aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
evet canım polo garage dan aldım dün söylemesi ayıp 90 tl ye aldım ama çook beğendim kadıköyde falan çok kıytırıklar bile 150 den aşağı değil vee polo yani ben bak derim çok güzel modeller var .
bişey yok canım bende burdayım demek istedim sadece...
bir bakayım internetten nerde şubeleri varmış yakınlarda varsa bende bakayım bu elbise işi çok yordu beni düğüne az kaldı ben daha bişey bulamadım
bişey yok canım bende burdayım demek istedim sadece...
benim ki terzide bugün alıcam üşenmezsem evden resminide koyarım valla ben beğendim 1-2 giymek için 300-500 bayılamam indirim benim çok işime yaradı
benim ki terzide bugün alıcam üşenmezsem evden resminide koyarım valla ben beğendim 1-2 giymek için 300-500 bayılamam indirim benim çok işime yaradı
bu topik valla kaçık dolu yanlış anlamayın kendime de diyorum akannehir
merhaba kızlar yine kaynatıyosunuz bakıyorum da nasıl keyifler???
napim canım yaz yaz havada kalınca insan biraz oynatıyo kendi kendine konuşmaktan....
bunu bazen bende yaşıyorum
maşallah kalabalık bir topigimiz var.
ondan kaynaklanıyor.
kalabalıkla alakası yok canım bazen bi konu tutturulunca arada başka bişey yazanlar ne yazarsa yazsın pek kaale alınmıyo ondan...
hoşgeldin canım .iyiyiz çok şükür
sen nasılsın.
kızlar ayrıntılı ultrason işini ne yaptınız benim gittiğim hastanede aralık a kadar randevu yok özelde yaptıralım dedik fiyatları çok değişik bi yerde 180tl. bi yerde 80tlakannehir.siz hiç araştırdınızmısositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?