saolun iyi dilkeleriniz için teyzoşlar inş herşey yolunda gider bi garip hissediyorum kendimi dokunsalar ağlıcamsenağlama
canım randevu 4:30 da. 4 gibi çıkarım. yarın da size haber veririm artık, inş tabi iyi haberler veririm.:))
voles'cim teşekkürler...
evet canım beklenen gün yani 10 eylül geldi sırnaşık şey
hadi bekliyoruz canım seni
güzel haberlerini.
ağlama kız sevin sevin ne güzel görceksin bebişini
kocaman olmuştur 250 gram vardır kaydirigubbakcemile3
tünaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli camdankalp hayırdır cnm neden mutsuzsun bir sorunmu var bebekte de aglamak üzeresin allah korusun
canım hayırlısıyla git gel inşallah.... bekliyoruz haberlerini gelir gelmez mutlaka yaz... çok mutlu geliceğinnizden eminim kızlar ikinizinde ağzınız kulaklarınızda.... :Saruboceq:
kızlar ben doğuma gidene kadar kocamın taş kalpli olduğunu sanıyordum. alkisalkisalkis doğuma giderken "ben ölürsem bebeğimi üvey anne eline verme sakın" dedim. nasıl duygusallaştı. eşimi hiç öyle görmemiştim. normalde beni hiç öpmeyen adam öpmeye başladı. doğumda da yanımdaydı, doğumdan sonra beni alnımdan öptü. benim eşim hiç böyle şeyler yapmadığı için benim için çok değerliydi bu yaptıkları..
ayy korkma o zman sevin senin şuan eve sıgmaman gerekiyo erkenden kendini yolara atman gerekirdi heyecandan sen dert ediyosun kendine bişe olmaz bebeğini görücen ne güzel keşke 28 eylülde gelse bende gitsem dr a
iyiyiz canım çok şükür. bebişini gördün demek, ben de yarın göreceğim inş. iyi haberlerle gelmişsin ne güzel. kayseride bir arkadaşım (bağkur) özel hastanede sezaryanla 260 liraya doğum yaptı. istanbul biraz bu işi ticarete dökmüş gibi. canım sağlıkla doğum yapalım da,parayı aramıyor insan.
hadi kolay gelsin sana.
sende ıyı haberlerle gelırsın canım ınsallah haklsın tam tıcarete dokmusler
iyi haberlerle gelirsin inş canım.
Canım gözün aydın İnşallah biz de böyle güzel haberlerle geliriz ama beiizm kontrolümüze daha var teyzesi. Bu arada hangi hastane burası fiyatları ucuz bile bence
sagol teyzesı ınsallah darısı basına 29 mayıs hastanesı guzel yer doktorumuda cok sevıyorum bana kalsa yaparım orda dogumda esım cok dıyor fıyatına
Canım hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerle gel a.s.
Gözün aydın canım maşallah çok güzel büyümüş bebişin annesi..:ecrin_bebek:
Biz en son 16. haftamızda görmüştük 145 gramdı ne kadar hızlı büyüyorlar maşallah..
Doğum ücretleri gerçekten fazla ben doktorumdan henüz öğrenmedim ama 1500 tl diye duymuştum..Belki ssk, emekli sandığı vs. belli bir kısmını karşılıyordur..
tatlım benim gittiğim hastanede sezeryan saglık güvencen varsa 300 yoksa 840 tl haberin ola
erkekinde hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5
darısı başıma
sagol canım bunu yazdıgın ıyı oldu sen doktorundan memnunmusun adı ne ılgısı nasıl ya bu saatten sonra doktor degıstırmek ıstemıyorum da mecburum artık ama en azından tanıdıgım bırının gıttıge yere gıtmek ıyı gelecektır bana adını fılan yazarsan bende gıdeyım
kesinlikle eyüpte demirkapıyı ziyaret etmelisin
muhteşem mobilyalar var
fiyatlar 1700-3000 arası
sagol canımgözün aydın olsun ogluşun.maşallah.
canım ınsallalh sende guzel haberlerle gelırısın kocaman olmustur senın bebısındederinderenmaşallah gelişimi çok güzel ayy ben 3 hafta oldu daha 1 haftamız var kontrole daha hiç kilo boy ölçümü yapılmadı bi 11 haftada 4 cm dedi o kadar.
kaçtım şimdi kızlar dua edin...
burcucum günaydın dün bir elbiseden söz etmişsin bugün okudum nasıl bir elbise benimde kız kardeşimin düğünü var 27 eylülde dün çok dolaştım ama bişey bulamadım bulduklarımda çok pahalı
ya sabah karnımda agri falan yoktu normalde olurdu hep bende korktum uzuldum cok esiminde cani sikildi sabah 6 da bana bol cikolata yede uyansin diyo diyorum bu satemi yiyim cikolata ozaman oksim salim az uyansin diyo bebeyi uyandirmaya calisiyo kaydirigubbakcemile3uyanirmi allah askina boyle diyorum uyan hadi bebisim diyo adam karnıma
evet canım polo garage dan aldım dün söylemesi ayıp 90 tl ye aldım ama çook beğendim kadıköyde falan çok kıytırıklar bile 150 den aşağı değil vee polo yani ben bak derim çok güzel modeller var .
ayy canım hadi hayırlı olsun!!!!!!!! mutlu mutlu git gel!!!!!! zemuszemusayy doktoru aradım iyiki aramışım saat 2 de çıkıcam gülşah 1 gibi gel dedi ay çok heycanlandımmm
12,30 da çıkıyorum
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bende bayram için elbise almak istiyorum ama hamile butiklerindekiler
hoşuma gitmedi
bende polo ya bakıyım bari haftasonu
esra ne oldu kız hayrola canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?