2010 Şubat Anneleri

Bugün ara ara okudum ama işlerden fırsat bulamadım hiç yazamadım kızlar ya.
Herkese iyi akşamlar çıkıyorum birazdan. Yarın da izinliyim 3 lü taramaya gidicem belki akşama doğru bi girer bakarım neler kaynatıyorsunuz diye.
Kendinize ve meleklerinize iyi bakın kızlar :ecrin_bebek:

bu arada şimdi bi arkadaşım söyledi istanbul anadolu yakasında olanlar için söylüyorum yani atlas hastanesinde normal doğum ücretsiz sezeryan ise 550 tl miş çok iyi bu fiyatlar ssk lı için.arkadaşımın ablası orda doğum yapmış ve çook memnunmuş.kimiside avuçla para veriyor ama yüzüne bakmıyorlar ne saçma düzen .

Kızlar merhaba istanbuldaki arkadaşlarım herkes iyi inşallah.haberleri seyrettikçe moralim bozuldu geçmişi okuyamadım henüz.umarım herkes iyidir.hepinizi öpüyorum kendinize bebişlerinize dikkat edin.

kızlar merhaba istanbuldaki arkadaşlarım herkes iyi inşallah.haberleri seyrettikçe moralim bozuldu geçmişi okuyamadım henüz.umarım herkes iyidir.hepinizi öpüyorum kendinize bebişlerinize dikkat edin.

slm canım nasılsın evet şükür hepsi ii.

burda da her halki yagmur yagcak simsek sesi geliyo bazen allah yardimci olsun herkeze vala

slm canım nasılsın evet şükür hepsi ii.

Aryacım sağol hepimiz iyiyiz çok şükür.Sen nasılsın

burda da her halki yagmur yagcak simsek sesi geliyo bazen allah yardimci olsun herkeze vala

Saolun kızlar şükür iiyiyim bende.ama insanın moralleri sıfıra iniyor birsürü hayatını kaybedenler var korku filmi gibi Allah yardımcıları olsun ve yakınlarına sabır versin.herkesin iyi olmasına sevindim bundan sonra daha sık girerim özledim sizleri annemi yolcu ettim.iftar sofrası hazırlıyorum bende öpüyorum hepinizi kızlar yarın görüşürüzopuyorumnanaktan

Arkadaşlar ne olur dikkat edin kendinize. Yağmur dinmeden dışarı çıkmayın ne olur ne olmaz.Burda yaşanan felaket inşallah diğer yerlerde yaşanmaz.

istanbuldaki butun arkadaslara gecmıs olsun dıyorum allahım hepımızı bole felaketlerden korusun kızlar.bu arada yarın sabah randevum var 3lü yapılacak sımdıden heyecan bastı benı umarım hersey guzel olur allahım hepimizin yardımcısı olsun canlarımm

amin canım amin.buradada akşam 6dan beri yağıyor gökgürlüyor zaten uyarı yapılmış çok gerekmedikçe sokağa çıkmayın diye.
inşallah güzel haberlerle gelirsin stres yapma kendine yoksa bu gece bitmez.bende bak sakin sakin bekliyorum 4lü testimin sonucunu cumartesi alıcam.

evet tatlım cok hos vala bence dusunmemek lazim bile baska yerden yatak alirken fiyata ortuler falan dahil dil bunda dahil hemde 240 vala yer olsa da alsak

kızlar bugün eşimle yemekten sonra alışverişe çıktık.. daha doğrusu arabanın direksiyonunu kırdım mecbur kaldı gitmeye kaydirigubbakcemile3
2 battaniye bir alt açma seti, iki patikli pantolon, bir de pijama takımı aldık kızımıza..
kışlıklar daha gelmemiş. kışlıklar gelince tekrar çıkacağız. şimdilik yeter, sabredebilirsem tabi kaydirigubbakcemile3

Canlar merhaba.Beşiğe bayıldım tam benim istediğim gibi.Ama özelliklerini göremedim.MDF mi, boyası özel mi? dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…