2010 Şubat Anneleri

tünaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli camdankalp hayırdır cnm neden mutsuzsun bir sorunmu var bebekte de aglamak üzeresin allah korusun

canım randevu 4:30 da. 4 gibi çıkarım. yarın da size haber veririm artık, inş tabi iyi haberler veririm.:))

inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum...

voles'cim teşekkürler...

rica ederim canım bi senin ilgini çekti... teşekkür ederim... yazdığım ulaşmadı diye düşünmeye başlamıştım....

evet canım beklenen gün yani 10 eylül geldi sırnaşık şey

canım hayırlısıyla git gel inşallah.... bekliyoruz haberlerini gelir gelmez mutlaka yaz... çok mutlu geliceğinnizden eminim kızlar ikinizinde ağzınız kulaklarınızda.... :Saruboceq:

tünaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli camdankalp hayırdır cnm neden mutsuzsun bir sorunmu var bebekte de aglamak üzeresin allah korusun

yok canım allah korusun kontrole gidicem inş yoktur bişi...sadece üzerimde bi durgunluk bi endişe var

canım hayırlısıyla git gel inşallah.... bekliyoruz haberlerini gelir gelmez mutlaka yaz... çok mutlu geliceğinnizden eminim kızlar ikinizinde ağzınız kulaklarınızda.... :Saruboceq:

saolasın canım inş

ayy korkma o zman sevin senin şuan eve sıgmaman gerekiyo erkenden kendini yolara atman gerekirdi heyecandan sen dert ediyosun kendine bişe olmaz bebeğini görücen ne güzel keşke 28 eylülde gelse bende gitsem dr a

ayyyy ağlıycam şimdi kocanda çok etkilenmiş demekki ama normali bu değil mi zaten.herşeyin altından beraber kalkmak.

ya sabah karnımda agri falan yoktu normalde olurdu hep bende korktum uzuldum cok esiminde cani sikildi sabah 6 da bana bol cikolata yede uyansin diyo diyorum bu satemi yiyim cikolata ozaman oksim salim az uyansin diyo bebeyi uyandirmaya calisiyo kaydirigubbakcemile3uyanirmi allah askina boyle diyorum uyan hadi bebisim diyo adam karnıma

ayy korkma o zman sevin senin şuan eve sıgmaman gerekiyo erkenden kendini yolara atman gerekirdi heyecandan sen dert ediyosun kendine bişe olmaz bebeğini görücen ne güzel keşke 28 eylülde gelse bende gitsem dr a

sen nasılsın canım? nasıl gidiyo hepimizden önde olan sensin.... maşallah 21. haftanın kapısınıda çalmışsın....

camdankalp yaren doktora gidicek kızlar hepiniz çok güzel haberlerle gelin inş.
bu arada FATOŞ bugün gidicekti kontrole ne yaptı merak ettim sabahtan göremedim de

sagol canım evet cok hızlı buyuyorlar canım ssk bagkur lu fıyatları bunlar bu arada ocak ayında yenı kanuna gore ozel hastane fıyatlarının cok azını karsılayacakmıs sgk kurumu

gözün aydın olsun ogluşun.maşallah.
sagol canım

derinderen maşallah gelişimi çok güzel ayy ben 3 hafta oldu daha 1 haftamız var kontrole daha hiç kilo boy ölçümü yapılmadı bi 11 haftada 4 cm dedi o kadar.
canım ınsallalh sende guzel haberlerle gelırısın kocaman olmustur senın bebısınde
kaçtım şimdi kızlar dua edin...

guzel haberlerle gel ınsallah canım bu arada herkese gunaydın baska doktora gıdeceklerde varsa ınsallah guzel haberlerle gelırler

evet canım polo garage dan aldım dün söylemesi ayıp 90 tl ye aldım ama çook beğendim kadıköyde falan çok kıytırıklar bile 150 den aşağı değil vee polo yani ben bak derim çok güzel modeller var .

kaydirigubbakcemile3 adam napsın benimkide şapşal gibi nediceni bilemiyo cinsiyeti belli olsa daha rahat sevicek adamcağız:)

bende bayram için elbise almak istiyorum ama hamile butiklerindekiler
hoşuma gitmedi
bende polo ya bakıyım bari haftasonu

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ayy doktoru aradım iyiki aramışım saat 2 de çıkıcam gülşah 1 gibi gel dedi ay çok heycanlandımmm
12,30 da çıkıyorum
ayy canım hadi hayırlı olsun!!!!!!!! mutlu mutlu git gel!!!!!! zemuszemus

ben sabahtan beri yazıyorum ama sitem takılıyor bir türlü gelmiyor.. galiba.. sistem gelince de 10 sayfa geçmiş oluyor...

essemayite bişey yazmıştım unuttum bir de meleksen yurtdışı gidip geliyorsun galiba.. Benim de temmuzdan beri şirket beni 2 haftalığına yurtdışına göndermeye çalışıyor sürekli atlatıyorum.. X ray ler uçak vs. zararlı oldugundan bir de orada tek başıma bebişime daha doğrusu ya bişey olursa ne yapacağımı bilemediğimden...
daha önce de çok gittim ama hep tektim kendime bakabilirim hasta da olsam zaten oradaki iş arkadaşlarım var ama hiç türk yok.. korkuyorum ben.. gitmek istemiyorum dün şefim yine söyledi seni çağırıyorlar diye.. ben de aa onlar gelsin dedim.. o da gördü istemediğimi çünkü önceden 3-4 kez hayır demeden gitmiştim.. göndercek beni galiba.. akannehir
XRAY konusunu gidişte bir derece anlatırsın ama 4-5 tane X ray var dönüşte yabancılar hiçbişey anlamaz geç der zorlar...klava:

ne yapıcam ben ya gitmem!!benneyaptımki

esra ne oldu kız hayrola canımm

bende bayram için elbise almak istiyorum ama hamile butiklerindekiler
hoşuma gitmedi
bende polo ya bakıyım bari haftasonu

evet sadece abiyede değil ama abiyelerin fiyatı bayağı düşmüş.çok şık kıyafetler var bak derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…