2010 Şubat Anneleri

ESRA iyimisin ???????????

bir bakayım internetten nerde şubeleri varmış yakınlarda varsa bende bakayım bu elbise işi çok yordu beni düğüne az kaldı ben daha bişey bulamadım

bir bakayım internetten nerde şubeleri varmış yakınlarda varsa bende bakayım bu elbise işi çok yordu beni düğüne az kaldı ben daha bişey bulamadım

benim ki terzide bugün alıcam üşenmezsem evden resminide koyarım valla ben beğendim 1-2 giymek için 300-500 bayılamam indirim benim çok işime yaradı

benim ki terzide bugün alıcam üşenmezsem evden resminide koyarım valla ben beğendim 1-2 giymek için 300-500 bayılamam indirim benim çok işime yaradı

zahmet olmazsa resmini koyarsan çok sevinirim canım evet bende dün baktım ama fiyatlar çok uçuk normal bir hamile elbisesi buldum o bile 115 di

hayırlı olsun canım.
ben kendime gçre bir elbise bulamadım ya kızlar.
resimleri eklersen sevinirim
bizede fikir olur.

selam çıtır kııızlar :sm_cool: (kendimi böle avutuyomda kaydirigubbakcemile3)

kızlar ayrıntılı ultrason işini ne yaptınız benim gittiğim hastanede aralık a kadar randevu yok özelde yaptıralım dedik fiyatları çok değişik bi yerde 180tl. bi yerde 80tlakannehir.siz hiç araştırdınızmısositososito

hoşgeldin canım .iyiyiz çok şükür
sen nasılsın.

hoşbulduk canım iyiyim dinleniyorum bugün iki haftadır çok yoruldum kışlık hazırlık yaptım dün akşam da iftara misafir vardı bu ara çok yoruldum bi yandan da korkuyorum bebişimie bişey olur diye sanki az hareket ediyo gibi bilmiyorum sürekli oynuyo mu diye dikkat ediyorum:uhm:

benim doktorum gerek görmedi amam ben ctesi günü bi doktora gittim ayrıntılı ultrasonu vardı kalbine ve beynine bakıldı iyi dedi doktor da çok şükür gerçi ayrıntılı ultrason için ultrason merkezine gitmek ve radyoloji uzmanına görünmek daha iyi gibi..

yaaa milllet nerde 10 kişi var tık yok hayırdır kız varda yolda gene heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…