2010 Şubat Anneleri

akpak senin çocuğun var mı kardes mi geliyo şimdi

sezeryanin neresi guzel arkadaslar aci olmadigimi bir kadinin normal dogum yapmasi bir erkeyin askerlik yapmasi gibi mis erkek askere gidince erkek olur derler kadinda dogum yapinca tam kadin olur derler sezeryan bence bencil aci cekmek istemiyenlerin tercihi doktor normal olmaz bebek yukarda veya bebek ters iste bisi demeden ben sezeryan demem sezeryanli insanda gordum agridan bebeyini alamayan istemeyen sayit oldum o anlara normal se o an agriyomus 2 sat sonra bisi olmuyormus

ben ölürsem bebeğimi üvey anne eline verme sakın ay bu laf çok kötü yaptı beni üfffffmafoldumbenmafoldumben
kızalr gördünüz mü bebek annesinin yanına gelince nasıl meme arıyo kıyamam.

voles'cim teşekkürler.

:asigim::asigim: bizimkiler ne yapacak bakalım..

ya bu adam beni şaşırtıyor ya akannehir
acaba ben mi çok kötü düşünüyorum?! kafamçokkarıştı
biraz önce aradı. 3lü sonuçlarını aldın mı diye sordu :1shok:
acaba bu kez baba olduğunu hissediyor mu? geçen gebeliğimde çok acımasızdı.

senağlamasenağlama kızz sölemeee ölee ya...

cok dogum vidyolari izledim bir iki dil esimle yanliz ama hic korkmuyorum kızlar yani sonucta olucak oda korkunca bisi olmaz bizim komsu vardi agliyodu ben nasil dogurcam diye doguruca gune kadar o kadar korkuyosan yapsanadin dilmi kızlar gesaretliyiz biz topikce pes pese dogcaz bebekler vala belkişde ayni gun bile dogranimiz olur

günaydın cnm hoşgeldin.

cnm evet benim altta henüz ama hafif yükselme var sanki.iğneler batıyor bu aralar yine yukarıyamı çıkıyor acaba.

caneylom günaydın canım nasılsınbakalım

hoşbulduk kızlar iyiyim çok şükür melek kızımın pıtpıtlarını hissettikçe dahada iyi oluyorumopuyorumnanaktan sizler nasılsınız

kızlar siz de mi ağlayarak izliyorsunuz doğumu?

ağlamayan varmıdırki acaba :gitme:

ben doğumdan çıkıncı kafama kırmızı kurdele yerine
üstüme kocaman bi tane kırmızı maşallah tak dedim kocişe
hani sünnet çocukları takar ya onlardan isterim dedim
çok güldü delikafadulden
bide bilezik isterem

akpak senin çocuğun var mı kardes mi geliyo şimdi
yok canım ilk bebeğimizi kaybettik.. :çok üzgünüm:

evet normal doğum en sağlıklısı hem de...
ben normal doğum yaptım, tamam acıyor ama ölmüyorsun yani. hem ben epidural de yaptıramadım. diş çektirmiş gibi düşünün.
kızlar Allah girdiği hastaneden elleri dolu çıkartsın hepimizi. en şükredilecek o. gerisi boş. yaşadıklarımı anlatmayayım hepimiz hamileyiz duygusalız. ama doğumu görünce yaşadıklarımı hatırladım ve çok korkuyorum..

olgunlaşıyordur cnm.aman maşallah de.benim eşimde bazen hamile olduğumu unutuo sanki bazende çok ilgileniyor o da ama napsın onlarda iş stresi.bence en az bizim kadar stresli onlarda doğum konusunda.

kıyamam canım benim Allah bu bebişe ömür versin inşallah
öbür bebişinde seni cennette melek olarak bekliyor

seni üzecekse anlatma canım.. o günler geride kaldı, boşver sen de fazla düşünme.yeni bebek, yeni umut olacak. bak koçişi bile değiştirmiş, daha ne istiyosun..Güzel günler bizim olsun..

bende isterem bende bendehihoyyyt

Günaydıııın Şubat anneleri,

geçmişi okuyana kadar öğlen oluyor.

escos bende senin gibiyim dün biryere çarpıp patlıyacakmışım gibi hissettim birde sertlik gaz falan değil ama basbayağı şişmiştim normal galiba.

Cnm Allahım aynı acıyı yaşatmasın inşallah.benim yengemde senin gibi ilk bebeğini kaybetti sonra 2.sağlıkla doğdu sakın kötü şeyler getirme aklına.ben de ilkini kaybettim ama doğumda değil.Allahım yardımcımız olsun:Saruboceq:

ayy kızlar benim koçişi anlatayım size:)) bebeği sevmeye geldi yanıma. hani bebeklerin gazı çıksın diye sırtı ovalanır ya, sürekli göbeğimi ovalıyo, güya seviyo..ben de napıyon sen öyle dedim, güzel bişeyler söyle bari dedim. ne dese beğenirsiniz.."şampiyon cimbom,aslan galatasaray".....

kızlar ben kayınvalide bilezik takar die biliyorum.ben bişi istemicem kocişimden bakalım o kendi alıcakmı.Zaten masrafta çok oluyor kıyamam ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…