benim ki de hep erkek doguyo icime cnm ilk gun den beri ama bakalim ne olcak ruyamda hep erkek beyeyim varmis goruyorum bizde haftaya persembe bi cinsiyete baktiiralim diyoruz:uhm: ama ya cikmasa uzulucem cinsiyeti ne diye ben bebek gisisi alma hastasiyim cnm
benim ki de hep erkek doguyo icime cnm ilk gun den beri ama bakalim ne olcak ruyamda hep erkek beyeyim varmis goruyorum bizde haftaya persembe bi cinsiyete baktiiralim diyoruz:uhm: ama ya cikmasa uzulucem cinsiyeti ne diye ben bebek gisisi alma hastasiyim cnm
Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum hepinize, 2 saattir geçmişi okuyorum anca bitirdim.Sahura kalkmamama rağmen eşimin gürültüsüne uyanıyorum 2 gündür sonra da uyuyamıyorum. Aynı şey tuvalete kalktığım zaman da oluyor. Artı gündüz de uykum gelmiyor ilginç bir kadın oldum.
kurbis amniyosentez sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim canım Allah bebişine de sana da bol sağlık sıhhat versin
fatoscum Allah gönlüne göre verdi bak çok şükür çok sevindim
mydarling alışverişini okudum bel koruyucusu anne için mi yoksa bebek için mi?
benım doktorumda uyardı hızlı gittigimi söledi
hatta diyetisyene yollarım dedi
kızlar bebek erken donlendise hangi cinsiyet olur ben hamile oldugumu adetime 8 gun falan varken ogrenmis tim kasiklarim hep agriyo du falan o ayda denemistik bebis gelcekmi diye test yaptim bi baktim hamile cikti hemen kan testi yaptirdim oda hamile cikti bizimki erken donlenme sanirim
cnm profilimdeki bebisimin cicilerine baktin mi krem beyaz mavi beyaz pembeli her tur kiyafetimiz var kız erkek patimiz allah ne verirse ilk erkekse ikinciye kız elbiselerini saklarim artık
merhaba kızlar
günaydın canım nere gidiyon bakım:
cnm profilimdeki bebisimin cicilerine baktin mi krem beyaz mavi beyaz pembeli her tur kiyafetimiz var kız erkek patimiz allah ne verirse ilk erkekse ikinciye kız elbiselerini saklarim artık
ay cnm 15 haftamizda doktora gitik gitikte ne oldu sorma ya adama cinsiyet dedik da erken dedi bakmadi birde bebeyi bize 2 saniye gostermedi kilo boy bakmadi sinirime gozlerim yasardi esime bida olsem bu adama gelmem dedim bizim doktorumuz tatıldedi bende iki hafta londrada annemlerde idim boyle cnm simdi kadin doktorumuz ne dicek bakalim hem ozel gidiyorum hemde doktorlar bize 2 dakika bebeyi gostermiyo offff cok dertlıyım bu konuda iyikim dogum yurt disinda kızlar yapcam
zeynepb naberr cnmm cinsiyetini ne zaman öğrenionnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?