2010 Şubat Anneleri

Günaydın Arkadaşlar!!!
Harika bir gün bugün.. Çünkü yarın doktora gidicez!!! :):gitme:
Akşam hep aklımdaydı doktor konusu ve şimdiden uyuyamamaya başladım!!! Bir de geceleri karnım çok şişiyor patlayacak gibi oluyorum koca bir uçan balon yutmuşum ve dönsem patlayacak gibi geliyor.. çok rahatsız oluyorum .. sizde böyle sorunu olan var mı.. yoksa bi tek bende mi.. ay bebişim nasıl acaba iyi midir??:kedi:

oh ne güzel... bulantılarım böyle ağır olmasa beş tane bile yapardım. bekarken niyetim öyleydi ama bulantılar bezdirdi beni. bi de londrada olsam 5 bebekle iyi para alırdım ha :roflol:
akpak, nasıl battaniye(penye,peluş,örgü..) aldım kuzum, nereden aldın, kaça aldın? ben de alacağım, bayramdan sonra inş.

canım ikisi penye, biri de böyle hafif biraz daha kalın bişi, alt açmanın içinde vardı.
penyelerin biri 12, biri 24, alt açma seti 40. biraz tuzlu gibi geldi ama fiyatları da bilmiyorum. benim eşim ilk girdiği dükkandan alır çıkar hiç gezmeyi sevmez. o yüzden ilk girdiğim bebeco'dan aldım. kaliteli ürünler aldım. 12 lira olan indirimdeydi.
ama çok ciciler canlarım ya tembellik yapmasam foto çekip koyacam da, işte

bu sırada meleksen salıncak çok güzel ama canım kaç ay kullanılıyor ki? bana çok küçük gibi geldi CADIARZU

kızlar kanal d de canlı dogum gösteriyorlar şimdi ocaka anneleri olarak
izliyoruz izlemek isteyen olursa bakın

günaydın canlar doktorlar programı var bilmem izliyormusunuz başlamış olması lazım canlı doğum vardı izlesemmi izlemesemmi bilemedim..aranızda izleyen varmı?

canım bende öle oluyorum akşamları şişiyorumm :) 6 aylık gibi :)

günaydın kızlar hepinize sağlıklı bir gün diliyorum
bulut çok üzüldüm Allah en kısa zamanda inşallah gönlünüze göre bir bebecik verir
aryacım Allah kavuştursun annene canım tez zamanda
akpak hadi güzel haberlerle gel

programı şimdi açtım ama doğum göremedim bitmiş mi?

günaydın esma ya zaten epiduraldir o doğum, nahoş kısımları sansürlerler :) ben izlicem valla

kızlar bişi sorcam bizim bebişler karnımıza çıktımı hala rahimde mi eğer rahimdeyse ne zaman çıkıra karnımıza.

günaydıınn ben programı izliyorum şimdilik bebek tutuşlarını gösteriyo doğum da sezeryanle zaten ayrıntılı göstermez herhalde gösterirse değiştiririm sanırsam.kızlar benim iki gündür yattığım yerde başım dönüyo sizde de oluyo mu?hani aniden kalksam ya da ayakta olsam neyse derim de sabah gözümü açıyorum heryer dönüyo tansiyon aleti almam lazım

mrb şubat anneleri nasılsınız.
biz çok şükür iyiyiz.

bende bebegime birşey almadım daha
almak için can atıyorum ama bekliyeyim biraz daha
.

fatoscum su anda bildiğim kadarıyla göbek deliğinin altında daha rahim..

ben de hamile kalmadan önce izlerdim ama şimdi ı ıhh
allegracım tansiyon da olur kan şekerinle alakalı bişi de olur.. bu aralar fazla yağlı tuzlu şekerli şeyler yeme

günaydın canım
bence izleme ben islemem

günaydın esma ya zaten epiduraldir o doğum, nahoş kısımları sansürlerler :) ben izlicem valla

bend eizliyorum kızlare yeni doğan bebek bakımınıda gösteriyor.

kızlar bişi sorcam bizim bebişler karnımıza çıktımı hala rahimde mi eğer rahimdeyse ne zaman çıkıra karnımıza.

cnm çıktı artık yukarıya baya diye biliyorum ben.

cnm bende de bazen oluyor.tansiyonum düşük benimde ona bağlıyorum yanlız pek dışarıya çıkma.

kızlar açtım bende başlıcak sanırım anneyi gösteriolar bencede herşeyi göstermezler eğer kötüyse kapatırız olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…