canım ıyıym sen napıyon nasılsınnormalde pzt 3lu test ıcın gıdınce baktırcaktım ama yarında onden gıdıcem kasıklarımda batma war rahatsız ettı benı onu sorucam gıtmısken bı sorarım ıns ogrenebılırız ya senınkı bellımı. bı arkadasım kuku mu geliyo pipi mi demıstı cok gulmustum :teytey:
oooo neler almıyoruz ki.. en son bebek karyolası aldırıyorduum meleksene kaydirigubbakcemile3ne alıyosunuz kızlar ben bu aralar giremiyorum hiç bişeyden haberim de yok malesef herkes iyidir inş...
sen kaynananla mı kalıyon tatlım? sana yarın bişiler sorayım ben. şimdi eşim varakpak cnm yer yok kaynanalardan ayrı eve 2 veya 3 ay sonra cikcaz bebek dogana kadar
beeeennn mirmirmirmir ama eskisi kadar sık değil az az vuruyr ama yedirmiyor da kilo alamadım :çok üzgünüm:kızlarr hala mide bulantısı yaşayan varmıı
çok almışsın canım ya dikkat et. benim hedefim 17 kiloda kalmak daha fazla alırsam bende kalacak çünkü.. 53 ile başladım 70 son olacak. bir de geçen gebeliğimden biliyorum, şimdiki yediklerimiz ne ki 7. aydan sonra öküz gibi yiyecez :roflol:tatlim ben 16 hafta 4 gun oldum iste aldim kilo 4 bucuk kusur bendemi cok aldim acaba hamile 59 da kaldim simdi 64 falanim yakin
beyaz al canım ben çok seviyorum beyaz kıyafet... iki cinsiyete de çok masum durur. masumiyetin sembolü opuyorumnanaktanbenim ki de hep erkek doguyo icime cnm ilk gun den beri ama bakalim ne olcak ruyamda hep erkek beyeyim varmis goruyorum bizde haftaya persembe bi cinsiyete baktiiralim diyoruz:uhm: ama ya cikmasa uzulucem cinsiyeti ne diye ben bebek gisisi alma hastasiyim cnm
cnm profilimdeki bebisimin cicilerine baktin mi krem beyaz mavi beyaz pembeli her tur kiyafetimiz var kız erkek patimiz allah ne verirse ilk erkekse ikinciye kız elbiselerini saklarim artık
inşallahh rabbim gönlüne göre versinn canım yaa bende cok kusuorum afedersinn hiçç gecmek bilmioo hele sabahlarııı benimde oğlum gelio kuzumm
canım ıyıym sen napıyon nasılsınnormalde pzt 3lu test ıcın gıdınce baktırcaktım ama yarında onden gıdıcem kasıklarımda batma war rahatsız ettı benı onu sorucam gıtmısken bı sorarım ıns ogrenebılırız ya senınkı bellımı. bı arkadasım kuku mu geliyo pipi mi demıstı cok gulmustum :teytey:
bende cok kusuyodum selin cnm ya serumlar bile yedim 15 hafta da biti allaha sukur bazen sabahlari vitamin icerken kalkiyo az midem
hayırlı haberler olsun canım içine ferah tut
kızlar bende bi ara kızımın cicilerini koyayım çok güzel şeyler var
sagol canım ıns oyle cok degıl oturur kalkarken anı hareketlerde falan cok acıyor bıcak saplanır gıbı sonra gecıyo. normal dıyolar ama aklıma takıldı ıcım rahat etmedı ıyısımı bı gıdıyım sorıyım doktor normal demeden rahatlayamıcam ben yoksa. bayan pımpırık oldum ıyıce :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?