yürüyüş çok önemli cnm evet.bende bu aralar aksattım kilo almaya başladım havalar soğuyunca hepten eve kapanıcaz ne yazıkki.doğumu bende izlemedim netten korktum ama dediğin gibi herkesin farklı.epidural sezeryan yapan 3 arkadaşım var 3 de pişman dr larda en çok onu öneriyorlar.genel anestesi ile doğum yapan bir arkadaşım var o yine doğursam öyle doğururum diyor.normal doğum keşke yapabilsem kendimden hiç umudum yok dr da yapamazsı çatın dar dedi.sanırım genel anestesi ile yapıcam.
ben hiç doğum izlemiyecegim
çünkü çok etkileniyorum
kimseyede sormuyorum nasıl geçtiğini.
çünkü herkesinki farklı oluyormuş.
ben buğün yürüş yaptım kızlar normal doğum yapacaklara
çok iyi geliyormuş.dokturun söylediği birşeyy
aryacım son ayda artık göğüs kemiğinin altına kadar gelicekmiş :)
canım ikisi penye, biri de böyle hafif biraz daha kalın bişi, alt açmanın içinde vardı.
penyelerin biri 12, biri 24, alt açma seti 40. biraz tuzlu gibi geldi ama fiyatları da bilmiyorum. benim eşim ilk girdiği dükkandan alır çıkar hiç gezmeyi sevmez. o yüzden ilk girdiğim bebeco'dan aldım. kaliteli ürünler aldım. 12 lira olan indirimdeydi.
ama çok ciciler canlarım ya tembellik yapmasam foto çekip koyacam da, işte
yaren canım kaçta gidiyosun sen bugün dr...
http://www.kadinlarkulubu.com/komik-ilginc-fotograflar/295551-kiral305k-ev-2.html
kızlar buna bayılacaksınız...
anladım canım. bende normal diyrum ama tabi doktur karar verecek.
kaç kilo aldın arya.
bende etlieniyorum izleymem canım
ben sabah akşam işe yürüyerek gidip geliyorum yarım saat sabah yarım saat akşam
inş. normal doğum olurda çabucak olur yürüyüşü seviyorum
kızlar ben doğumdan korkmuyorum ama kesin bende sezeryan olucam moralinizi bozmak gibi olmasın ya ölürsem diye korkuyorum.
kızlar ben doğumdan korkmuyorum ama kesin bende sezeryan olucam moralinizi bozmak gibi olmasın ya ölürsem diye korkuyorum.
yani evde kendi kendimize tansiyon ölçümü yapmak çok da sağlıklı sonuç vermiyor.
tabi allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize ama her hamilede bu korkuyu yaşarmış.
bende yaşıyorum bu korkuyu ya
hayırlısı nasılsa onu yaşarız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?