2010 Şubat Anneleri

günaydın annişleropuyorumnanaktan
kızlar valla ben heycanlandım sanki doğurcak olan benimkaydirigubbakcemile3,ay nasıl atıyo kalbi demi ya...

ben hiç doğum izlemiyecegim
çünkü çok etkileniyorum
kimseyede sormuyorum nasıl geçtiğini.
çünkü herkesinki farklı oluyormuş.
ben buğün yürüş yaptım kızlar normal doğum yapacaklara
çok iyi geliyormuş.dokturun söylediği birşeyy

kızlar daha göbek deliğimizin üstüne çıkmadı.. henüz altında... bunu vuruşlardanda anlayabilirsiniz:)) alttan alttan vuruyo tepikleri...

yürüyüş çok önemli cnm evet.bende bu aralar aksattım kilo almaya başladım havalar soğuyunca hepten eve kapanıcaz ne yazıkki.doğumu bende izlemedim netten korktum ama dediğin gibi herkesin farklı.epidural sezeryan yapan 3 arkadaşım var 3 de pişman dr larda en çok onu öneriyorlar.genel anestesi ile doğum yapan bir arkadaşım var o yine doğursam öyle doğururum diyor.normal doğum keşke yapabilsem kendimden hiç umudum yok dr da yapamazsı çatın dar dedi.sanırım genel anestesi ile yapıcam.

günaydın kızlar .......

günaydın cnm hoşgeldin.

kızlar daha göbek deliğimizin üstüne çıkmadı.. henüz altında... bunu vuruşlardanda anlayabilirsiniz:)) alttan alttan vuruyo tepikleri...

cnm evet benim altta henüz ama hafif yükselme var sanki.iğneler batıyor bu aralar yine yukarıyamı çıkıyor acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…