2010 Şubat Anneleri

ayy meleksen gerçekten ciciler çok güzel maşallah allah kullanmak nasıp etsin
sizler başlamışsınız alışverişe ne güüzel
bende başlıyım diyorum artık bunları görünce heves ettim iicealkisalkisalkis

saol kızlar onlari agustozda londraya gidince aldim annemle falan da esimle bir kac cici aldik bebeyimize londrada cok guzel seyler var kızlarya 11 ayda yine orda doktor kontrolındeyim yine baya ciciler alcam hem cinsiyet bilicem kızlar nasil mevlit icin kız elbiseleri var nasil gorseniz olursunuz beyenmekten annem kız istiyo ben bebek banyo yaptirma kuvetini ordan alcam icinde oyunca copu otura beberonlari herseyi var ve fiyati 28 sterlin kızlar tl parasi 75 tl gibi bisi galiba

inşallahh rabbim gönlüne göre versinn canım yaa bende cok kusuorum afedersinn hiçç gecmek bilmioo hele sabahlarııı benimde oğlum gelio kuzumm

zeynepcim bu gittiğinde öğrenebilirsin ben 15+4de öğrenmiştim sende 15+6sın suann öğrenirsin hadii bakalım hayırlısı öncelikle sonrada inşallah gönlündekii :1hug:

bende cok kusuyodum selin cnm ya serumlar bile yedim 15 hafta da biti allaha sukur bazen sabahlari vitamin icerken kalkiyo az midem

ne alıyosunuz kızlar ben bu aralar giremiyorum hiç bişeyden haberim de yok malesef herkes iyidir inş...
oooo neler almıyoruz ki.. en son bebek karyolası aldırıyorduum meleksene kaydirigubbakcemile3
akpak cnm yer yok kaynanalardan ayrı eve 2 veya 3 ay sonra cikcaz bebek dogana kadar
sen kaynananla mı kalıyon tatlım? sana yarın bişiler sorayım ben. şimdi eşim var
kızlarr hala mide bulantısı yaşayan varmıı
beeeennn mirmirmirmir ama eskisi kadar sık değil az az vuruyr ama yedirmiyor da kilo alamadım :çok üzgünüm:
tatlim ben 16 hafta 4 gun oldum iste aldim kilo 4 bucuk kusur bendemi cok aldim acaba hamile 59 da kaldim simdi 64 falanim yakin
çok almışsın canım ya dikkat et. benim hedefim 17 kiloda kalmak daha fazla alırsam bende kalacak çünkü.. 53 ile başladım 70 son olacak. bir de geçen gebeliğimden biliyorum, şimdiki yediklerimiz ne ki 7. aydan sonra öküz gibi yiyecez :roflol:
beyaz al canım ben çok seviyorum beyaz kıyafet... iki cinsiyete de çok masum durur. masumiyetin sembolü opuyorumnanaktan
cnm profilimdeki bebisimin cicilerine baktin mi krem beyaz mavi beyaz pembeli her tur kiyafetimiz var kız erkek patimiz allah ne verirse ilk erkekse ikinciye kız elbiselerini saklarim artık

oooo birinciyi doğurdu hanfendi ikinciyi düşünüyor :roflol: valla benim ikinciyi hiç gözüm kesmiyor. eşim birkaç tane bebek daha yapacaksak en kalitelilerini alayım diyor da ben ses etmiyorum :tomato:

inşallahh rabbim gönlüne göre versinn canım yaa bende cok kusuorum afedersinn hiçç gecmek bilmioo hele sabahlarııı benimde oğlum gelio kuzumm

ıns yarın ogrenırım bende ya cok da mrk edıyorum aslında.halen suruyomu mıde bulantıların benım 3 ayım cok zor gectı ama sımdı ıyıyım cok sukur. ıns senınde 4 ayın bıtıyo gecer yoksa cok zor boyle ya. masallah bebeklerımıze nazarlar degmesınde bız herseyı cekmeye razıyız ya gercı

hayırlı haberler olsun canım içine ferah tut

cnm benim esimde de 2 tane olsun tek kalmasin diyo bende biri 3 yasina gelince oburunu yapariz diyorum nasil olsa bebisler londrada dogdugu icin her ay mas paralari veriliyo ben calismasamda olcak bakalim bu dogucak bebise ne kadar odicekler benim sigortam var londrada her ay aylem oduyodu bebek yaparsam yararlanalim diye bende agustozda gitim doktora yazildim avukatimda isleri hazirladi bakalim ne olcak kızlar burda doguma para aliyorlar orda bebek dogunca hediye para veriyolar odasi herseyi alinsin diyekaydirigubbakcemile3

hayırlı haberler olsun canım içine ferah tut

sagol canım ıns oyle cok degıl oturur kalkarken anı hareketlerde falan cok acıyor bıcak saplanır gıbı sonra gecıyo. normal dıyolar ama aklıma takıldı ıcım rahat etmedı ıyısımı bı gıdıyım sorıyım doktor normal demeden rahatlayamıcam ben yoksa. bayan pımpırık oldum ıyıce :1no2:

benım butun oyle cın takvımı falan gıbı seylerde erkek dıyo ama ıcıme de hep kız doguyo kız ıstedıgımden heralde :) melegım saglıklı olsunda doguma kadar ogrenemesemde olur hıc onemı yok walla...

kasık agrıları şu aralar olması normal hem rahim yukarı çıkıyor yada bebegin ani hareketleri agrı yapıyor olabilir kendıne stres yapma bunlar normal bebişler için deger

bayanlar ben kacıyım yawastan yarın ewdeyım topıge dadanırım artık :) hepınıze ıyı geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…