bizim geçen ayki resmimiz buydu teyzoşlar
doremii iyiym canım çok şükür inş. öğrenirsin cinsiyetinii
kıpır kıpır oynasın usg bakılırken inş.
merhaba,
bende yeni katıldım aranıza 02 şubatta doğum yapacam bir aksilik olmazsa.şimdilik bir sorunum yok.
doktorumdan da memnunum.
merhaba,
bende yeni katıldım aranıza 02 şubatta doğum yapacam bir aksilik olmazsa.şimdilik bir sorunum yok.
doktorumdan da memnunum.
bizim geçen ayki resmimiz buydu teyzoşlar
selam millet...daha yeni üye oldum ben..çocuğumun cinsiyeti erkekmiş bugun öğrendim..çok sevinçliyim
kız bu erkek gibi duruyor.. geçen de bi hayli inceleyip, anlamamıştık. kordon bağı kafa karıştırmıştı :) neyse belli olcak inş yarın ak mı kara mı? kendimden çok seni merak ediyorum canım, cinsiyetini öğreneceksin ya :))
selam millet...daha yeni üye oldum ben..çocuğumun cinsiyeti erkekmiş bugun öğrendim..çok sevinçliyim
hoşgeldin canım aramıza hayırlı sağlıklı olsun oğluşun
kızlar ben kaçtım
kontrol vakti geldi.. heyecanlıyım :)
öpüldünz
derinderen canım gözün aydın herşeyin yolunca olmasına sevindim canım kocaman olmuş kız maşallah.
doremi hayırlı haberlerle gel inş.
kızlar merhaba nasılsınız bugun gecmısı cok okuyamdım doktora gıdenler varsa guzel haberlerle gelır ınsallha yenı katılanlarda hosgeldıkler ben de yarın gıdecektım doktora bugun gıttım dayanamayıp bebsım 254 gram olmus cok saglıklı dedı doktor teyzesı yıne cok hareketlı bu sefer bacak arasını tam actı gosterdı pıpıyı 21.haftada gel ayrıntılı ultrosanda ınceleyelım dedı 4 lu test hakkında bısey soylemedı dogum ucretlerını ogrendım normal 800 sezertan 1250 tl esımde cok dedı bundan ucuz hastanede yok gıbı gelıyor bana ancak devlet hastanelerı var oraya da gıtmek ıstemıyorum.
aksamada mısafırım var yemek yapmakla ugrasıyorum bende haberler boyle
kızlar ben kaçtım
kontrol vakti geldi.. heyecanlıyım :)
öpüldünz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?