2010 Şubat Anneleri

heh aynen öle katılıyom sana canım ......

bende katılıyorum

bende gıdecem canım 21 haftda gelırsın dedı doktor ama fıaytı ne kadar bılmıyorum dedıgın fıyat aralıklarında dır sanırım

Son düzenleme:
yaa bugün zaten bi tuhafım öff canım dışarılarda gezmek istiyo... burasıda bööle sessiz mirmirmirmir

çok şükür inşallah benimkide iyi çıkar ama 20 ile 24.hafta arası demişti doktor ben de bayramdan sonraya bıraktım tıp merkezlerinde oluyomuş oraları araştırayım bi

vooooooooooolllllleeeeeeeesssss sende giiiiiittmeeeeeeeeeeeee......

kızlar biz geldik kızımla :)
doktor amcamız %100 kız dedi..
tahlillerimizde temiz çok şükür..
1,5 ay sonra gel artık kontrole dedi bir sorun olmadığı taktirde..
sizlerde ne var ne yok?

sizlerde ne var ne yok?

gözün aydın canıım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sizlerde ne var ne yok?

hadi gözün aydın canım yaaa bi kızımız daha oluyo demek ne güzel

gozun aydin cnm allah hep saglikli etsin evlatlarimizi zen hos geldin cnm bi mutfa bi buraya bakiyorum

kızlar ben kızıma patik ördüm dün akşam ama süslemedim ayakkabı gibi duruyo modeli. bide süslesem süper olucak

saolun hepinize kızlar.. a.s.
dün kıpır kıpırdı hiç durmadı benim kız yerinde :))
ama bugün pek sakin, sinir ediyo beniiiiiiiiii (((((((((

saolun hepinize kızlar.. a.s.
dün kıpır kıpırdı hiç durmadı benim kız yerinde :))
ama bugün pek sakin, sinir ediyo beniiiiiiiiii (((((((((

aaaa ama annesi sende fazla beklentili olma bu haftanda geçsin bak hiç yerinde duruyomu

kızlar ben kızıma patik ördüm dün akşam ama süslemedim ayakkabı gibi duruyo modeli. bide süslesem süper olucak

canım senın doktor tavsıyerlınde mıne hanıma gıttıgını okudum bende 29 mayısa gıdıyorum ama hale hanıma normal 800 sezeryan 1250 tl dedıler sana fazal mı vermısler fıyatı ay sımıdede buna taktım yaa benım hemen acı bı hastane bulmam lazımm

ben orda doğum fiyatlarını hiç sormadım canım benim.. ama muayene 90 tl cik tabi bizim sağlık güvencemiz yok ondan.. peki bu fiyatlar sağlık güvencesiylemi yoksa normal fiyatlarımı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…