2010 Şubat Anneleri

kasık agrıları şu aralar olması normal hem rahim yukarı çıkıyor yada bebegin ani hareketleri agrı yapıyor olabilir kendıne stres yapma bunlar normal bebişler için deger

aslında bende bılıyorum ya normal seyler oldugunu gıdıp bebegımı gormek ıcın bahanem ıste bı yandan da allah baska dert vermesın :CüvCüv:

:teytey: :teytey: :teytey:

hepimiz cikalim bagli kızlar yarın kaynatırız yine iyi geceler herkeze bebişslerinize allah saglik versin arkadaslar

canım şanslısın bu konuda burada herşey paraya dayanıyo

normal canım hepimizde oluyo böyle şeyler benim doktorum da normal olur dedi rahat ol sen kafana bişey takma pozitif ol yeter

hadi kızlar herkese iyi geceler yarın görüşürüz kendinize iyi bakın olumlu düşünün daha bebişlerimizin resimlerinin cicilerini göstercez buradan dimi ama?
iyi geceler.........

bende şubat annesi olacaktım 18 şubatı tüm kalbimle bekliyordum ama bebişi kaybettim umarım siz meleklerinize kavuşursunuz

gunaydin cici anneler ya arkadaslar ben sabah uyandim karnimda kasim da falan hic agri yok normalde her sabah olurdu korktum esimide tedirgin etim bisi olmasin diye vala canımı siktim sabah sabah bisi mi var uyuyo da sesiz mi acaba diye senağlama of ya ne zor insanin bebisine bisi olcak diye korkmasi

günaydın kızlar geçmişi okudum bi sorun yok çok şükür dr. gidicekler var onlardan hayırlı haberler bekliyoruz ....

bulut bu arada başın sağolsun canım rabbim hayırlısıyla bu duyguyu en kısa zamanda yeniden yaşatsın sizlere... :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar.doktora gidecekler hayırlı haberlerle gelsinler inşallah.
bulut geçmiş olsun en kısa zamanda inşiallah tadarsın anneliği.
melekcim endişerlen me yoktur bişi canım.

günaydın kızlar,

bilgen,srpp,zeynep iyi haberlerinizi bekliyoruz kızlar..

Allah sağlıkta kavuştursun canım..

bende şubat annesi olacaktım 18 şubatı tüm kalbimle bekliyordum ama bebişi kaybettim umarım siz meleklerinize kavuşursunuz

geçmiş olsun canım. Allah sabırlar versin. rabbim bu acını unutturacak başka bir melek göndersin sana..

kızlar, size dün bebeğin hareketi az, endişeleniyorum demiştim ya, benim minik oğluşum akşam kıpır kıpırdı maşallah. Gerçekten bizim duygularımızı hissediyorlar, ne ilginç dimi. Resmen bir mucize..

Melekcim sen de benim gibisin, ama endişelenme, bişey yoktur.

ıstanbulda olanlara Allah sabırlar versin.Basına yansıyan 24 ölü,7 kayıp.. Ne büyük bir felaket yarabbim. Mübarek günde, rabbim darda bırakmasın kimseyi..

akpak, nasıl battaniye(penye,peluş,örgü..) aldım kuzum, nereden aldın, kaça aldın? ben de alacağım, bayramdan sonra inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…