydi.adam bi ilk yaşayacaktı sanırım.hep tutturmuş çünkü..hatta ordan çıktım bi doktora daha gittim oda kesin kız dedi.

bende ilk kızımda çin takvimi tuttu.kız çıkıyordu.bu bebgimde erkek çıkıyordu bda kız.bunda tutmadı.bence doktoruna güven canım.ne dediyse dogrudur.

5.5 6 cok cnm bizim kiler gecen gece tanisti bir birile tepiklerle hemde minik melegimizin tepikleri babayi korkutu

canım sen çok erken hissetmişsin hatta eşin bile hissetmiş CADIARZU
ben daha anca rahim kasılmalarımı fark edebiliyorum
çokta zayıfım aslında
ama ben bebek hareketleri dışarıdan daha geç fark ediliyor diye biliyordum
yanılıyorum snaırım
sen çok şanslısın
darısı bizlerin başına inşallah :Saruboceq:

merhaba,
bende yeni katıldım aranıza 02 şubatta doğum yapacam bir aksilik olmazsa.şimdilik bir sorunum yok.
doktorumdan da memnunum.

hoşgeldin canım aramıza
allah saglıkla melegini kucagına almayı nasip etsin

doremii iyiym canım çok şükür inş. öğrenirsin cinsiyetinii
kıpır kıpır oynasın usg bakılırken inş.

Valla nım ben bunu daha önc de yazmıştım.Ben Doktor nevra'nın sitesinde bir bilgi okumuştum hamile kaldıktan sonra ve orada özetle şöyle diyordu;

1- Son adetten sonra tam yumurtlama gününe kadar hiç ilişkiye girmezsen
2- ve tam yumurtlama günü ya da yumurtlamadan sonraki 1- 2 gün içinde ilişkiye girersen
bebeğin erkek olma ihtimali çok yüksekmiş.
Bu bilgiler tam bana uyuordu.
Orada bir kaç ayrıntı daha var. Mesela yemek düzeni ve genel olarak kadınların cinsel ilişkide tatmin olup olmamalar ile ilgili.
Bu bilgilerin hepsini okuyunca ben bebeğimin erkek olcağından emindim diyebilirim.

Sen de eğer tam yumurlama günü yaptıysan bebişi erkek olma ihtimali çoook yüksek.

Ankara'da sırf cinsiyet belirlemek için çalışan bir doçent bile varmış.

nurcanerdem hoşgeldin aramızaa canım hayırlı olsun bebeğin cinsiyeti bellimi ne kadarlık

5.5 6 cok cnm bizim kiler gecen gece tanisti bir birile tepiklerle hemde minik melegimizin tepikleri babayi korkutu

hayır ben tekmeleri hissetmesinden bahsediyorum.anca o zaman babalar ellerini degdiginde hissedebilir.ttepki olabilir canım.nede olsa artık duyabiliyorlar minikler

merhaba,
doktorumdan da memnunum.

hoşgeldin canım aramıza,bende 2 şubat istiyorum dogumu.bakalım ne zaman olacak.

bende ilk kızımda çin takvimi tuttu.kız çıkıyordu.bu bebgimde erkek çıkıyordu bda kız.bunda tutmadı.bence doktoruna güven canım.ne dediyse dogrudur.[/QUOTE]

evet bendede anlaşılan tutmadı.druma çok güveniyorum memnunumda.hayırlısıyla gelsin oğluşum.

merhaba,
doktorumdan da memnunum.

hoş geldin canım. 2 şubatta doğuracaklar çoğalıyor benim de inşallah şubatta doğacak mink oğlum erken süpriz yapmazsa tabii :))

evet canım bizde ilk yumurtlama günü ilişkiye girmiştik ki yumurta kalitesi düşmesin diye.sanırım bizimkinin erkek olduğu kesinleşti yalan çıktı bu çin takvimide.
saol bilgilerin için ayrıca.

selam millet...daha yeni üye oldum ben..çocuğumun cinsiyeti erkekmiş bugun öğrendim..çok sevinçliyim

bizim geçen ayki resmimiz buydu teyzoşlar

oooo canım senin bu mink çok ehli keyif olacak galiba:)) Koluuda başının altına atmış ki yatıyor . Gel keyfim gel :))

Bizm ki de elini çenesine yaslamış düşünüyor gibi duruyordu. Hani ruh ve sinir hastaıkları hastanesinde Rodin'in bir heykeli var ya aynı onun gibi. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…