kasık agrıları şu aralar olması normal hem rahim yukarı çıkıyor yada bebegin ani hareketleri agrı yapıyor olabilir kendıne stres yapma bunlar normal bebişler için deger
cnm benim esimde de 2 tane olsun tek kalmasin diyo bende biri 3 yasina gelince oburunu yapariz diyorum nasil olsa bebisler londrada dogdugu icin her ay mas paralari veriliyo ben calismasamda olcak bakalim bu dogucak bebise ne kadar odicekler benim sigortam var londrada her ay aylem oduyodu bebek yaparsam yararlanalim diye bende agustozda gitim doktora yazildim avukatimda isleri hazirladi bakalim ne olcak kızlar burda doguma para aliyorlar orda bebek dogunca hediye para veriyolar odasi herseyi alinsin diyekaydirigubbakcemile3
kimbilir ne güzeldir gösterde içimiz açılsın içim gidiyo kız cicilerine :kedi:
oglumu kız gibi giydirmessem iidirkaydirigubbakcemile3
sagol canım ıns oyle cok degıl oturur kalkarken anı hareketlerde falan cok acıyor bıcak saplanır gıbı sonra gecıyo. normal dıyolar ama aklıma takıldı ıcım rahat etmedı ıyısımı bı gıdıyım sorıyım doktor normal demeden rahatlayamıcam ben yoksa. bayan pımpırık oldum ıyıce :1no2:
Saolun kızlar şükür iiyiyim bende.ama insanın moralleri sıfıra iniyor birsürü hayatını kaybedenler var korku filmi gibi Allah yardımcıları olsun ve yakınlarına sabır versin.herkesin iyi olmasına sevindim bundan sonra daha sık girerim özledim sizleri annemi yolcu ettim.iftar sofrası hazırlıyorum bende öpüyorum hepinizi kızlar yarın görüşürüzopuyorumnanaktan
bende şubat annesi olacaktım 18 şubatı tüm kalbimle bekliyordum ama bebişi kaybettim umarım siz meleklerinize kavuşursunuz
İstanbulda olanlara Allah sabırlar versin.Basına yansıyan 24 ölü,7 kayıp.. Ne büyük bir felaket yarabbim. Mübarek günde, rabbim darda bırakmasın kimseyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?