yok canım ilk bebeğimizi kaybettik.. :çok üzgünüm:
evet normal doğum en sağlıklısı hem de...
ben normal doğum yaptım, tamam acıyor ama ölmüyorsun yani. hem ben epidural de yaptıramadım. diş çektirmiş gibi düşünün.
kızlar Allah girdiği hastaneden elleri dolu çıkartsın hepimizi. en şükredilecek o. gerisi boş. yaşadıklarımı anlatmayayım hepimiz hamileyiz duygusalız. ama doğumu görünce yaşadıklarımı hatırladım ve çok korkuyorum..
ayy kızlar benim koçişi anlatayım size:)) bebeği sevmeye geldi yanıma. hani bebeklerin gazı çıksın diye sırtı ovalanır ya, sürekli göbeğimi ovalıyo, güya seviyo..ben de napıyon sen öyle dedim, güzel bişeyler söyle bari dedim. ne dese beğenirsiniz.."şampiyon cimbom,aslan galatasaray".....
ayy kızlar benim koçişi anlatayım size:)) bebeği sevmeye geldi yanıma. hani bebeklerin gazı çıksın diye sırtı ovalanır ya, sürekli göbeğimi ovalıyo, güya seviyo..ben de napıyon sen öyle dedim, güzel bişeyler söyle bari dedim. ne dese beğenirsiniz.."şampiyon cimbom,aslan galatasaray".....
ay kızlar canlanın biraz ne bu duygusallık hüzün falan:mymeka:
yok vasiyetler bilmem neler
artık teknoloji çok gelişti çok şükür hersey var hicbir şey olmaz
Allahın izniyle ne bize ne bebişlere
bu kadar insan doğuruyo ya bizde doğururuz hayırlısıyla:teselli:
nasıl doğuracağımızı zaman gelince doktorlar ayarlar zaten
selam kızlar...ay üstümde bi ağırlık var bugün...sürekli ağlamaklıyım sabah canlı doğumu izledim ondanmıdır acaba..(
saatler geçmek bilmiyo saat 2 de çıkıcam
opuyorumnanaktan doğru söylüyorsun cnm pozitif düşünelim artık hadi halaya:teytey::teytey:
Günaydıııın Şubat anneleri,
geçmişi okuyana kadar öğlen oluyor.
escos bende senin gibiyim dün biryere çarpıp patlıyacakmışım gibi hissettim birde sertlik gaz falan değil ama basbayağı şişmiştim normal galiba.
slm cnm.kontrolemi gidiosun bugün.
ayy doktoru aradım iyiki aramışım saat 2 de çıkıcam gülşah 1 gibi gel dedi ay çok heycanlandımmm
12,30 da çıkıyorum
ayy doktoru aradım iyiki aramışım saat 2 de çıkıcam gülşah 1 gibi gel dedi ay çok heycanlandımmm
12,30 da çıkıyorum
evet canım beklenen gün yani 10 eylül geldi sırnaşık şey
kızlar kaynanam son doğumunda ikiz doğurdu. kayınbabam 7 tane burma bilezik almış. sezeryandan uyanır uyanmaz koluna takmış... belki bizimkide babasını örnek alır. 7 bilezik değil bir künye de yeter hihoyyytben doğumdan çıkıncı kafama kırmızı kurdele yerine
üstüme kocaman bi tane kırmızı maşallah tak dedim kocişe
hani sünnet çocukları takar ya onlardan isterim dedim
çok güldü delikafadulden
bide bilezik isterem
ben de isterem.. bilezik olur, yüzük olur.. artık gönlünden ne koparsa..
evet canım beklenen gün yani 10 eylül geldi sırnaşık şey
kızlar kaynanam son doğumunda ikiz doğurdu. kayınbabam 7 tane burma bilezik almış. sezeryandan uyanır uyanmaz koluna takmış... belki bizimkide babasını örnek alır. 7 bilezik değil bir künye de yeter hihoyyyt
çok romantikmiş canım eşin :roflol: sana da böyle mi güzel şeyler söylüyor? sırnaşık şey siz o bebişi bu romantik sözler eşliğinde mi yaptınız :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hadi canım güzel haberlerle gel cinsiyetinide inşallah kesinleştirirsin canım
hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım bekliyoruz güzel haberlerini seninle sata göre aramızda 1 gün var sanırım benim bebişim hakkındada bilgi olur canım inşallah söyliyceklerin ağırlığı gibi:)) hadi bakalım bebişin sağlıklı ve kocaman olmuştur inşallah tuttuğun oruçlar iftarların sahurların yaramıştır inşallah bebişine :Saruboceq:
mutlu haberlerle gela.s.kaydirigubbakcemile5
bende yarın gidicem
hadi güzel haberlerle dön cnm bakalım napıo senin fndık kurdu.benimde az kaldı çok özledim bol bol hasret gider.
12,30 da çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?