2010 Şubat Anneleri

ay kızlar canlanın biraz ne bu duygusallık hüzün falan:mymeka:
yok vasiyetler bilmem neler
artık teknoloji çok gelişti çok şükür hersey var hicbir şey olmaz
Allahın izniyle ne bize ne bebişlere
bu kadar insan doğuruyo ya bizde doğururuz hayırlısıyla:teselli:
nasıl doğuracağımızı zaman gelince doktorlar ayarlar zaten

canım benim ne denir bu durumda bilmiyorum ama ALLAHIM bidaha yaşatmasın şimdi bebişine uzun uzun sağlıklı ömürler versin inşaallah

o ne kız öyle alaadinin sihirli lambasını ovalar gibi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benim eşimde az önce aradı doğumu izliceğimi söylemiştim tv de.izledinmi dedi izledim nasıl yıkayacağımıda öğrendim dedim zahmet etmeseydin ben yıkıcam zaten dedi.:bbo:göğsünde yatıracakmış geceleride.iyi o zaman sen emzir dedim bendekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim şimdiden papucum dama atıldı.:gitme: senin eşin fanatik yapıcak herhaldekaydirigubbakcemile3 benimkide göbeğimi mıncıklar gibi sevio sanki çocuğun yanağını sıkıo ne yapsınlar ya kıyamam onlar daha bişi hissedemiolar ki.

selam kızlar...ay üstümde bi ağırlık var bugün...sürekli ağlamaklıyım sabah canlı doğumu izledim ondanmıdır acaba..(
saatler geçmek bilmiyo saat 2 de çıkıcam

opuyorumnanaktan doğru söylüyorsun cnm pozitif düşünelim artık hadi halaya:teytey::teytey:

ayy doktoru aradım iyiki aramışım saat 2 de çıkıcam gülşah 1 gibi gel dedi ay çok heycanlandımmm
12,30 da çıkıyorum

burcucum günaydın dün bir elbiseden söz etmişsin bugün okudum nasıl bir elbise benimde kız kardeşimin düğünü var 27 eylülde dün çok dolaştım ama bişey bulamadım bulduklarımda çok pahalı

ayy doktoru aradım iyiki aramışım saat 2 de çıkıcam gülşah 1 gibi gel dedi ay çok heycanlandımmm
12,30 da çıkıyorum

hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım bekliyoruz güzel haberlerini seninle sata göre aramızda 1 gün var sanırım benim bebişim hakkındada bilgi olur canım inşallah söyliyceklerin ağırlığı gibi:)) hadi bakalım bebişin sağlıklı ve kocaman olmuştur inşallah tuttuğun oruçlar iftarların sahurların yaramıştır inşallah bebişine :Saruboceq:

kızlar kaynanam son doğumunda ikiz doğurdu. kayınbabam 7 tane burma bilezik almış. sezeryandan uyanır uyanmaz koluna takmış... belki bizimkide babasını örnek alır. 7 bilezik değil bir künye de yeter hihoyyyt

çok romantikmiş canım eşin :roflol: sana da böyle mi güzel şeyler söylüyor? sırnaşık şey siz o bebişi bu romantik sözler eşliğinde mi yaptınız :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ama kırmızı maşallahı kesin isterim şöyle
parlak kocaman maşallah takıcam onu üstüme
elimdede sopam olcak gelenin gidenin kafasına vurucam:lepi:

hadi canım güzel haberlerle gel cinsiyetinide inşallah kesinleştirirsin canım

mutlu haberlerle gela.s.kaydirigubbakcemile5
bende yarın gidicem

hadi güzel haberlerle dön cnm bakalım napıo senin fndık kurdu.benimde az kaldı çok özledim bol bol hasret gider.

saolun iyi dilkeleriniz için teyzoşlar inş herşey yolunda gider bi garip hissediyorum kendimi dokunsalar ağlıcamsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…