- 4 Eylül 2009
- 25
- 12
- 613
gözün aydın canım
cinsiyet kesinleşince bizide bilgilendir
off artık darısı başımıza bizim yaramazda bir gösterse:gitme:
doremi canım gözün aydın cinsiyeti belli olmuşş
off okudum bisürü sayfa hepsi gitti aklımdan heppiniz iyisiiz inş..
merhaba,
bende yeni katıldım aranıza 02 şubatta doğum yapacam bir aksilik olmazsa.şimdilik bir sorunum yok.
doktorumdan da memnunum.
merhaba,
bende yeni katıldım aranıza 02 şubatta doğum yapacam bir aksilik olmazsa.şimdilik bir sorunum yok.
doktorumdan da memnunum.
valla tatlım herşey öyle pahalıki
bizim chicoda bir tandıık var
allahtan çoğu onun sayesinde alındı
yoksa can dayanmaz
yavaş yavaş anca
bakıyorum hangi sitede hangi ürün indirimde ben orada
kızlar ne çok kaynatmışsınız işlerim vardı giremedim topiğee oku oku bitmiyo yaaaa
limonn test yaptırmışsın inş. iyi çıkıcakk
doremi canım gözün aydın cinsiyeti belli olmuşş
off okudum bisürü sayfa hepsi gitti aklımdan heppiniz iyisiiz inş..
papatya'cım sana bişey sorucam; eşimde bende kız bebek istiyorduk hamile kalmadan önce şu çin takvimine göre uyguladık benim ve internetin hesaplamalarına göre 28 yaşında mayıs ayında hamile kaldım son adet tarihim 5 mayıs.ama şu an 29 yaşındayım.yani tüm ısrarlarımla kız olacaktı.kocacığımdan özür diliyorum sizlerin huzurunda ayy bu ay yapamayız erkek, hadi tamam bu ay kız diye adamın kafasını şişirmiştim :kedi:
ama şimdi bana doktorum ısrarla erkek diyor habire bana pipi gösteriyor ekranda, yok diyorum o pipi değil kordondur dr bana inat 4lü test yaptırdı orada belli olur kızmı erkek mi dedi.
ayy çok kızıyorum aslında kendime bu kadar kız olması için ısrar ettiğim için.allahda beni cezalandırdı heralde ayları ve yaşımı birbirine soktu :bbo: sağlıklı olsun önceliğimiz bu artık.
acaba seninde dediğin gibi drların karıştırma ihtimali yüksek mi.hani makineler çok teknolojik ya.yinede hata oranı varmıdır -tatlicadiarzu-
5.5 6 cok cnm bizim kiler gecen gece tanisti bir birile tepiklerle hemde minik melegimizin tepikleri babayi korkutu
merhaba,
doktorumdan da memnunum.
papatya'cım sana bişey sorucam; eşimde bende kız bebek istiyorduk hamile kalmadan önce şu çin takvimine göre uyguladık benim ve internetin hesaplamalarına göre 28 yaşında mayıs ayında hamile kaldım son adet tarihim 5 mayıs.ama şu an 29 yaşındayım.yani tüm ısrarlarımla kız olacaktı.kocacığımdan özür diliyorum sizlerin huzurunda ayy bu ay yapamayız erkek, hadi tamam bu ay kız diye adamın kafasını şişirmiştim :kedi:
ama şimdi bana doktorum ısrarla erkek diyor habire bana pipi gösteriyor ekranda, yok diyorum o pipi değil kordondur dr bana inat 4lü test yaptırdı orada belli olur kızmı erkek mi dedi.
ayy çok kızıyorum aslında kendime bu kadar kız olması için ısrar ettiğim için.allahda beni cezalandırdı heralde ayları ve yaşımı birbirine soktu :bbo: sağlıklı olsun önceliğimiz bu artık.
acaba seninde dediğin gibi drların karıştırma ihtimali yüksek mi.hani makineler çok teknolojik ya.yinede hata oranı varmıdır -tatlicadiarzu-
5.5 6 cok cnm bizim kiler gecen gece tanisti bir birile tepiklerle hemde minik melegimizin tepikleri babayi korkutu
merhaba,
doktorumdan da memnunum.
merhaba,
doktorumdan da memnunum.
Valla nım ben bunu daha önc de yazmıştım.Ben Doktor nevra'nın sitesinde bir bilgi okumuştum hamile kaldıktan sonra ve orada özetle şöyle diyordu;
1- Son adetten sonra tam yumurtlama gününe kadar hiç ilişkiye girmezsen
2- ve tam yumurtlama günü ya da yumurtlamadan sonraki 1- 2 gün içinde ilişkiye girersen
bebeğin erkek olma ihtimali çok yüksekmiş.
Bu bilgiler tam bana uyuordu.
Orada bir kaç ayrıntı daha var. Mesela yemek düzeni ve genel olarak kadınların cinsel ilişkide tatmin olup olmamalar ile ilgili.
Bu bilgilerin hepsini okuyunca ben bebeğimin erkek olcağından emindim diyebilirim.
Sen de eğer tam yumurlama günü yaptıysan bebişi erkek olma ihtimali çoook yüksek.
Ankara'da sırf cinsiyet belirlemek için çalışan bir doçent bile varmış.
Canım hoş geldin.merhaba,
doktorumdan da memnunum.
bizim geçen ayki resmimiz buydu teyzoşlar
bizim geçen ayki resmimiz buydu teyzoşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?