2010 Şubat Anneleri

haklısınn tatlımm sende şimdilik turuncu yeşil bu tarz seyler al zıbın falan çorap şapka diğerlerini sonra halledersin delikafadulden

ama şimdiye kadar ögrenmen gerekmezmiydi
yani kendınımı göstermıyor
sizmi sormadınız

melisacım o bel koruyucu bebek için bebeği artık tülbentlere sarmıyolar onu takıyosun bebeğin belini sabit tutuyo kaldırırken falan çok güzel bişey tavsiye ederimmm

benım doktorumda uyardı hızlı gittigimi söledi
hatta diyetisyene yollarım dedi

aman canım dikkat et sende benim gibisin bende hızlı gidiyorum...

erken ise erkeke olma ihtimali yüksek oluyo çünkü kızlar daha dayanıklı olduğundan daha uzun süre yaşayabiliyomuş ama erkekler daha dayanıksız
ama hayırlısı tabi artık belli olur cinsiyeti görebilirsiniz bi doktora git baksın bakalım meraktan kurtul

cnm profilimdeki bebisimin cicilerine baktin mi krem beyaz mavi beyaz pembeli her tur kiyafetimiz var kız erkek patimiz allah ne verirse ilk erkekse ikinciye kız elbiselerini saklarim artık

kızlar bugün giremedim net bozuk bizim pc ler iflas etti aldıklarımın resimlerini koyucam aklımda yoksa öptüm hepinizi iyi geceler...

evet kızlar bence de dikkat etmeliyiz kilolara ben light süt light yoğurt kullanıyorum mesela meyveyi abartmıyorum kilomu kontrol altında tutmaya çalışıyorum

ay cnm 15 haftamizda doktora gitik gitikte ne oldu sorma ya adama cinsiyet dedik da erken dedi bakmadi birde bebeyi bize 2 saniye gostermedi kilo boy bakmadi sinirime gozlerim yasardi esime bida olsem bu adama gelmem dedim bizim doktorumuz tatıldedi bende iki hafta londrada annemlerde idim boyle cnm simdi kadin doktorumuz ne dicek bakalim hem ozel gidiyorum hemde doktorlar bize 2 dakika bebeyi gostermiyo offff cok dertlıyım bu konuda iyikim dogum yurt disinda kızlar yapcam

günaydın canım nere gidiyon bakım:

sımdı geldımmm :kedi: teyzemlere gıtmıstım canım ya ıftar falan derken esım geldı aldı sonra benı baya da gec geldı anca geldım bakıyodum ve war ne yok dıye.baya aktıf bı gun olmus okumaya calısıyorum hepsını ama muhabbet tavan yıne burda walla :dance: :teytey: :teytey: :teytey:

cnm profilimdeki bebisimin cicilerine baktin mi krem beyaz mavi beyaz pembeli her tur kiyafetimiz var kız erkek patimiz allah ne verirse ilk erkekse ikinciye kız elbiselerini saklarim artık

canım ben de baktım cicilerine çok güzeller Allah kullanmayı nasip etsin inş
ben biberon falan almadım daha kıyafet alt açma gibi şeyler var da bi de bez aldık bikaç paket ama biberon bebefon gibi şeyler yok daha

doktorun işine gelmemiş bence ugraşmak istememiş
yoksa görebilirdi nese çok takma hayırlısı olsun

zeynepb naberr cnmm cinsiyetini ne zaman öğrenionnn

canım ıyıym sen napıyon nasılsın normalde pzt 3lu test ıcın gıdınce baktırcaktım ama yarında onden gıdıcem kasıklarımda batma war rahatsız ettı benı onu sorucam gıtmısken bı sorarım ıns ogrenebılırız ya senınkı bellımı. bı arkadasım kuku mu geliyo pipi mi demıstı cok gulmustum :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…