2010 Şubat Anneleri

slm kızlar hayırlı geceler
kızlar sizin iştahınız nasıl benım inanılmaz açık
yemeden duramıorum artık okadar abartıyorumkı açlıktan degil keyfi yemege başladım
bişeyler atıştırmaktan çok keyif alıyorum
buna nasıl dur diebilirim nolur fikir verin şimdiden 5 kilo aldım:kedi::kedi:

cnm tek dilsin bende ayniyim cok yiyorum dedigin gibi keyiften yiyorum sanki icimde bisi var ver dedikce yiyorum vala sasiriyorum ne yiyeyim diye tum gun tatlım bende

herkese tekrar merhaba,
hoşgeldin mesajlarınız için teşekkür ederim.cinsiyeti kız en son gittiğimde söyledi doktor.resmini bile gördüm bana benziyor.bu ay sonunda tekrar gidecem ayrıntılı ulrason yapacak.bebşimin organlarını inceleyecek.

oooo sen iyisin yine ben iki hafta önce gittiğimde 4,5 -5 kilo almıştım hem ben senden gerideyim

cnm tek dilsin bende ayniyim cok yiyorum dedigin gibi keyiften yiyorum sanki icimde bisi var ver dedikce yiyorum vala sasiriyorum ne yiyeyim diye tum gun tatlım bende
aynen cnm inan ne elim ne agzım boş durmuyo ama
bişeyide itiraf etmek gerekirse hamileyken yemek yemek çok keyifliymiş:sinifsinif:
oooo sen iyisin yine ben iki hafta önce gittiğimde 4,5 -5 kilo almıştım hem ben senden gerideyim

ya cnm ben 5 kiloyu 1.5 ayda aldım yoksa normal aldıgım kilo
ama benım öncedende kilom vardı şu an 70 im 80 i bulacam sanırım
bebiş ii olsunda kilo problem degil tabi

kızlar bebek erken donlendise hangi cinsiyet olur ben hamile oldugumu adetime 8 gun falan varken ogrenmis tim kasiklarim hep agriyo du falan o ayda denemistik bebis gelcekmi diye test yaptim bi baktim hamile cikti hemen kan testi yaptirdim oda hamile cikti bizimki erken donlenme sanirim

tatlim ben 16 hafta 4 gun oldum iste aldim kilo 4 bucuk kusur bendemi cok aldim acaba hamile 59 da kaldim simdi 64 falanim yakin

bebişin hayırlı olur inş.
allah saglık sıhhat versin sanada rahat bir hamilelik :CüvCüv:

hııı anladım o zaman çok tabi
ben o kadar rahat yemek yiyemiyorum doktorum uyarıyor sürekli dikkat et çok kilo alma diye

tatlim ben 16 hafta 4 gun oldum iste aldim kilo 4 bucuk kusur bendemi cok aldim acaba hamile 59 da kaldim simdi 64 falanim yakin

ben de öyleydim doktora göre çok bana göre iyi ama ne kadar az kilo alırsan doğum da o kadar rahat oluyomuş bi da doğumdan sonra çabuk atıyosun kiloları

ben onu tam bilmiyorum ama sana bakınca içime erkek dogdu
tabi en iisini allah bilir hayırlı saglıklı olsundaopuyorumnanaktan

benim ki de hep erkek doguyo icime cnm ilk gun den beri ama bakalim ne olcak ruyamda hep erkek beyeyim varmis goruyorum bizde haftaya persembe bi cinsiyete baktiiralim diyoruz:uhm: ama ya cikmasa uzulucem cinsiyeti ne diye ben bebek gisisi alma hastasiyim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…