2010 Şubat Anneleri

gunaydın kızlar en guzeli normal dogum kızlar hep normale hazirlayin kendinizi bol bol yurumek bol su tuketmek gerek mis ben hic normalden korkmuyorum kizlar ilk bas vurcagim normal sezeryan en son care cok zor anda isterim hic baska kadinlar gibi dusunmuyorum bazi alt tarafim bozulcak istemiyorum eskisi gibi zevk almam diyo bizim annemlerimiz 3 tane dogurmus olmus mu hem alt 40 gune kadar eski haline donuyorus zaten

su içmektemi iyi geliyormuş.öğrenmiş oldum.

bazıları doğumdan sonra daha düzenli cinsel hayatı oldugunu
söylüyor bazıları tam tersini diyor.
buda galiba kadından kadına değişiyor.

Allahııımmmm benim de bebeğim ağlayacak mı?
görebilecek miyim? senağlama

meme aranıo kıyamam acıkmış.yanlız annenin çok ağrısı vardı sanki yoksa banamı öyle geldi.

selam kızlar. yaa tv deki canlı doğumu mu seyrediyordunuz? ben de çok istiyordum ama iş yerindeyim: akşam fragmanını gördüm. doğan bebek minnnacıktı. neyse akşam netten seyrederim ben de.

ALLAH ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşaALLAH....canım ya banada öle geldi anne çok sancılı konuşamadı bile yazık....

selam kızlar. yaa tv deki canlı doğumu mu seyrediyordunuz? ben de çok istiyordum ama iş yerindeyim: akşam fragmanını gördüm. doğan bebek minnnacıktı. neyse akşam netten seyrederim ben de.

cnm hiç bişi göstermediler zaten fragmanı kadardı.bebek ufak geldi banada ama maşallah iyimiş kilosu boyu.sadece güzel bilgiler veren bir dr vardı doğumdan ben pek bişi anlamadım şahsen.

ya kızlar tum hastaneler oyle yapiyormus dogunca yiikiyolar gordunuz nasil dilmi ya cocugun ayak altini kadin morarmistir ha ha bire vuruyo aglasin diye ben kiyamam vala ingiliz doktorun hemsireyin sacini yolarim aglatmaya durmadan cimcikler se bebeyimi kaydirigubbakcemile3 ay ya bizim kilerde buyusun dogsunlar saglikla insan gorunce hemen onunda bebeyinin dogmasini sesini yuzunu goresi geliyo

ben baska sitelerden izlemiştim normal doğumu:CüvCüv:
sezeryandan daha iyi sadece kesilmesi korkuttu biraz ama olsun
çok komikti ya önce kafası geliyodu sonra kendini itip omzunu çıkarıyodu
göğsüne kadar çıkınca doktor hop diye cekip annenin göğsüne koyuyoduopuyorumnanaktan

kızlar ben doğuma gidene kadar kocamın taş kalpli olduğunu sanıyordum. alkisalkisalkis doğuma giderken "ben ölürsem bebeğimi üvey anne eline verme sakın" dedim. nasıl duygusallaştı. eşimi hiç öyle görmemiştim. normalde beni hiç öpmeyen adam öpmeye başladı. doğumda da yanımdaydı, doğumdan sonra beni alnımdan öptü. benim eşim hiç böyle şeyler yapmadığı için benim için çok değerliydi bu yaptıkları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…