2010 Şubat Anneleri

Kızlar ya ıstabul'da bebek odası satılan yerler nereleri? Eşimle birlikte gelip ıstanbu'dan mı baksak diye düşünüyoruz bazen? Hem de küçük bir tatil yaparız. Yardımcı olabilir msiniz??

Canım gözün aydın İnşallah biz de böyle güzel haberlerle geliriz ama beiizm kontrolümüze daha var teyzesi. Bu arada hangi hastane burası fiyatları ucuz bile bence

kızlar ben kaçtım
kontrol vakti geldi.. heyecanlıyım :)
öpüldünz

Canım hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerle gel a.s.

ben kaçtım kızlar görüşürüz yarın

kız, senin iş ne güzel valla, kendi işin gibi. istediğin saatte gelip, istediğin saatte gidiyorsun galiba,kimse bişey demiyor mu :))

neyse biz de ramazan dolayısı ile 5 te çıkıyoruz, ben de çıkayım artık, hadi hayırlı iftarlar olsun, şekerler..

Kızlar ya İstabul'da bebek odası satılan yerler nereleri? Eşimle birlikte gelip İstanbu'dan mı baksak diye düşünüyoruz bazen? Hem de küçük bir tatil yaparız. Yardımcı olabilir msiniz??

Canım otoban üzerinde Mahmutpaşa'da Masko, mobilyacılar çarşısı var. Bir de Eyüp Demirkapı tarafında Modessa var benim bildiklerim bu kadar. Ama çok çeşit var. Tavsiyem internetten araştır nasıl bi şey istediğin kafanda şekillensin.Yoksa alamadan dönebilirsin Hepsi o kadar güzel ki

selam millet...daha yeni üye oldum ben..çocuğumun cinsiyeti erkekmiş bugun öğrendim..çok sevinçliyim
hayırlı olsun canım hoş geldin aramıza.
merhaba,
bende yeni katıldım aranıza 02 şubatta doğum yapacam bir aksilik olmazsa.şimdilik bir sorunum yok.
Doktorumdan da memnunum.
hayırlı olsun canım hoş geldin aramıza.
bu arada kızlar ben cıkıyorum ıyı aksamlra kendınıze ve bebıslere ıyı bakın

canım gözün aydım bebişin iimiş büyümüş yesin onu teyzesi.

Teşekkür ederim canım. Gerçekten internetten baka baka gözlerin döndü artık Hepsi birbirinden farklı ve şirin. İnsan ne alacağını şaşırıyor.

Gözün aydın canım maşallah çok güzel büyümüş bebişin annesi..:ecrin_bebek:
Biz en son 16. haftamızda görmüştük 145 gramdı ne kadar hızlı büyüyorlar maşallah..
Doğum ücretleri gerçekten fazla ben doktorumdan henüz öğrenmedim ama 1500 tl diye duymuştum..Belki ssk, emekli sandığı vs. belli bir kısmını karşılıyordur..

tatlım benim gittiğim hastanede sezeryan saglık güvencen varsa 300 yoksa 840 tl haberin ola
erkekinde hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5
darısı başıma

Kızlar ya İstabul'da bebek odası satılan yerler nereleri? Eşimle birlikte gelip İstanbu'dan mı baksak diye düşünüyoruz bazen? Hem de küçük bir tatil yaparız. Yardımcı olabilir msiniz??

kesinlikle eyüpte demirkapıyı ziyaret etmelisin
muhteşem mobilyalar var
fiyatlar 1700-3000 arası

gözün aydın olsun ogluşun.maşallah.

bizim geçen ayki resmimiz buydu teyzoşlar

ay canım maşallah ya nazar değmesin elinide ensesine koymuş..
İnşallah cinsiyetinide öğrenirsin canım..

merhaba,
bende yeni katıldım aranıza 02 şubatta doğum yapacam bir aksilik olmazsa.şimdilik bir sorunum yok.
doktorumdan da memnunum.

Merhaba canım hoşgeldin. Allah evladını kucağınada almayı nasip etsin..a.s.

derinderen maşallah gelişimi çok güzel ayy ben 3 hafta oldu daha 1 haftamız var kontrole daha hiç kilo boy ölçümü yapılmadı bi 11 haftada 4 cm dedi o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…