kızlar emedur'u hamileler kullanabiliyo mu biliyomusunuz?
FATIMA38 kan değerlerim normal çıktı bi problem yokmuş... ismim GÜLŞAH
fatima canım o yüzden bende dikkat etmeye çalışıyorum yüz üstü yatmamaya
bu arada herkes yeni evli Allah mutluluğunuzu daim etsin inş.
benimde 7temmuzda 2sene olucak inşallah
merhaba arkadaşlar ben geldim.hatta doktordan geldim bebegimi gördüm
amin kızlar allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah...
KIZLAR BEN de 4 haftalıkım :)))
20 şubat doğum görünüyoooo
arkadaşlar ya birşey sorucam size..
benim göğüslerim çok irileşti ve çok sertleşti. sizin de öyle mi
resmen canım yanıyo ya dokununca...
ben normalde de gece yatarken çıkartırdım ama şimdi gündüz de hiç tahammül edemiyorum. cendereye sokmuşlar gibi hissediyorum. tabii küçük geliyor artık çamaşırlar.
volescim sağol tatlım
bakıcaz artık bi çaresine
geceleri nasıl yatıyosunuz kızlar ben çok zorlanıyorum yüz üstü yatmaya alışmışım
bi türlü uykuya geçemiyorum yan yatıncada bacak arama yastık koyuyorum öyle rahat ediyorum
kızlar bişey paylaşıcam sizinle bebeğimin günlüğünü tutmaya karar verdim.. daha doğrusu bi arkadaşım aklıma soktu o yapıyormuş benimde çok hoşuma gitti ve yapmaya karar verdim... aklı erdiğinde yazdıklarımı anlayabilecek yaşa geldiğindede doğum günü hediyesi olarak vermek istiyorum sanırım çok anlamlı olur.. her günü değil o biraz sıkıcı olabilir ama özel zamanları mesela kontrolere gittiğimde hissettiklerim yada zaman zaman tekmelediğinde yaşadıklarım gibi.. aralarada ultrason resimlerini falan koymayı düşünüyorum bence çok hoş bi fikir ne dersiniz...?
merhaba arkadaşlar ben geldim.hatta doktordan geldim bebegimi gördüm
ben başladım :)
ama bilgisayarda yazıyorum ben..
bitince ciltletirim diye düşündüm.
Hatta size, ilk başını okutabilirim...
SAT : 27 Nisan 2009
Seni ilk hissettiğim gün : 14 mayıs 2009 - anneannenlerin evinde, salonda anneannenle dedikodu yaparken  çok şiddetli kasmıştın karnımı, kasıklarım çekildi birden, aniden rahmime indiğini fark ettim. Bu inanılmazdı meleğim… 3-5 damla kanla, yerleştiğini anladım içimde.
Henüz babana bişey söyleyemedim, emin olmak istedim bizimle olduğundan..
Sen benimlesin…. : 25 Mayıs 2009 –pazartesi
MELEĞİM… CANIM BEBEĞİM… SANA GEBEYİM…
kızlar ben birşey merak ediyorum.hangi yumurtadan döllenildigini biliyormusunuz.benimki sag yumurtadan olmuş siz biliyormusuz.bunun cinsiyetle bir alakası oldugunu duymuştum
evet canım ne kadar mutlu oldum.kızlar birde dogunca görün ben ağlamıştım kızımı görünce asıl aşk o zaman başlıyor
ben de günlük tutuyorum ama her gün yazmıyorum bebeğim için önelmi olan anları olayları yazıyorum biraz zman geçtin bir kaç sayfa da babasına yazdıracam kısmet olursa:))))
bu arada nasılsınız kıslar direkt daldım konuşmaya geçmişi okumadm yemişlerimiz var galiba tebrik ediyorum onları rabbim tamamına erdirsin
Çok güzel, çok etkilendim:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?