kızlar ben doğuma gidene kadar kocamın taş kalpli olduğunu sanıyordum. alkisalkisalkis doğuma giderken "ben ölürsem bebeğimi üvey anne eline verme sakın" dedim. nasıl duygusallaştı. eşimi hiç öyle görmemiştim. normalde beni hiç öpmeyen adam öpmeye başladı. doğumda da yanımdaydı, doğumdan sonra beni alnımdan öptü. benim eşim hiç böyle şeyler yapmadığı için benim için çok değerliydi bu yaptıkları..
kızlar ben doğuma gidene kadar kocamın taş kalpli olduğunu sanıyordum. alkisalkisalkis doğuma giderken "ben ölürsem bebeğimi üvey anne eline verme sakın" dedim. nasıl duygusallaştı. eşimi hiç öyle görmemiştim. normalde beni hiç öpmeyen adam öpmeye başladı. doğumda da yanımdaydı, doğumdan sonra beni alnımdan öptü. benim eşim hiç böyle şeyler yapmadığı için benim için çok değerliydi bu yaptıkları..
günaydın cnm hoşgeldin.
cnm evet benim altta henüz ama hafif yükselme var sanki.iğneler batıyor bu aralar yine yukarıyamı çıkıyor acaba.
caneylom günaydın canım nasılsınbakalım
kızlar siz de mi ağlayarak izliyorsunuz doğumu?
yok canım ilk bebeğimizi kaybettik.. :çok üzgünüm:akpak senin çocuğun var mı kardes mi geliyo şimdi
sezeryanin neresi guzel arkadaslar aci olmadigimi bir kadinin normal dogum yapmasi bir erkeyin askerlik yapmasi gibi mis erkek askere gidince erkek olur derler kadinda dogum yapinca tam kadin olur derler sezeryan bence bencil aci cekmek istemiyenlerin tercihi doktor normal olmaz bebek yukarda veya bebek ters iste bisi demeden ben sezeryan demem sezeryanli insanda gordum agridan bebeyini alamayan istemeyen sayit oldum o anlara normal se o an agriyomus 2 sat sonra bisi olmuyormus
ya bu adam beni şaşırtıyor ya akannehir
acaba ben mi çok kötü düşünüyorum?! kafamçokkarıştı
biraz önce aradı. 3lü sonuçlarını aldın mı diye sordu :1shok:
acaba bu kez baba olduğunu hissediyor mu? geçen gebeliğimde çok acımasızdı.
yok canım ilk bebeğimizi kaybettik.. :çok üzgünüm:
evet normal doğum en sağlıklısı hem de...
ben normal doğum yaptım, tamam acıyor ama ölmüyorsun yani. hem ben epidural de yaptıramadım. diş çektirmiş gibi düşünün.
kızlar Allah girdiği hastaneden elleri dolu çıkartsın hepimizi. en şükredilecek o. gerisi boş. yaşadıklarımı anlatmayayım hepimiz hamileyiz duygusalız. ama doğumu görünce yaşadıklarımı hatırladım ve çok korkuyorum..
ben doğumdan çıkıncı kafama kırmızı kurdele yerine
üstüme kocaman bi tane kırmızı maşallah tak dedim kocişe
hani sünnet çocukları takar ya onlardan isterim dedim
çok güldü delikafadulden
bide bilezik isterem
Günaydın Arkadaşlar!!!
Harika bir gün bugün.. Çünkü yarın doktora gidicez!!! :):gitme:
Akşam hep aklımdaydı doktor konusu ve şimdiden uyuyamamaya başladım!!! Bir de geceleri karnım çok şişiyor patlayacak gibi oluyorum koca bir uçan balon yutmuşum ve dönsem patlayacak gibi geliyor.. çok rahatsız oluyorum .. sizde böyle sorunu olan var mı.. yoksa bi tek bende mi.. ay bebişim nasıl acaba iyi midir??:kedi:
ben de isterem.. bilezik olur, yüzük olur.. artık gönlünden ne koparsa..
yok canım ilk bebeğimizi kaybettik.. :çok üzgünüm:
evet normal doğum en sağlıklısı hem de...
ben normal doğum yaptım, tamam acıyor ama ölmüyorsun yani. hem ben epidural de yaptıramadım. diş çektirmiş gibi düşünün.
kızlar Allah girdiği hastaneden elleri dolu çıkartsın hepimizi. en şükredilecek o. gerisi boş. yaşadıklarımı anlatmayayım hepimiz hamileyiz duygusalız. ama doğumu görünce yaşadıklarımı hatırladım ve çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?