oh ne güzel... bulantılarım böyle ağır olmasa beş tane bile yapardım. bekarken niyetim öyleydi ama bulantılar bezdirdi beni. bi de londrada olsam 5 bebekle iyi para alırdım ha :roflol:cnm benim esimde de 2 tane olsun tek kalmasin diyo bende biri 3 yasina gelince oburunu yapariz diyorum nasil olsa bebisler londrada dogdugu icin her ay mas paralari veriliyo ben calismasamda olcak bakalim bu dogucak bebise ne kadar odicekler benim sigortam var londrada her ay aylem oduyodu bebek yaparsam yararlanalim diye bende agustozda gitim doktora yazildim avukatimda isleri hazirladi bakalim ne olcak kızlar burda doguma para aliyorlar orda bebek dogunca hediye para veriyolar odasi herseyi alinsin diyekaydirigubbakcemile3
akpak, nasıl battaniye(penye,peluş,örgü..) aldım kuzum, nereden aldın, kaça aldın? ben de alacağım, bayramdan sonra inş.
Günaydın Arkadaşlar!!!
Harika bir gün bugün.. Çünkü yarın doktora gidicez!!! :):gitme:
Akşam hep aklımdaydı doktor konusu ve şimdiden uyuyamamaya başladım!!! Bir de geceleri karnım çok şişiyor patlayacak gibi oluyorum koca bir uçan balon yutmuşum ve dönsem patlayacak gibi geliyor.. çok rahatsız oluyorum .. sizde böyle sorunu olan var mı.. yoksa bi tek bende mi.. ay bebişim nasıl acaba iyi midir??:kedi:
günaydın canlar doktorlar programı var bilmem izliyormusunuz başlamış olması lazım canlı doğum vardı izlesemmi izlemesemmi bilemedim..aranızda izleyen varmı?
günaydın kızlar hepinize sağlıklı bir gün diliyorum
bulut çok üzüldüm Allah en kısa zamanda inşallah gönlünüze göre bir bebecik verir
aryacım Allah kavuştursun annene canım tez zamanda
akpak hadi güzel haberlerle gel
programı şimdi açtım ama doğum göremedim bitmiş mi?
günaydın canım
bence izleme ben islemem
günaydın esma ya zaten epiduraldir o doğum, nahoş kısımları sansürlerler :) ben izlicem valla
bend eizliyorum kızlare yeni doğan bebek bakımınıda gösteriyor.
kızlar bişi sorcam bizim bebişler karnımıza çıktımı hala rahimde mi eğer rahimdeyse ne zaman çıkıra karnımıza.
günaydıınn ben programı izliyorum şimdilik bebek tutuşlarını gösteriyo doğum da sezeryanle zaten ayrıntılı göstermez herhalde gösterirse değiştiririm sanırsam.kızlar benim iki gündür yattığım yerde başım dönüyo sizde de oluyo mu?hani aniden kalksam ya da ayakta olsam neyse derim de sabah gözümü açıyorum heryer dönüyo tansiyon aleti almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?